Ga naar OnlyHuman home

Werving en selectie

Op zoek naar een vaste marketing-, communicatie- of online professional? Met ons brede netwerk vinden we in no-time de beste kandidaat.

Matchen is maatwerk

We luisteren en vragen door, zowel bij onze opdrachtgevers als bij professionals. Dat willen we ook, want matchen zoals wij dat doen is mensenwerk. We brengen behoeftes, talenten en eigenschappen in kaart. Zo vinden wij de leidinggevende, projectmanager, redacteur, contentspecialist, online editor of adviseur die helemaal past bij jouw wensenlijstje voor een vaste functie.

Onze werkwijze

 • 1. Intake

  Om de beste professional te vinden voor jouw organisatie is het belangrijk dat we je leren kennen. Daarom komen we bij je langs voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we harde eisen, zachte criteria en de bedrijfscultuur. Zo brengen we behoeftes, profiel en vacature bij elkaar. Dit vormt de basis voor de wervende vacaturetekst.

 • 2. Werving

  We gebruiken ons uitgebreide netwerk om op zoek te gaan naar geschikte kandidaten. Dit doen we proactief, we zoeken in onze eigen database, op LinkedIn en via onze ‘pools’. Als het nodig is, maken we gebruik van e-recruitment. We verspreiden de vacature via onze sociale media kanalen en onze website.

 • 3. Selectie

  We selecteren minimaal 2 kandidaten. Met alle kandidaten voeren wij een persoonlijk gesprek. We kijken naar wat jullie nodig hebben. We selecteren daarom niet alleen op ervaring en competenties, maar ook op persoonlijkheid en drijfveren. Deze kandidaten stellen we aan je voor.

 • 4. Sollicitatiegesprekken

  Ben je enthousiast over de kandidaten? Dan nodigen wij hen uit voor een sollicitatiegesprek bij jou op kantoor. We doen een referentiecheck na het eerste gesprek. Op basis van jouw feedback en de check plannen we het tweede gesprek. We informeren afgewezen kandidaten informeren en geven feedback.

 • 5. Keuze en arbeidsvoorwaarden

  Is er een perfecte match? Dan regelen wij alle praktische zaken als startdatum en formaliteiten als VOG en diploma’s. Zit de match er niet bij, dan zoeken we verder De kandidaat kan aan de slag!

 • 6. Aan de slag

  De kandidaat kan aan de slag! Maar daar stopt het uiteraard niet. We gaan voor kwaliteit en blijven daarom met jou en de kandidaat in contact.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Testimonial, match, De rechtbank, communicatie

”Wij zaten met onze handen in het haar, na het vertrek van een aantal collega’s. Hoe anders ziet de wereld er nu uit. Er staat een nieuw en volledig ingewerkt team dat op volle toeren en naar tevredenheid weer draait. Dat de wereld voor ons communicatieteam er binnen een jaar zo anders uit zou zien, had ik niet durven dromen. Dat was nooit gelukt zonder OnlyHuman. Zij hebben ons voorzien van goede interimmers en ondertussen hebben ze de werving & selectie uit handen genomen. Ze hebben veel tijd gestoken in het vinden van onze nieuwe collega’s. Wij waren veeleisend en wisten wat we wilden, maar niks was te veel voor OnlyHuman. We hebben echt de goede keus gemaakt door met hen in zee te gaan.”

-De Rechtbank

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met onze experts!

Coördinator werving & selectie Carola van Duijn 06 21 20 47 84
Portretfoto Miranda Opstal Consultant werving & selectie Miranda Opstal 06 43 01 99 27
Recruiter werving & selectie Mariëlle Eijken 06 28 24 77 08
Mendy Verburg Recruiter werving & selectie Mendy Verburg 06 83 82 74 59