Ga naar OnlyHuman home

Voor professionals

Al sinds 2000 is OnlyHuman de specialist op het gebied van communicatie, marketing en online.

Onze diensten en expertise

Tijdelijke opdracht

Op zoek naar een tijdelijke communicatie, marketing of web opdracht met maatschappelijk nut? Wil jij impact maken binnen actuele thema’s met behulp van jouw kennis en expertise? Word onderdeel van ons groeiend netwerk van professionals. Bij OnlyHuman heb je niet alleen de grootste kans op een mooie interim opdracht bij één van onze interessante opdrachtgevers binnen het publieke domein. Daarnaast werk je ook nog eens volop aan je eigen groei en ontwikkeling.

Bekijk het uitgebreide overzicht met tijdelijke opdrachten hier.

Vast contract

Zoek je een vaste baan in de communicatie, marketing of als webspecialist? OnlyHuman heeft een divers aanbod van aantrekkelijke functies met vast dienstverband in de portefeuille. Van junior en medior, tot senior en strateeg bij de aantrekkelijkste opdrachtgevers binnen het publiek domein.

Bekijk het uitgebreide overzicht met vaste vacatures hier.

Jouw loopbaan

Bij OnlyHuman geloven we dat jouw groei bepalend is voor onze groei. Daarom doen we er alles aan om jouw loopbaan zo goed mogelijk samen met jou richting te geven en stellen we jouw ontwikkeling daarbij centraal. Want als jij doet wat bij je past en wat aansluit bij je ambities, kom je tot grote hoogtes. Wij helpen je graag die hoogtes te bereiken. Onze grote verscheidenheid aan opdrachten en opdrachtgevers én onze persoonlijke begeleiding bieden daarvoor alle mogelijkheden.

Daarnaast heb je exclusief toegang tot onze kennis- en netwerkbijeenkomsten en kun je trainingen volgen. Zo hou jij je kennis up-to-date en ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, én word je ondersteund en begeleid om je opdracht zo goed mogelijk in te vullen.

Waarom OnlyHuman?

  • De specialist sinds 2000 en een groot netwerk van bijzondere opdrachtgevers.

  • Met een breed scala aan opdrachtgevers, veel interessante opdrachten voor jou

  • Kies de contractvorm die het beste bij jou past. Wil je als ZZP aan de slag of wil je de voordelen van detachering ervaren?

  • Dankzij onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring de grootste kans op een match

  • Persoonlijke benadering met een vast aanspreekpunt

  • Goede voorbereiding op een opdracht

  • Al onze recruiters zijn 100% vak expert. Tijdens je opdracht zijn we dan ook de inhoudelijke sparringpartner waar je altijd terecht kunt

  • Alle zaken zijn perfect geregeld – als gedetacheerde zorgen we er voor dat je alle contracten en betalingen tiptop in orde zijn en als ZZP’er zorgen we dat je factuur altijd binnen dertig dagen wordt betaald

  • We bieden je coaching, begeleiding en intervisie aan

  • We organiseren opleidingen, trainingen, kennissessies en borrels waar je andere professionals ontmoet

Onze opdrachtgevers