Ga naar OnlyHuman home

Voor opdrachtgevers

OnlyHuman is al sinds 2000 dé bemiddelaar voor communicatie-, marketing- en online professionals, zowel vast als interim, binnen de publieke sector.

Onze opdrachtgevers

Diensten en expertise

We hebben een continu groeiend netwerk van professionals verspreid door het hele land waardoor er in elke regio wel geschikte kandidaten beschikbaar zijn.

Centraal staat bij ons de persoonlijke aanpak met een vast aanspreekpunt want; matchen is maatwerk en vooral ook mensenwerk. Omdat onze consultants zelf ook ervaren zijn in communicatie, marketing en online kunnen zij ook inhoudelijk goed met je meedenken. We luisteren en vragen door, bij onze professionals maar ook bij onze opdrachtgevers.

We zijn actief in verschillende sectoren binnen het publieke domein, zoals de (Rijks)overheid, de zorgsector, het onderwijs en gemeenten.

Lees hier verder.

Ontwikkeling, evaluatie en continuïteit

Professionals en opdrachtgevers kunnen met vakinhoudelijke vragen altijd terecht bij ons. Ze kunnen bovendien kennis- en netwerkbijeenkomsten bijwonen, waardoor hun kennis altijd up-to-date is. Daar pluk je als opdrachtgevers natuurlijk ook de vruchten van. Daarnaast geven we onze professionals feedback op hun aanpak en functioneren en bieden waar nodig ondersteuning. Ook met jouw organisatie onderhouden we tijdens de opdracht nauw contact. Zo zorgen we met elkaar voor een duidelijke afbakening van de opdracht. Na het afronden van de opdracht zorgt de professional voor een goede overdracht en zijn wij altijd bereikbaar als er nog vragen zijn.

De voordelen van OnlyHuman

 • Een uitgebreid netwerk

  Ons uitgebreide netwerk van professionals met alle communicatie en marketing expertise, is verspreid door het hele land.

 • Snelle match

  Wij zorgen snel voor de ideale match voor opdrachtgever én professional.

 • Meer dan 20 jaar ervaring

  Al sinds 2000 ervaring in het vervullen van marketing- en communicatiefuncties in de publieke sector.

 • Vast of flexibel

  We bieden zowel vaste, tijdelijke als flexibele oplossingen.

 • Één vast aanspreekpunt

  Wij staan voor een persoonlijke aanpak met een vast aanspreekpunt.

 • Specialistische consultants

  Onze consultants zijn ervaren in communicatie en marketing en denken daarom ook inhoudelijk mee.

 

 

Of neem contact op met ons team!

Matthijs Smijers Accountmanager Matthijs Smijers 06 30 53 59 47
Portretfoto Karin Schaub Sales Consultant Karin Schaub 06 53 74 09 82
Portret Lisa Krapels Consultant Lisa Krapels 06 17 64 46 54