Ga naar OnlyHuman home

Werken bij OnlyHuman

It always seems impossible until it’s done. – Nelson Mandela

 

”Omdat ik resultaat gedreven ben werkt het voor mij goed om een doel te hebben in mijn leven, dat is mijn stip op de horizon. Helemaal als het van tevoren nog zo moeilijk lijkt. Zo heb ik recent met de racefiets 150 kilometer gefietst in Limburg – de tourtocht van de Amstel Gold Race. Tot dat moment had ik nog nooit 150 kilometer gefietst, laat staan door het heuvelachtige landschap in Limburg. Vaak heb ik mezelf afgevraagd: Is dit niet iets te hoog gegrepen voor me? Des te leuker als je uiteindelijk moe, maar voldaan over de finish komt!” Lees verder!

 

– Matthijs Smijers, Accountmanager OnlyHuman

 

Matchen is mensenwerk!

Geloof jij ook dat een match begint bij de menselijke factor? Dan zien we jou wel zitten. Want in een wereld die steeds meer wordt gedreven door technologie, gaat het uiteindelijk om het effect op mensen. Dat geldt voor werving en selectie, maar zeker ook voor het vakgebied van de mensen die wij bemiddelen. Je past in ons team als je houdt van open en oprechte communicatie. En bevlogen je weg vooruit vindt. Spreekt dit je aan? Reageer dan op één van onze vacatures. We kijken ernaar uit om jou te leren kennen!

”Voor mij is OnlyHuman een bijzondere werkgever. Het team is zó betrokken en gemotiveerd. We doen het echt samen. Er is veel persoonlijk contact en successen vieren we samen. We krijgen de ruimte om voor kwaliteit te gaan. Ook na 10 jaar ligt mijn hart nog steeds bij OnlyHuman.”

-Carly Teeuw, Corporate Recruiter

Wij zijn OnlyHuman. Wij matchen al ruim 21 jaar communicatie- & marketingprofessionals met uiteenlopende opdrachtgevers binnen de publieke sector. En dat is een vak apart. Het is een complexe, maar boeiende puzzel – waar we elke dag met plezier aan werken.

Onze aanpak is persoonlijk, gedreven, oprecht en deskundig. En vooral samen. We bereiken onze doelen met een divers en hecht team van ruim 50 man vanuit een prachtpand in Den Haag.