Ga naar OnlyHuman home

Werken bij OnlyHuman

Word onderdeel van ons gedreven, diverse én hechte team! Wij matchen al ruim 21 jaar communicatie- & marketingprofessionals met uiteenlopende opdrachtgevers binnen de publieke sector. En dat is een vak apart. Het is een complexe, maar boeiende puzzel – waar we elke dag met plezier aan werken.

Matchen is mensenwerk!

Geloof jij ook dat een match begint bij de menselijke factor? Dan zien we jou wel zitten. Want in een wereld die steeds meer wordt gedreven door technologie, gaat het uiteindelijk om het effect op mensen. Dat geldt voor werving en selectie, maar zeker ook voor het vakgebied van de mensen die wij bemiddelen. Je past in ons team als je houdt van open en oprechte communicatie. En bevlogen je weg vooruit vindt. Spreekt dit je aan? Reageer dan op één van onze vacatures. We kijken ernaar uit om jou te leren kennen!

”Voor mij is OnlyHuman een bijzondere werkgever. Het team is zó betrokken en gemotiveerd. We doen het echt samen. Er is veel persoonlijk contact en successen vieren we samen. We krijgen de ruimte om voor kwaliteit te gaan. Ook na 10 jaar ligt mijn hart nog steeds bij OnlyHuman.”

-Carly Teeuw, Corporate Recruiter

Wij zijn OnlyHuman. Wij matchen al ruim 21 jaar communicatie- & marketingprofessionals met uiteenlopende opdrachtgevers binnen de publieke sector. En dat is een vak apart. Het is een complexe, maar boeiende puzzel – waar we elke dag met plezier aan werken.

Onze aanpak is persoonlijk, gedreven, oprecht en deskundig. En vooral samen. We bereiken onze doelen met een divers en hecht team van ruim 50 man vanuit een prachtpand in Den Haag.