Ga naar OnlyHuman home

Over ons

OnlyHuman matcht professionals op het gebied van communicatie, marketing & online met uiteenlopende opdrachtgevers binnen het publieke domein. Tijdelijk of vast, leidinggevend of ondersteunend. Het is maar nét waar je – als professional of als opdrachtgever – naar op zoek bent.

Wat maakt OnlyHuman anders?

Een persoonlijke benadering, gedrevenheid, samenwerking, oprecht én deskundig. Dat is de manier waarop wij invulling geven aan onze dienstverlening.

We bemiddelen en faciliteren op een persoonlijke manier. Die persoonlijke aanpak staat centraal in alles wat we doen. Daarom heb je bij ons altijd één vast aanspreekpunt. Want matchen is maatwerk en vooral ook mensenwerk.

We doen niet aan half werk. Noem ons gerust gedreven, want wij gaan ver om voor jou de perfecte match te realiseren. En omdat onze consultants zelf ervaring hebben in het communicatie, marketing en online werkveld, denken zij graag vakinhoudelijk met je mee. Handig als je behoefte hebt om even te sparren.

We voelen ons betrokken en dragen graag bij aan je succes. Daarom luisteren we goed naar jou en je verhaal, en vragen door waar nodig. Bij onze professionals, maar ook bij onze opdrachtgevers. We focussen niet alleen op de korte klap, want we geloven in een lange termijn samenwerking.

Het teamgevoel staat bij OnlyHuman hoog in het vaandel. Zo hebben we onderling nauw contact en luiden we bij iedere succesvolle plaatsing de bel. Wij geloven dat samen successen vieren en plezier en fun onlosmakelijk met ons werk verbonden zijn. Dit onderscheidt ons niet alleen van onze concurrentie, maar zie we als de bron van ons succes.

Al meer dan 21 jaar.

Al ruim 21 jaar dé specialist

OnlyHuman is al ruim een en twintig jaar dé specialist in recruitment van communicatie- marketing- en online professionals. Ook onze eigen organisatie blijft groeien en daarom zijn we op zoek naar ambitieuze en gedreven collega’s. Iets voor jou? Neem een kijkje bij onze interne vacatures!

Interne vacatures