Ga naar OnlyHuman home

Werving en selectie

Op zoek naar een vaste marketing-, communicatie- of online professional? Met ons brede netwerk vinden we in no-time de beste kandidaat.

Matchen is maatwerk

We luisteren en vragen door, zowel bij onze opdrachtgevers als bij professionals. Dat willen we ook, want matchen zoals wij dat doen is mensenwerk. We brengen behoeftes, talenten en eigenschappen in kaart. Zo vinden wij de leidinggevende, projectmanager, redacteur, contentspecialist, online editor of adviseur die helemaal past bij jouw wensenlijstje voor een vaste functie.

Onze werkwijze

Ons uitgebreide netwerk van professionals met communicatie, marketing of online expertise is verspreid over het hele land, waardoor we in no-time de ideale match voor jouw organisatie hebben gevonden, zowel vast als interim.

Samen met de betrokken afdeling of het team stellen we een profiel op. Vervolgens kijken we wie daar het beste bij past. De aangeboden expertise van de betreffende kandidaat is daarbij doorslaggevend. Zodoende kan je afdeling en organisatie maximaal groeien dankzij de toegevoegde waarde van de professional. Daarom biedt OnlyHuman de keuze uit alle vormen van personele inzet.

Lees hier verder over onze werkwijze.

Ik voel me als opdrachtgever zeer goed begrepen bij OnlyHuman. Dat komt doordat de recruiters veel inhoudelijke kennis hebben.

– Michaël van Wissen van Veen, opdrachtgever bij IenW

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met onze experts!

Jellien Kiers Consultant Jellien Kiers 06 5397 2566
Portretfoto Miranda Opstal Consultant Miranda Opstal 06- 4301 9927
Portret Jesse den Hollander Consultant Jesse den Hollander 06–34485224
Portretfoto Angelique Oppelaar Recruiter Angelique Oppelaar 06-45877587
Recruiter Mariëlle Eijken 06-28247708