OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
De no-hassle facturatie is echt fijn. Ze betalen altijd netjes binnen de termijn van 30 dagen.

Robin Oudheusden, online professional

Voor professionals

Tijdelijke opdrachten en vaste banen voor professionals op het gebied van communicatie, marketing en online 

 

Passie voor je vak

Je bent werkzaam op het gebied van communicatie, marketing of online. Je hebt passie voor je vak en wilt blijven groeien. Ook vind je het een prettig idee dat je niet zelf achter opdrachten aan hoeft die goed aansluiten bij jouw kennis en kunde. Daar helpen we je graag bij. En er zijn meer voordelen!

 

Bekend met jouw vakgebied

OnlyHuman zorgt voor een passende (tijdelijke) opdracht of vaste baan waarin jij je expertise en ambitie kwijt kunt. Een groot voordeel ten opzichte van andere bureaus is dat we jouw vakgebied goed kennen. Daardoor kunnen we je goed vertegenwoordigen bij onze opdrachtgevers en inhoudelijk adviseren over de invulling van de opdracht.

 

Vast aanspreekpunt

Je hebt altijd een vast contactpersoon bij OnlyHuman. Met deze consultant heb je een intakegesprek als er een opdracht is die bij jou past. Hij of zij houdt tijdens de opdracht evaluatiegesprekken met jou en de opdrachtgever. Ook fungeert de consultant als je inhoudelijke sparringpartner.

 

Goed voorbereid aan de slag

Bij OnlyHuman ga je goed voorbereid aan de slag bij een opdrachtgever. Je vaste consultant kent alle relevante aspecten van de opdracht; de inhoud en status, het team en de succesfactoren. Maar we vragen je bijvoorbeeld ook een Plan van Aanpak te schrijven als je start met een opdracht. Je krijgt dan ook feedback op de aanpak die je kiest en je rol binnen de opdracht.

 

Je vergroot je netwerk

We investeren graag in een zakelijke relatie met een persoonlijk tintje. Je komt tijdens kennissessies en borrels in contact met andere inspirerende professionals, om met elkaar te sparren en van elkaar te leren. We vinden het oprecht belangrijk dat je jezelf kunt ontwikkelen, want daar plukken we beiden de vruchten van.

 

Heb je behoefte aan uitgebreid advies over je loopbaan? Dan kun je altijd terecht bij onze partner Factor Negen.

 

Geen zorgen over betaling

Een van de zorgen van een zelfstandige professional is vaak een tijdige betaling van een opdrachtgever. Die zorg nemen we graag bij je weg! Je factuur wordt altijd binnen dertig dagen betaald.

 

Op zoek naar een vaste baan?

Ook als je op zoek bent naar een vaste baan op het gebied van communicatie, marketing of online helpen we je graag verder. Houd onze site in de gaten voor de meest recente vacatures.

 

Spreekt dit je aan?

Schrijf je dan in! Binnen vijf werkdagen neemt een van onze consultants contact met je op: misschien is er direct een match met een leuke opdracht of maken we een afspraak om te kijken of we iets voor je kunnen doen.

Schrijf je in!

Vertel ons wie je bent en wij gaan op zoek naar een goede match voor jou.

Schrijf je in

Log in

Log in op je profiel om je cv te updaten of je gegevens bij te werken.

Log in

GERELATEERD

OPDRACHTEN EN VACATURES

Wat betekent het verdwijnen van de VAR  voor zzp’ers?

 

Het is een zorg die bij veel ondernemers leeft: moet je nu straks voor elke klus, hoe kort ook, een modelovereenkomst afsluiten bij de opdrachtgever? Nee, dat hoeft niet.

 

Wat betekent dit voor jou?

 

Groeien bij OnlyHuman

 

Groei en ontwikkeling is essentieel voor iedere professional.

 

Factor Negen biedt producten en programma’s aan voor de bewuste zelfstandige die wil blijven ontwikkelen.

 

Meer over Factor Negen