OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Onze mensen

HUMAN TO HUMAN


Yvette Albers

Senior Consultant
06-2233 8247

Yvette Albers

Senior Consultant

In mijn rol als consultant bij OnlyHuman heb ik contact met zowel opdrachtgevers én professionals. Achterhalen waar exact behoefte aan is bij de opdrachtgever, waar de kracht ligt van de professional, de perfecte match maken en net dat beetje meer bieden; dat maakt dit vak voor mij interessant en boeiend. Daarnaast is er OnlyHuman veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. En dat voelt goed!

Naast mijn werk, word ik blij van mijn zoontje van 5 , lekker eten, koken en borrelen met vrienden.

 

Lees meer >>

Saphira Beal

Financieel medewerker
070- 302 20 20

Saphira Beal

Financieel medewerker

 

Sinds begin januari ben ik in dienst bij OnlyHuman als financieel medewerker, en wat heb ik het goed naar mijn zin!
Vanaf het allereerste gesprek had ik een prettig en warm gevoel bij het bedrijf, de collega’s en de werkzaamheden die ik kon gaan oppakken. Nu, 3 maanden verder, is het alleen maar leuker geworden; we werken in een leuk en hecht team en elke dag is weer een uitdaging.

 

Ik ben 26 jaar oud en ben geboren en getogen in Den Haag. Daarnaast heb ik een zoontje van 9 maanden jong en ik en mijn partner genieten hier volop van. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd met hen door en daarnaast met vrienden en familie. Verder ben ik een aantal keer per week in de sportschool te vinden, houd ik van reizen, etentjes met vrienden en andere leuke uitstapjes! Een druk en actief leven, waarin het soms een uitdaging is om alle balletjes in de lucht te houden, maar waarin ik erg geniet van zowel mijn werk- als privéleven!

 

Lees verder >>

Michelle Bossers

Consultant
06-3331 2544

Michelle Bossers

Consultant

De combinatie tussen sales en recruitment is wat mij energie geeft. Mijn visie is dat succes ontstaat door sales vanuit service, verbinden, relatiegericht werken en samenwerking. Het maken van de beste match doe ik door het achterhalen van de vraag achter de vacature en de persoon achter het CV. Op deze manier kan ik van toegevoegde waarde zijn en het verschil maken voor zowel organisaties als kandidaten. Als consultant bij OnlyHuman komen al deze factoren samen en heb ik de ideale functie!

 

Omdat ik in mijn werk super gedreven en altijd bezig ben, zoek ik in mijn vrije tijd de rust en balans. Ik geniet dan volop van mijn 2 kindjes en mijn jeugdliefde Koos, lekker eten en borrelen en vakantie vieren in de natuur. Met hardlopen en paardrijden kan ik mijn hoofd helemaal leeg maken en laad ik mij weer helemaal op!

 

Lees meer >>

Carola van Duijn

Consultant
06-2120 4784

Carola van Duijn

Consultant

De juiste match maken geeft mij energie. Wat heeft de opdrachtgever echt nodig? Welke professional past goed bij de vacature, maar ook bij de cultuur van de organisatie? Ik haal graag het onderste uit de kan om de juiste match te maken. Daarbij is relatiebeheer met professionals en het directe contact met de opdrachtgevers voor mij heel belangrijk. Ik wil de opdrachtgever goed leren kennen, zodat ik beter in kan spelen op de hulpvraag en echt service kan bieden.

 
Ik woon op fietsafstand van OnlyHuman in het bruisende Zeeheldenkwartier. Vorig jaar september ben ik getrouwd in Den Haag en op huwelijksreis gegaan naar Bali. Snorkelen met mantaroggen, surfen in de buurt van Seminyak; ik raad het iedereen aan. Elk jaar maak ik een grote reis en in het dagelijks leven ga ik graag met mijn vriend het water op om te zeilen. Het strand, water of reizen maakt me ontzettend blij. Ook speel ik al meer dan 15 jaar tennis; dames dubbel competitie bij Thor de bataaf. Naast sporten houd ik ook erg van lekker eten en goede wijn. Ik zou mezelf dan ook beschrijven als een sportieve Bourgondiër.

 

Lees verder >>

Mariette de Graaf

Office manager
070 - 302 20 20

Mariette de Graaf

Office manager

De veelzijdigheid en het zorgen dat alles op rolletjes loopt spreekt mij heel erg aan in de functie van Office Manager.

 

Het regelen en verzorgen van de meest uiteenlopende werkzaamheden en mensen werk uit handen nemen zodat iedereen kan doen waar hij goed in is, geeft mij voldoening en plezier.

 

Na een week van lekker werken kan ik intens genieten van thuis, drukte en gezelligheid om me heen, maar ook van reizen en andere culturen opsnuiven.

