Ga naar OnlyHuman home

Marketing vacatures

Wil jij de volgende stap zetten binnen het marketing vakgebied? En wil je daarbij graag je bijdrage leveren aan een betere maatschappij? Ga dan aan de slag bij onze opdrachtgevers in de publieke- of non-profit sector die oog hebben voor publieke en sociale zaken. Bekijk de vacatures en solliciteer direct online.

 

Meld je aan voor onze vacature WhatsApp service, en de vacatures komen direct naar je toe! Lees hier verder.

Staat de juiste marketing vacature er niet tussen?

Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken waar jouw ambitie binnen het vakgebied van marketing wel ligt. Binnen ons uitgebreide netwerk van non-profit opdrachtgevers gaan we samen met jou op zoek naar de baan die bij jou en jouw doelen past.

Kundige marketeer, wij zoeken jou!

Voor onze opdrachtgevers binnen de overheid en het publieke domein zijn wij altijd op zoek naar bevlogen marketeers. Regelmatig gaat om opdrachten waarbij positioneringsvraagstukken centraal staan of is er een specifieke behoefte aan marketeers met ervaring op het gebied van arbeidsmarkt & recruitment. Bezit jij de eigenschappen om onze opdrachtgever op de juiste wijze te presenteren en het bereik te vergroten? Weet jij hoe waar en met welke boodschap je de doelgroep kunt vinden en overtuigen in actie te komen? Ben jij in staat om het maatschappelijke nut te combineren met een commerciële instelling? Solliciteer dan direct online op een van onze vacatures, we komen graag met je in contact. 

Aan de slag via OnlyHuman

Wij zoeken marketeers die zich willen inzetten voor de publieke zaak: een betere wereld. Onze opdrachtgevers bestaan uit publieke instellingen zoals de Rijksoverheid, gemeenten, provincies en non-profit organisaties zoals onderwijsinstellingen of de Belastingdienst. Via OnlyHuman kun je bij deze opdrachtgevers, afhankelijk van de vacature, aan de slag in een vaste baan, op detacheringsbasis of als interimmer/zzp’er. Zie jij het helemaal zitten om de marketingactiviteiten voor een van deze instellingen op te gaan pakken? Dan komen we graag met jou in contact. Samen kijken welke organisatie het beste bij jou past en in welke functie jij je verder kunt ontwikkelen. En omdat het marketing vakgebied nooit stilstaat, organiseren wij regelmatig kennissessies, op die manier helpen we jou bij de ontwikkeling van kennis en kunde binnen de marketing.

Lees meer over werken via OnlyHuman