Ga naar OnlyHuman home

Interim-opdrachten als freelance/zzp’er

Ben jij op zoek naar een uitdagende interim-opdracht binnen de publieke of non-profit sector? Wij zoeken marketing-  online en communicatieprofessionals (zzp/freelance) die zichzelf willen blijven ontwikkelen tijdens diverse interim-opdrachten.

Meer weten over opdrachten via OnlyHuman?

Neem contact op met onze experts, zij beantwoorden al jouw vragen!

Portret Juul Braat Consultant Juul Braat 06 42 06 40 38
Portret Yvette Albers Coördinator Interim Yvette Albers 06 22 33 82 47
Perry Levenswaard Consultant Consultant Perry Levenswaard 06 83 48 77 39
Consultant Lucas Almeida 06 57 99 43 10
Marielle Vijn | Consultant Consultant Mariëlle Vijn 06 57 92 78 17
Richard Molnar Consultant Richard Mayerffy – Molnár 06 83 85 46 13
Sonny Halverkamps Consultant Sonny Halverkamps 06 38 28 75 19
Nathalie van de kamp Consultant Nathalie van de Kamp 06 48 07 01 71
Consultant Daniëlle van Hal 06 34 46 44 76
Portret Lisa Krapels Consultant Lisa Krapels 06 17 64 46 54
Portret Vera Kaldenberg Consultant Vera Kaldenberg 06 57 95 16 84
Coördinator werving & selectie Carola van Duijn 06 21 20 47 84

Als interimmer aan de slag bij de overheid of binnen de non-profit sector

Ben jij een zpp’er/freelancer en wil jij graag op interim basis werken voor organisaties in het publieke domein zoals de overheid of organisaties in de non-profit sector? Wil jij iets bijdragen aan een betere wereld of je inzetten voor het algemeen belang? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij zijn OnlyHuman, experts in de bemiddeling van interim (online) marketing- en communicatieprofessionals binnen het publieke domein. Onze opdrachtgevers zijn onder andere de Rijksoverheid, gemeenten, provincies en non-profit organisaties zoals goede doelen, onderzoeksinstellingen of onderwijsinstellingen. Je kunt op zowel zzp-basis als detacheringsbasis via ons aan de slag.

Wat wij jou beloven

 • Persoonlijke aanpak

  Wij kijken naar wie jij bent en waar jij energie van krijgt.

 • Een open intake

  Eerst hebben we het over jou, wat jij energie van krijgt en wat jouw drijfveren zijn. Misschien hebben we wel een vacature die beter bij jou past.

 • Begeleiding

  Vanuit OnlyHuman krijg je een aanspreekpunt waar je mee kunt sparren en die jou waar nodig begeleidt op de opdracht.

 • Ons netwerk

  Onze duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten werken in jouw voordeel. Enerzijds is de kans om te starten op een mooie opdracht groter, anderzijds heb je toegang tot een netwerk van medeprofessionals om mee te sparren.

 • Exclusiviteit

  Wij zijn preferred supplier voor diverse interessante opdrachtgevers binnen het publieke domein zoals de Rijksoverheid, UWV, DNB en diverse gemeentes.

 • Ontzorgen

  Wij nemen de facturatie van jou over, jij laat ons weten hoeveel uur je hebt gewerkt en wij zorgen dat je op tijd wordt betaald en regelen de administratie.

Als zzp’er aan de slag binnen het publieke domein?

Als zzp’er kun jij helpen het verschil te maken, jouw steentje bijdragen aan de maatschappij. De opdrachtgevers van OnlyHuman zijn (Rijks)overheidsinstellingen, non-profit organisaties en andere publieke instellingen die waarde willen toevoegen aan de samenleving. Voor deze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar professionals binnen het werkveld van (online) marketing en communicatie zoals communicatieadviseurs of communicatiestrategen. Het kan om een vaste baan, een interim-opdracht op basis van detachering of op zzp-basis.

Wil jij graag als freelancer aan de slag voor de overheid, maar heb jij hier nog geen werkervaring opgedaan? Dan kan het soms lastig zijn om binnen te komen. Wij helpen je hier graag mee. Door onze jarenlange relaties en goede samenwerking kunnen wij ook startende zzp’ers voorstellen aan onze opdrachtgevers.

Veel afwisseling maar wel een vast netwerk

Als zzp’er/freelancer kan het soms lastig zijn om aan nieuwe opdrachten te komen of de juiste nieuwe opdrachtgever te vinden. En dat terwijl met name freelancers vaker behoefte hebben aan afwisseling. De hulp van een bemiddelingsbureau zoals OnlyHuman kan dan ideaal zijn. Door middel van ons grote netwerk kunnen wij je voorstellen aan gewilde opdrachtgevers, aan de andere kant behoud jij het stukje waar je als freelancer dol op bent: afwisseling. Als je via ons aan de slag gaat, ontzorgen wij jou ook in grote mate. Zo nemen wij de administratieve kant en facturatie over. Jij laat ons weten hoeveel uren je gewerkt hebt voor onze opdrachtgever, wij regelen de facturatie en de betaling.

Naast de kandidaat staan en kijken naar waar iemand tot z’n recht komt

Als consultant vind ik het belangrijk om een persoonlijke relatie op te bouwen met onze kandidaten, weten wat iemand drijft en waar iemand energie van krijgt. De vraag achter de vraag stellen. Doordat we al veel mensen geplaatst hebben en een band hebben opgebouwd met onze opdrachtgevers krijgen wij een betere inzage wat de cultuur is en wat voor persoonlijkheid bij bepaalde teams past. Met deze kennis en achtergrondinformatie kunnen we ervoor zorgen dat iemand bij de juiste opdrachtgever zit. De match gaat namelijk verder dan competenties, het belangrijkste is om te kijken waar een kandidaat tot z’n recht komt. Doordat we naast onze opdrachtgevers en kandidaten staan, slagen we er bijna altijd in om een goede match te maken. Het uiteindelijke doel is zowel de opdrachtgever als de professional in hun kracht zetten. Daar krijg ik dan weer energie van!

Veelgestelde vragen over interim opdrachten