 

Gaby de Graaff

Medewerker contractadministratie
070- 302 20 20

Gaby de Graaff

Medewerker contractadministratie

Na eerst via een uitzendbureau bij OnlyHuman gewerkt te hebben kon ik na 3 maanden in dienst treden! Dit is best wel snel gegaan en ik was er ook erg blij mee om ‘officieel’ opgenomen te worden in het team. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ik kan mij uitleven op administratief HR gebied precies wat ik leuk vind.

 

In mijn vrije tijd maak ik graag stedentrips met mijn gezin of vrienden. Ook voor een gezellig etentje of avondje uit met vrienden ben ik altijd te vinden! En de tijd doorbrengen met mijn oogappeltje, mijn kleindochter, daar geniet ik echt enorm van.
Naast mijn sociale leven ben ik samen met mijn man 1x in de maand als vrijwilliger te vinden bij Stichting Ipse. Daar wonen verstandelijke gehandicapten. Het doet me goed om te zien, hoe blij je de bewoners iedere keer weer maakt door alleen maar een wandeling te maken of een spelletje te doen. Om ze even de aandacht te geven die ze nodig hebben. Dan sta ik altijd weer stil bij het feit hoe goed ik het zelf heb.

 

Lees verder >>

Judith Jas

Medewerker Projectadministratie
070-302 20 20

Judith Jas

Medewerker Projectadministratie

Vroeger was ik puur een alfa. Maar door mijn werk bij OnlyHuman is mijn liefde voor cijfers gegroeid. Elke maand ervoor zorgen dat de uren en facturen kloppen, geeft me een enorme kick. Gelukkig zijn nauwkeurigheid, integriteit en vriendelijkheid kenmerken die erg bij mij passen.

 

Na een drukke week op kantoor is het heerlijk om me op zaterdagmorgen helemaal te verliezen in het oplossen van de sudoku en cryptogram in de ochtendkrant. Als je er goed over nadenkt verschilt het niet veel van mijn werk. Ik hou blijkbaar van het kloppend maken van reeksen cijfers en letters.

 

Lees meer >>

Michiel Keizer

Consultant
06 - 5082 0059

Michiel Keizer

Consultant

Wat ik leuk vind aan OnlyHuman is de persoonlijke touch. Zowel met kandidaat, opdrachtgever als collega’s; iedereen is betrokken en dat zorgt ervoor dat de juiste match gemaakt wordt. Het werk is afwisselend, uitdagend en er is ruimte voor eigen initiatieven. Deze combi zorgt ervoor dat het voor mij een ideale balans is en ik iedere dag met een glimlach van Rotterdam naar Den Haag rijd.

 

Ik kom uit Barendrecht, opgegroeid onder de rook van Rotterdam-Zuid en voel me dan ook echt een Rotterdammer. Met de gezegde “niet lullen maar poetsen” ga ik dagelijks aan de slag om van iedere dag weer een succes te maken. In mijn vrije tijd ben ik bezig om mijn studie Commerciële Economie af te ronden en ga ik iedere zaterdag met veel plezier naar mijn Zeeverkenners-groep in Barendrecht. Binnenkort hoop ik mijn sport triathlon weer op te pakken, wat ik altijd met veel plezier gedaan heb. Kortom, altijd bezig met leuke dingen, zowel tijdens werktijd als in mijn vrije tijd.

Lees verder >>

Natascha van Kesteren

Directeur Human Talent
06-46194816

Natascha van Kesteren

Directeur Human Talent

De balans vinden, zowel zakelijk als privé, dat is een van mijn drijfveren. Zakelijk gezien een balans vinden in expertise van professionals en vraag van opdrachtgevers.

 

In m’n privéleven is mijn uitdaging een balans vinden tussen hard werken, met mijn hart werken en ontspanning. Keuzes durven maken en daar zelf leidend in zijn. Dus het maximale geven en aansluitend een periode van ontdekken, reizen en ontspanning. Die combinatie maakt mij gelukkig.

 

Lees verder >>

Majella Mulder

Consultant
06 - 4212 5277

Majella Mulder

Consultant

Sinds maart 2018 werk ik als consultant bij OnlyHuman. Hiervoor was ik werkzaam in de sales & marketing bij een multinational. De reden dat ik heb gekozen voor een nieuwe baan bij OnlyHuman is de persoonlijke touch. Dat geldt voor zowel de contacten met de opdrachtgevers als de kandidaten maar ook zeker met de collega’s. Ik geloof er in dat je altijd je gevoel moet volgen en moet kiezen voor hetgeen je het meest blij maakt. Het werk bij OnlyHuman is afwisselend, uitdagend en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Dat maakt het voor mij de ideale combinatie.

