Ga naar OnlyHuman home

Onze Sectoren

We zijn actief in verschillende sectoren binnen het publieke domein, zoals de (Rijks)overheid, het onderwijs, gemeenten en de zorgsector.

Werken bij de overheid

De overheid is meer dan enkel de Rijksoverheid, ook provincies en gemeenten vallen onder de overheid. OnlyHuman bemiddelt tussen marketingcommunicatie– en online specialisten en bijna alle gemeenten in heel Nederland. Wil jij graag op landelijk of lokaal niveau aan de slag en contact hebben met burgers of lokale belanghebbenden? Wil je iets betekenen voor de plek waar jij woont of opgegroeid bent? Dan zoeken wij jou! Lees verder.

Marketing en communicatie vacatures in de zorg

Wil jij graag werken in de zorg en dus werken in een branche waar jij betekenis kunt toevoegen aan het leven van anderen? Ook als professional op het gebied van marketing, communicatie en online kun jij daar het verschil maken. Lees verder.

Werken bij hogescholen of universiteiten

Werken in het onderwijs gaat verder dan voor de klas staan, voor hogescholen en universiteiten is ook marketing en communicatie van groot belang. Voor de hogescholen en universiteiten in ons netwerk zoeken wij dan ook regelmatig marketingcommunicatie– en online specialisten. Lees verder.