OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Voor opdrachtgevers

Op zoek naar een (tijdelijke) communicatie- en marketingprofessional? Neem dan contact op met OnlyHuman. Wij helpen bij de invulling van vaste en interim vacatures op het gebied van communicatie en marketing.

 

Waarom OnlyHuman?

  • Ons uitgebreide netwerk van professionals met alle communicatie en marketing expertise, is verspreid door het hele land.
  • Wij zorgen snel voor de ideale match voor opdrachtgever én professional.
  • Ruim 20 jaar ervaring in de publieke sector.
  • Vaste, tijdelijke of flexibele oplossingen.
  • Wij staan voor een persoonlijke aanpak met een vast aanspreekpunt.
  • Onze consultants zijn ervaren in communicatie en marketing en denken daarom ook inhoudelijk mee.

 

Ik voel me als opdrachtgever zeer goed begrepen bij OnlyHuman. Dat komt doordat de recruiters veel inhoudelijke kennis hebben.

Michaël van Wissen van Veen, opdrachtgever bij IenW

 

Matchen is maatwerk

We luisteren en vragen door, zowel bij onze opdrachtgevers als bij professionals. Dat willen we ook, want matchen zoals wij dat doen is mensenwerk. We brengen behoeftes, talenten en eigenschappen in kaart. Zo vinden wij de leidinggevende, projectmanager, redacteur, content specialist, online editor of adviseur die helemaal past bij jouw wensenlijstje voor een vaste, tijdelijke of flexibele oplossing.

 

Werving & selectie

Samen met de betrokken afdeling of het team stellen we een goed doordacht profiel op. Vervolgens kijken we wie daar het beste bij past. Wij snappen dat de oplossing voor de behoefte in flexwerk, niet ligt in de contractsvorm, maar in de aangeboden expertise. Omdat groei ontstaat door de toegevoegde waarde van de professional. Daarom biedt OnlyHuman de keuze uit alle vormen van personele inzet.

 

Ontwikkeling, evaluatie en continuïteit

Professionals kunnen met vakinhoudelijke vragen altijd terecht bij OnlyHuman. Ze kunnen bovendien kennis- en netwerkbijeenkomsten bijwonen. Prettig, want van hun groei profiteer je ook als opdrachtgever. Daarnaast geven we onze professionals feedback op hun aanpak en functioneren en bieden waar nodig ondersteuning. Ook met jouw organisatie onderhouden we tijdens de opdracht nauw contact. Na het afronden van een opdracht zorgt onze professional voor een goede overdracht en wij zijn altijd bereikbaar als er nog vragen zijn.

NEEM CONTACT MET ME OP!

Ja! Ik  heb interesse in wat OnlyHuman voor mij kan betekenen.

 

Geef hier 2 cijfers op (bijvoorbeeld 39) om te bewijzen dat je geen robot bent.

GERELATEERD
Ben jij al klaar voor de AVG?

Vanaf 25 mei 2018 vervangt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de nu geldende Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Weet jij wat de gevolgen zijn voor jouw organisatie? Wij hebben een aantal zaken voor je op een rij gezet.

Belangrijkste aandachtspunten AVG

 

Match – Work – Grow

Al ruim 20 jaar zijn wij een begrip in overheid en non-profit markt. En nu met onze nieuwe merkcampagne  ‘Match – Work – Grow’ zullen we onze naam en toegevoegde waarde verder uitbreiden!

 

Onze eerste échte merkcampagne

 

Op zoek naar een succesvolle match?

Een succesvolle match tussen een tijdelijke professional en een organisatie vraagt om een goede voorbereiding. Een goed begin is het halve werk. We hebben zes relevante stappen ter voorbereiding van de inhuur van een professional op een rij gezet.

 

Lees onze tips

 

Neem contact op via WhatsApp