 

Ik ben een originele Haarlemse mug en breng  dan ook het liefst mijn vrije tijd door in ‘mijn’ stad. Als dochter van een wijnimporteur is het bourgondische leven mij met de paplepel ingegoten. Ik word daarom het meest blij van lekker eten met een goed glas wijn. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden op de tennisbaan, het strand, of met mijn kleine neefje en nichtje. In de avonduren volg ik een opleiding tot DTP-er.

Tot slot houd ik net als bijna ieder ander van reizen. Ik heb al veel van de wereld gezien. Zo heb ik drie maanden in Italië gewoond waar ik een poging heb gedaan de Italiaanse taal te leren (wat ik inmiddels ook alweer bijna volledig ben vergeten)  en ben ik afgelopen jaar voor de tweede keer naar de mooiste plek op aarde geweest, Zuid-Afrika.

 

Lees verder >>

Linda Nalis

Online Marketing Manager
06-5320 2553

Linda Nalis

Online Marketing Manager

Samenwerken en elkaar versterken en inspireren, daar word ik enorm blij van. Nieuwe dingen proberen, testen en analyseren, allemaal dingen waar ik als online marketeer energie van krijg. Bij OnlyHuman werken gedreven en betrokken mensen die zich maximaal inzetten voor de perfecte match tussen de professional en opdrachtgever. Met het marketingteam willen we mensen graag inspireren, boeien en binden met ons merk. OnlyHuman is een warme organisatie met veel vrijheid voor eigen initiatief en dat past bij mij.

 

Naast werk ben ik een actief en sportief persoon. Mijn grote passie is triathlon en zo fiets ik ook regelmatig van uit Den Haag door de mooie duinen naar Noordwijk of verder. Ik ben graag buiten en vind het gezellig om leuke dingen te doen met familie en vrienden. Daarnaast houd ik enorm van reizen en nieuwe dingen ontdekken. Lekker eten, een nieuwe taal, mooie plekken, leuke mensen … Een lekker actief en dynamisch leven. Daar houd ik van.

 

Lees verder >>

Frank van Noort

Manager Sales & Marketing
06 - 2250 1722

Frank van Noort

Manager Sales & Marketing

In mei 2018 ben ik begonnen bij OnlyHuman als Manager Sales & Marketing. Dit is een nieuwe functie binnen de organisatie. We zijn hard aan het groeien en  een stevigere invulling van de sales en marketing functie hoort hier bij. Ik vind het heel gaaf dat een organisatie als OnlyHuman zich bewust is van de kansen en vervolgstappen neemt.

 

Naast een uitdagende functie-inhoud, krijg ik veel energie van de intrinsieke betrokkenheid bij klanten, professionals en collega’s. Na 6 jaar gewerkt te hebben bij een grote organisatie was ik bewust weer op zoek naar een hechte club. En naar een functie waarbij ik, naast vakinhoudelijke uitdaging, dicht op klanten kan acteren. Deze heb ik nu gevonden.

 

Naast mijn baan vind ik het leuk om te experimenteren met het ondernemerschap. Dit doe ik door soms een marketing – of startupsessie te begeleiden bij een sportvereniging, school of maatschappelijke organisatie. Wel met mate, want ik wil voldoende tijd overhouden voor mijn gezin en sport. Ik ben alweer 14 jaar getrouwd, en vader van 3 jongens. Regelmatig zijn wij op en langs het hockeyveld te vinden. Zelf speel ik iedere week competitie en train en coach ik het team van mijn jongste zoon.

 

 

Lees verder >>

Inge Nord

Recruiter
06-4177 1976

Inge Nord

Recruiter

Als recruiter vind ik het elke keer weer een uitdaging om de juiste match te maken met het profiel en de professional. Bij de juiste match is de opdrachtgever blij, de professional blij en OnlyHuman blij! Met mijn 20 jaar ervaring in het recruitmentvak en de benodigde arbeidsmarktcommunicatie denk ik een steentje te kunnen bijdragen aan de groei van OnlyHuman. Ik ben erg nieuwsgierig van aard en wil graag een profiel en de drijfveren van een professional doorgronden.  Daarnaast werk ik samen met fijne collega’s en vind ik het belangrijk om een onderdeel te zijn van een professioneel en enthousiast team.

 

In mijn vrije tijd speel ik ook al jaren met veel plezier in een hockeyteam en ben ik actief op de hockeyclub o.a. als ambassadeur Sportiviteit & Respect. Voor de rest heb ik een druk sociaal leven met mijn gezin en daar hoort ook een lekker hapje en drankje bij.

