Ga naar OnlyHuman home

Werken als gedetacheerde

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je werk maar wil je graag flexibiliteit combineren met zekerheid? Dan is detachering iets voor jou. Wij zoeken marketing-, communicatie-, en online professionals voor organisaties in de publieke- en non-profit sector. Iets voor jou?

Via detachering aan jouw loopbaan werken?

Neem contact op met onze detachering specialist Femke of Angelique. Zij helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen over detachering.

Strategisch Recruitment Specialist Detachering Femke Polderman 06 57 52 68 11
Ies Roos Coördinator Detacheringen Ies Roos 06 33 08 28 08
Portretfoto Angelique Oppelaar Recruiter Detachering Angelique Oppelaar 06 45 87 75 87

De zekerheid van een vast salaris en toch afwisselende opdrachten

Detacheren houdt in dat je via OnlyHuman aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers. Je komt dus bij ons in dienst maar werkt voor onze opdrachtgevers. Dat betekent eigenlijk het beste van twee werelden: de zekerheid van een vast salaris en alles wat daarbij hoort, gecombineerd met afwisselende opdrachten. 

Meer weten over detachering in het publieke domein? Lees verder

Als je kiest voor detacheren dan kom je in dienst bij OnlyHuman. In tegenstelling tot interimmers die als zelfstandige (zzp) werken, bouw je als gedetacheerde gewoon vakantiegeld, pensioen en vakantiedagen op. Bij ziekte word je doorbetaald en als je onverhoopt werkloos of arbeidsongeschikt wordt, heb je recht op een uitkering vanuit het UWV. 

Meer weten over detachering? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen over detachering.

Wat wij jou beloven

 • Persoonlijke kennismaking

  Wij willen jou écht leren kennen en luisteren met grote belangstelling naar jouw wensen.

 • Advies, motivatiebrief en CV

  Solliciteren kan je leren en wij helpen jou daarbij. Met een persoonlijk advies en begeleiding voor je motivatiebrief en cv, presenteer jij je als de beste versie van jezelf bij de opdrachtgever.

 • Sollicitatiegesprek oefenen

  Uitgenodigd voor een gesprek bij onze opdrachtgever? Met ons kan je op een laagdrempelige en leuke manier dit oefenen en geven we persoonlijke tips en tricks aan jou mee.

 • Persoonlijke ontwikkeling

  Jouw ontwikkeling is voor ons belangrijk, word je via ons voor langere tijd gedetacheerd dan maken we samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan

 • Online assessments & coaching

  Als je dat wilt, bieden we je de mogelijkheid om via een online assessment te kijken naar jouw talenten en drijfveren en je daarop te coachen

 • Ons netwerk

  Onze lange relaties met onze opdrachtgevers werken in jouw voordeel en vergroten de kans op plaatsing

 • Deta-bijeenkomsten

  Speciaal voor onze gedetacheerden organiseren we bijeenkomsten, zoals een kennissessie of een borrel op kantoor.

 • Team

  In het team van gedetacheerde communicatieprofessionals zit veel kennis op verschillende vakgebieden en onderwerpen. Je hebt dus altijd iemand waar je terecht kunt om mee te sparren of om kennis bij op te halen.

Ik luister goed naar de wensen van de gedetacheerde

Als werkzoekende kan je soms wel wat hulp gebruiken om jouw match te vinden. Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je werk, waar je goed tot je recht komt en hoe je je verder kan ontwikkelen. Dat begint met een kennismaking en als je daar behoefte aan hebt helpen wij jou leren te solliciteren. Met onze jarenlange ervaring leveren we advies en begeleiding op maat.

Je komt als gedetacheerde bij onze opdrachtgevers te werken. Het is belangrijk om tijdens jouw opdracht(en) nauw contact te houden met elkaar. Dit geldt natuurlijk niet voor iedereen, sommige mensen vinden graag zelf hun eigen weg. Maar we zien ook dat de meeste gedetacheerden het juist fijn vinden om coaching en begeleiding te krijgen vanuit OnlyHuman. We gaan dan aan de slag met het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan, ook wel POP genoemd, en bespreken eventuele opleidingswensen. Maar we zijn er ook als sparringpartner als daar behoefte aan is, dan kijken we samen hoe we iets kunnen oplossen bijvoorbeeld.

 Femke Polderman (Strategisch Recruitment Specialist Detachering)

Veelgestelde vragen en antwoorden over detachering