Ga naar OnlyHuman home

Werving en selectie

Op zoek naar een vaste marketing-, communicatie- of online professional? Met ons brede netwerk vinden we in no-time de beste kandidaat.

Matchen is maatwerk

We luisteren en vragen door, zowel bij onze opdrachtgevers als bij professionals. Dat willen we ook, want matchen zoals wij dat doen is mensenwerk. We brengen behoeftes, talenten en eigenschappen in kaart. Zo vinden wij de leidinggevende, projectmanager, redacteur, contentspecialist, online editor of adviseur die helemaal past bij jouw wensenlijstje voor een vaste functie.

Onze werkwijze

Ons uitgebreide netwerk van professionals met communicatie, marketing of online expertise is verspreid over het hele land, waardoor we in no-time de ideale match voor jouw organisatie hebben gevonden, zowel vast als interim.

Samen met de betrokken afdeling of het team stellen we een profiel op. Vervolgens kijken we wie daar het beste bij past. De aangeboden expertise van de betreffende kandidaat is daarbij doorslaggevend. Zodoende kan je afdeling en organisatie maximaal groeien dankzij de toegevoegde waarde van de professional. Daarom biedt OnlyHuman de keuze uit alle vormen van personele inzet.

Lees hier verder over onze werkwijze.

Ik voel me als opdrachtgever zeer goed begrepen bij OnlyHuman. Dat komt doordat de recruiters veel inhoudelijke kennis hebben.

– Michaël van Wissen van Veen, opdrachtgever bij IenW

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met onze experts!

Portretfoto Miranda Opstal Consultant werving & selectie Miranda Opstal 06 43 01 99 27
Portret Jesse den Hollander Coördinator werving & selectie Jesse den Hollander 06 34 48 52 24
Portretfoto Angelique Oppelaar Recruiter werving & selectie Angelique Oppelaar 06 45 87 75 87
Recruiter werving & selectie Mariëlle Eijken 06 28 24 77 08