Ga naar OnlyHuman home

Webredactie en contentmanagement vacatures

Onze opdrachtgevers in het publieke domein zijn altijd op zoek naar webredacteuren en content managers die weten hoe ze online de juiste boodschap goed over kunnen brengen, maar die ook raad weten met de technische kant van webbeheer.

Meld je aan voor onze vacature WhatsApp service, en de vacatures komen direct naar je toe! Lees hier verder.

Staat de juiste vacature er niet tussen?

Wil jij graag de volgende stap zetten binnen het vakgebied van webredactie, maar staat jóuw vacature er niet bij? Ook dan komen we graag met je in contact. Samen bekijken we waar jouw aspiraties liggen en gaan we op zoek naar de baan waar jij wel energie van krijgt.

(Technisch) webredacteur, wij zoeken jou!

Voor onze opdrachtgevers zoals de Rijksoverheid, gemeenten, provincies en non-profit organisaties zoals onderwijsinstellingen of de Belastingdienst zijn wij altijd op zoek naar (technisch) webredacteuren en content managers. Ben jij bekend met gangbare CMS’en? Herken jij snel een kromme zin? Zie jij meteen waar een uiting beter kan? Ben jij in staat om een tekstuele of visuele uiting in een handomdraai te verbeteren? Dan zoeken wij jou! Maak jij met 1 druk op de knop graag het verschil? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures, we komen graag met jou in contact.

Aan de slag via OnlyHuman

Werken via OnlyHuman betekent werken bij opdrachtgevers die bijdragen aan een betere wereld. Het kan gaan om instellingen binnen de (Rijks)overheid, maar ook om organisaties binnen de semi-overheid of goede doelen. Je kunt op verschillende manieren via ons aan de slag: in vaste dienst bij de opdrachtgever, via detachering of als interimmer op tijdelijke opdrachten.
Samen met jou kijken we welke opdracht of opdrachtgever het beste bij jou past. Wij begeleiden je vanaf intake tot aan plaatsen en zelfs daarna. Omdat wij ontwikkeling net zo belangrijk vinden als jij, organiseren we regelmatig kennissessies waar je aan kunt deelnemen. Lees meer over werken via OnlyHuman.