Ga naar OnlyHuman home

Vacatures voor online professionals

OnlyHuman zoekt online professionals voor haar opdrachtgevers in de publieke sector zoals overheid, non-profit organisaties of andere publieke instellingen. Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht op interim-basis of zoek jij de zekerheid van een vaste baan? Bekijk onze vacatures.

 

Meld je aan voor onze vacature WhatsApp service, en de vacatures komen direct naar je toe! Lees hier verder.

Staat de juiste vacature er niet tussen?

Wil jij graag werken in de publieke sector maar staat jouw baan er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Gezamenlijk kijken we waar jouw ambities en expertise liggen en gaan we op zoek naar een baan die bij jou past.

Online professional, wij zoeken jou!

Binnen het online vakgebied zijn er ontzettend veel verschillende functies waarvoor OnlyHuman bemiddelt: van technisch webredacteur tot ux-designer en van beeldredacteur tot webmaster. Maar onze opdrachtgevers zijn net zo vaak ook op zoek naar community managers of webcare medewerkers die via social media het contact met de doelgroep of klant onderhouden of tekstschrijvers en online campagne managers. Kortom: wij zijn altijd op zoek naar online specialisten die hun kennis en expertise graag willen inzetten voor de publieke zaak, denk aan (Rijks)overheid, of andere publieke organisaties zoals non-profit organisaties, goede doelen of onderwijsinstellingen. 

Aan de slag via OnlyHuman

OnlyHuman bemiddelt tussen online specialisten en haar opdrachtgevers. Zo zoeken wij altijd professionals die aan de slag willen binnen de overheid, bijvoorbeeld de gemeente, provincie of Rijksoverheid. Maar het kan ook gaan om non-profit instellingen zoals culturele organisaties, onderwijsinstellingen of goede doelen. Werken via OnlyHuman betekent een bijdrage leveren aan het publieke domein. Je helpt onze opdrachtgevers om online beter te communiceren met de beoogde doelgroep of klant. Het kan hierbij gaan om opdrachten op interim-basis, projectbasis of vaste basis. Omdat wij jouw ontwikkeling belangrijk vinden, begeleiden we je tijdens het werk en organiseren we regelmatig kennissessies. Lees meer over werken via OnlyHuman.