OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
Door de jaren heen heb ik al diverse mensen via OnlyHuman aan de slag gehad en daarvan heeft nog nooit iemand teleurgesteld.

Peter van Wensem, opdrachtgever bij Gemeente Delft

Voor opdrachtgevers

Interim- en projectmanagement, detachering, werving & selectie voor opdrachtgevers en communicatie- en marketingprofessionals

 

Waarmee kunnen we je helpen?

Als je een (tijdelijke) communicatie- of marketingprofessional zoekt, neem dan contact op met OnlyHuman. Afhankelijk van de branche en de gezochte expertise, kom je direct in contact met een consultant die jouw vaste aanspreekpunt wordt.

 

Ons team is niet alleen in staat om snel en professioneel de juiste mensen met elkaar te verbinden; we adviseren ook inhoudelijk over de opdracht. Dit doen we al ruim vijftien jaar met veel enthousiasme voor al onze opdrachtgevers in de publieke- en profit sector.

 

De juiste match

Een goede match is het resultaat van goed luisteren én doorvragen. Zowel bij onze opdrachtgevers als bij professionals. In een opdracht-intake brengen we in kaart wat de taken en de gewenste resultaten moeten zijn. Net zolang totdat duidelijk is wat jij precies nodig hebt en wat de professional moet meebrengen om daarin succesvol te zijn. Niet alleen in zijn of haar rol als leidinggevende, projectmanager, redacteur, contentspecialist of adviseur maar ook als mens.

 

Matchen is maatwerk
We vinden geschikte kandidaten binnen ons uitgebreide bestand en netwerk. In overleg zetten we aanvullende externe kanalen in (e-recruitment). Als een specialisme of bepaalde branchekennis cruciaal is, kijken we eerst in onze specifieke ‘pools’.

 

Matchen is wat ons betreft altijd maatwerk: of je nou medewerkers zoekt voor vast of tijdelijk, of flexibele oplossingen zoekt voor de organisatie en teams in de vorm van een flexschil.

 

Werving & selectie

Bij werving & selectie voor vaste banen gaat kwaliteit altijd boven snelheid. Daarom stellen we eerst een profiel op, na gesprekken met de betrokken afdeling of het team waar de vacature openstaat.

 

Projectteam
Naast onze database met de beste communicatie-, marketing- en online experts, heeft OnlyHuman ook een eigen team van communicatieprofessionals in dienst. Het ProjectTeam bestaat uit ervaren mediors, seniors en door de wol geverfde communicatiemanagers. Ontmoet hier het projectteam van OnlyHuman.

 

Kennis delen en ontwikkeling

Tijdens het uitvoeren van een opdracht kan iedere professional van OnlyHuman een beroep doen op onze collega’s voor extra kennis of om te sparren. Dit stimuleren we ook, bijvoorbeeld door het organiseren van kennis- en netwerkbijeenkomsten. Dat komt niet alleen de ontwikkeling van de professional ten goede: als opdrachtgever profiteer je automatisch mee van deze ontwikkeling.

 

Evaluatie en monitoring

We investeren graag in een zakelijke relatie met een persoonlijk tintje. Daarom geven we feedback op de aanpak en het functioneren van de professional tijdens de opdracht. Ook monitoren we de voortgang en bieden vakinhoudelijke ondersteuning (mentoring, intervisie). De consultant is ook voor de professional zijn of haar vaste contactpersoon.

 

Continuïteit en borgen van kennis

Jouw vaste contactpersoon bij OnlyHuman kent je organisatie door en door. Tijdens een detachering of opdracht volgen verschillende evaluatiemomenten om te kijken of alles nog op koers ligt. En na afloop zijn we niet meteen weg. Onze professional zorgt voor een goede overdracht en je kunt altijd bij ons terecht als er nog vragen zijn.

 

Meer weten? Neem direct contact op.

Cases & testimonials

Onze opdrachtgevers variëren van overheid tot zakelijke dienstverlening. In cases & testimonials vertellen zowel onze professionals als opdrachtgevers over hun werk en de samenwerking met OnlyHuman.

Webredacteur nodig?

OnlyHuman beschikt over een pool van gedreven en geschoolde webredacteuren welke direct inzetbaar zijn. Van contentcreatie tot website migratie en optimalisatie, OnlyHuman kan de ideale match maken.

GERELATEERD

OPDRACHTEN EN VACATURES

De Newsroom: begin gewoon!

 

Tijdens twee kennissessies van OnlyHuman en OnlyHumanOnline deelden Pieter Ton en Jochem Hoogenboom hun ervaringen. Daarvoor was veel belangstelling. Daaruit blijkt wel dat veel organisaties – profit en non-profit – op de een of andere manier bezig zijn met de oprichting en invoering van een Newsroom. Ontdek welke tien leerpunten kunnen daar bij helpen.

10 tips bij starten Newsroom