Ga naar OnlyHuman home

OnlyHuman wint aanbestedingen van Provincies Noord-Holland en Utrecht

Blog

Het is ondertussen traditie geworden dat we onze ‘Lucky cat’ meenemen bij het ondertekenen van overeenkomsten met onze opdrachtgevers. Dus half juli mocht de mascotte weer mee: OnlyHuman is één van de voorkeursleveranciers voor zowel de provincie Noord-Holland als Utrecht geworden.

 

Communicatieadviseurs en online specialisten
Voor de provincie Noord-Holland waren we de afgelopen vier jaar al mantelpartij, dus continueren we onze dienstverlening voor het leveren van communicatieadviseurs. Voor Utrecht gaan we zowel communicatieadviseurs als online specialisten leveren op het gebied van webredactie, communicatie en content.

 

‘Het is altijd spannend als je met nog negen andere bureaus meedoet in een aanbesteding’, vertelt Martin Staats (directeur OnlyHuman). Ik ben er dan ook enorm trots op dat het OnlyHuman wederom is gelukt om twee grote raamovereenkomsten af te kunnen sluiten. Dat geeft aan dat er veel vertrouwen is in onze werkwijze en professionals. We kijken er dan ook naar uit om aan de slag te gaan voor beide provincies.’

 

Naast deze nieuwe aanbestedingen is OnlyHuman ook nog steeds mantelpartij voor de flexibele inhuur van communicatieadviseurs en webredacteuren voor de Rijksoverheid.

 

Interesse?

Het spreekt voor zich dat we enthousiaste en ervaren (online) communicatieadviseurs van harte uitnodigen om contact met ons op te nemen! Wil jij aan de slag bij de provincie Noord-Holland of Utrecht, mail of bel Carly:carly.teeuw@onlyhuman.nl, 070 – 302 20 20.

 

Ben je als opdrachtgever benieuwd naar onze toegevoegde waarde op het gebied van flexibele professionals? Dan kun je ook contact opnemen met Carly.