Ga naar OnlyHuman home

Interim

Soms heb je (tijdelijk) behoefte aan extra capaciteit. Of mist binnen het team de juiste expertise voor een interim project. OnlyHuman helpt je graag! We al bemiddelen en faciliteren al sinds 2000 op een persoonlijke manier.

Matchen is maatwerk

We luisteren en vragen door, zowel bij onze opdrachtgevers als bij professionals. Dat willen we ook, want matchen zoals wij dat doen is mensenwerk. We brengen behoeftes, talenten en eigenschappen in kaart. Zo vinden wij de leidinggevende, projectmanager, redacteur, contentspecialist, online editor of adviseur die helemaal past bij jouw wensenlijstje voor een tijdelijke of flexibele oplossing.

Onze werkwijze

Ons uitgebreide netwerk van professionals met communicatie, marketing of online expertise is verspreid over het hele land, waardoor we in no-time de ideale match voor jouw organisatie hebben gevonden, zowel vast als interim.

Samen met de betrokken afdeling of het team stellen we een profiel op. Vervolgens kijken we wie daar het beste bij past. De aangeboden expertise van de betreffende kandidaat is daarbij doorslaggevend. Zodoende kan je afdeling en organisatie maximaal groeien dankzij de toegevoegde waarde van de professional. Daarom biedt OnlyHuman de keuze uit alle vormen van personele inzet.

Lees hier verder over onze werkwijze.

Ik voel me als opdrachtgever zeer goed begrepen bij OnlyHuman. Dat komt doordat de recruiters veel inhoudelijke kennis hebben.

– Michaël van Wissen van Veen, opdrachtgever bij IenW

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over het inhuren van professionals op interim-basis via OnlyHuman? Naam dan contact op met één van onze specialisten.

Matthijs Smijers Accountmanager Matthijs Smijers 06 30 53 59 47
Portretfoto Karin Schaub Sales Consultant Karin Schaub 06 53 74 09 82
Portret Lisa Krapels Consultant Lisa Krapels 06 17 64 46 54