Ga naar OnlyHuman home

Werving en selectie

Ontdek duurzaam succes, altijd verzekerd van de beste match voor het team. Een professional die op basis van expertise én persoonlijkheid perfect past bij team en organisatie.

 

Ik heb dit nodig
Header senior en amsterdam

Matchen is maatwerk

Zoek je de beste mensen die bij jouw organisatie het verschil kunnen maken? Op zoek naar het teamlid dat precies die persoonlijkheid en drijfveren heeft als aan aanvulling op het team. De juiste match draait om meer dan expertise en competenties.

Professionals die binding voelen met de organisatie en hun plek hebben binnen het team, gaan bevlogen aan het werk. Maar hoe vind je als organisatie de juiste expert voor de juiste plek? De unieke persoonlijke aanpak van OnlyHuman helpt je hierbij. Want wij hebben het antwoord op jouw uitdagingen van vandaag en morgen.

 

Specialist in communicatie en marketing

Onze aanpak is persoonlijk en deskundig. Want iedere organisatie is uniek en elk traject vereist zijn eigen aanpak en strategie. Hierbij staat samenwerken en vertrouwen centraal. We brengen behoeftes, talenten en eigenschappen van jouw organisatie in. Zo vinden wij dié specialist die past bij jouw team.

De afgelopen 24 jaar hebben wij gebouwd aan een landelijk netwerk van professionals waarbij transparantie en wederzijds vertrouwen voorop staat. Dit netwerk bestaat uitsluitend uit communicatie-, marketing-, en online adviseurs en managers met verschillende specialisaties binnen het publieke domein. Altijd de juiste match!

publieke domein

Het publieke domein

Door onze kennis en jarenlange ervaring weten we wat er speelt in de sector én wat jouw organisatie nodig heeft. We maken van jouw uitdaging onze prioriteit. Wij werken al 20+ jaar voor het publieke domein, zoals de (Rijks)overheid, gemeenten en non-profit organisaties.
Voor organisaties als Parnassia, Rialto, Divosa, Florence, Universiteit Leiden, de Rechtspraak, het RIVM en de Lepra Stichting hebben wij met succes vacatures ingevuld.

OnlyHuman werkt voor de mooiste organisaties

Testimonial, match, De rechtbank, communicatie

”Wij zaten met onze handen in het haar, na het vertrek van een aantal collega’s. Hoe anders ziet de wereld er nu uit. Er staat een nieuw en volledig ingewerkt team dat op volle toeren en naar tevredenheid weer draait. Dat de wereld voor ons communicatieteam er binnen een jaar zo anders uit zou zien, had ik niet durven dromen. Dat was nooit gelukt zonder OnlyHuman. Zij hebben ons voorzien van goede interimmers en ondertussen hebben ze de werving & selectie uit handen genomen. Ze hebben veel tijd gestoken in het vinden van onze nieuwe collega’s. Wij waren veeleisend en wisten wat we wilden, maar niks was te veel voor OnlyHuman. We hebben echt de goede keus gemaakt door met hen in zee te gaan.”

-De Rechtbank

Onze werkwijze

 • 1. Inventarisatie

  Om de beste professional te vinden voor jouw organisatie is het belangrijk dat we het team en de organisatie kennen. We komen altijd bij je langs. Tijdens deze inventarisatie bespreken we harde eisen, zachte criteria en de bedrijfscultuur. Zo brengen we behoeftes, profiel en vacature bij elkaar. Dit vormt de basis voor de wervende vacaturetekst.

 • 2. Werving

  We gebruiken ons uitgebreide netwerk om op zoek te gaan naar de beste kandidaten. Dit doen we proactief, we zoeken in onze eigen database, op LinkedIn en via ons landelijke netwerk. Als het nodig is, maken we gebruik van e-recruitment en gepersonaliseerde (online) campagnes. We verspreiden de vacature via onze sociale media kanalen en onze website.

 • 3. Selectie

  We selecteren minimaal twee kandidaten. Met hen voeren wij een persoonlijk gesprek. We kijken naar wat jullie nodig hebben. We selecteren daarom niet alleen op ervaring en competenties, maar ook op persoonlijkheid en drijfveren. Zodat de nieuwe collega perfect bij de organisatie en het team past. Deze kandidaten stellen we aan je voor.

 • 4. Sollicitatiegesprekken

  Deze kandidaten nodigen wij uit voor een sollicitatiegesprek bij jou op kantoor. We doen een referentiecheck na het eerste gesprek. Op basis van jouw feedback en de check plannen we het tweede gesprek. We informeren afgewezen kandidaten en geven hen feedback.

 • 5. Match

  Heb je een keuze gemaakt, dan regelen wij alle praktische zaken als startdatum en formaliteiten zoals VOG. Jouw nieuwe medewerker is klaar om te beginnen.

 • 6. Aan de slag

  De professional zit op zijn plek, maar daar stopt het uiteraard niet. We gaan voor kwaliteit en blijven daarom met jou en de collega in contact.

Miranda

Waarom OnlyHuman?

* Specialist in communicatie en marketing
* Landelijk netwerk van professionals
* Expert binnen het publieke domein