Ga naar OnlyHuman home
Mannen aan het werk

Communicatie vacatures

Ben jij de communicatieprofessional die de volgende stap wil zetten? OnlyHuman brengt je in contact met publieke organisaties zoals overheid of non-profit of het nu gaat om een vast dienstverband, detachering of tijdelijk werk. Bekijk onze vacatures. 

 

Meld je aan voor onze vacature WhatsApp service, en de vacatures komen direct naar je toe! Lees hier verder.

Staat de juiste communicatie vacature er niet tussen?

Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken waar jouw ambitie binnen het vakgebied van communicatie wel ligt. Binnen ons uitgebreide netwerk gaan we samen met jou op zoek naar de baan of opdracht die bij jou past.

Communicatieprofessional: wij zoeken jou!

Voor onze opdrachtgevers zijn we altijd op zoek naar communicatiemedewerkers. Het kan hierbij gaan om allround junior, medior of senior communicatiemedewerkers. Vaak zijn we ook op zoek naar communicatiestrategen die de lijnen kunnen uitzetten of woordvoerders die namens de opdrachtgever kunnen spreken. Of je nu die senior communicatieadviseur bent die de volgende stap wil zetten of de medior die zich verder wil specialiseren, wij helpen je graag aan de baan waar jij energie van krijgt. Solliciteer direct online. 

Aan de slag via OnlyHuman

Wil jij de volgende stap in jouw loopbaan zetten binnen het publieke domein? Dan komen we graag met je in contact. Wij bemiddelen voor opdrachtgevers zoals de (Rijk)soverheid, gemeenten, provincies of publieke organisaties zoals onderwijsinstellingen of de Belastingdienst. Voor hen zijn wij op zoek naar communicatiemedewerkers die in vaste dienst gaan werken, gedetacheerd willen worden of als interimmer/zzp’er op projectbasis aan de slag gaan. Als je via ons aan de slag gaat, kun je rekenen op de juiste begeleiding en coaching. Ook vinden wij jouw ontwikkeling belangrijk, daarom organiseren we regelmatig kennissessies. Lees meer over werken via OnlyHuman.