 

Lees meer >>

Angelique Oppelaar

Recruiter
06-45877587

Angelique Oppelaar

Recruiter

Als mensenmens past het werk als recruiter goed bij mij. Mensen met elkaar in contact brengen en de goeie match maken, spreekt mij aan. Ik vind dat je als recruiter goed moet begrijpen wat bij iemand past en wat een organisatie nodig heeft. Daarbij let ik niet alleen op wat iemand kan en waar iemand blij van wordt, maar ook in welke richting de persoon zich wil ontwikkelen. Ik heb geleerd goed door te vragen en mijn buikgevoel te gebruiken. Daardoor begrijp ik wat opdrachtgevers en kandidaten willen. De juiste match maken, daar krijg ik energie van!

Lees verder >>

 

Miranda Opstal

Recruiter
06- 4301 9927

Miranda Opstal

Recruiter

Vanaf 1 februari 2017 ben ik welkom geheten als nieuwe collega van het OnlyHuman team. En team dat past bij mij: enthousiast, creatief, gedreven en oprecht betrokken in de mensen en de wereld om hen heen. Het mooie van dit vak vind ik de afwisseling. De diversiteit van de mensen met wie ik dagelijks in contact ben. Communicatieprofessionals op zoek naar een nieuwe uitdagende opdracht. Dit doe ik door met hen in gesprek te gaan. Hen als mens te leren kennen.  Hun kracht, passie en specialisme te ontdekken. Door met hen mee te denken. Waar mogelijk een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling en door hen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

 

Zelf ben ik opgegroeid in Den Haag en nu alweer zes jaar woonachtig in Zoetermeer. Een echt familiemens en moeder van een stoere, eigenwijze dochter van zes. Met haar ga ik er graag op uit. Gewoon naar iets leuks in de buurt of samen met de auto richting Frankrijk voor een heerlijke vakantie. Tevens heb ik mijn ontspanning gevonden in het hardlopen. Dit doe ik graag met familie of alleen. Waarbij ik mijzelf telkens uitdaag mijn laatst persoonlijk record te verbeteren. Zo nu en dan doe ik mee met een mooie loop in de regio zoals de CPC en UrbanTrail in Den Haag. Maar kan ook zeer genieten van een rondje in de natuur; door het Bentwoud of langs de Zoetermeerse plas!

 

Lees verder >>

Femke Polderman

Recruiter
06-5752 6811

Femke Polderman

Recruiter

Wat ik nooit meer vergeet is mijn eerste dag bij OnlyHuman. Wat een mooi en warm onthaal! Bij binnenkomst kreeg ik van een bos bloemen, een dikke knuffel van een collega en een fijn welkom van mijn leidinggevende. Ik ben erg blij dat ik deel mag uitmaken van het enthousiaste team van OnlyHuman en dat ik zo ben welkom geheten door iedereen.

 

Voor OnlyHuman ben ik werkzaam geweest als Intercedente bij een uitzendbureau. Zo is mijn passie voor het searchen en bemiddelen van kandidaten ontstaan. Het lijkt mij een hele mooie nieuwe uitdaging om mijn opgedane kennis in te zetten voor het werk als Recruiter bij OnlyHuman.

 

In mijn vrije tijd doe ik graag aan Zumba en boulderen. Verder vind ik het leuk om lekker te koken en gezellig met vrienden of familie uiteten te gaan. Een andere hobby is schilderen en tekenen. Dit doe ik op canvas of in kinderkamers op de muur. De leuke en verbaasde reacties van mensen op mijn werkjes maken het dat ik dit met heel veel plezier elke keer weer doe.

 

Lees verder >>

Rinske Slotema

HR-adviseur
070 302 20 20

Rinske Slotema

HR-adviseur

In de functie van HR-adviseur spreekt mij het contact met mensen aan, maar ook de veelzijdigheid van de functie. Bij OnlyHuman krijg ik de kans om met alle aspecten van het HR-vak bezig te zijn, in een team waar een open en enthousiaste sfeer heerst.

 

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met mijn 3 kinderen. Daarnaast ga ik graag naar de film en uit eten met vrienden. Mijn grote passie is paardrijden. In de spaarzame uurtjes die ik heb rijd ik renpaarden op Duindigt. Iedere keer weer geeft mij dat een enorme kick!

 

Lees verder >>

Matthijs Smijers

Junior Accountmanager
06-30535947

Matthijs Smijers

Junior Accountmanager

In mijn rol als Sales-ondersteuner/Marketeer bij OnlyHuman is mijn werk eigenlijk geen dag hetzelfde. De ene dag ben ik bezig met het ondersteunen van de Sales-afdeling. Dit varieert van deskresearch tot het plegen van telefoontjes etc. om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen van de Sales-mensen. Wanneer dit uiteindelijk leidt tot een plaatsing, kan ik hier enorm veel energie en voldoening uit halen, omdat ik dan ook mijn steentje heb bijgedragen. De andere dag ben ik bezig met Marketing; plannen schrijven en in het hoofd kruipen van de consument is iets wat mij enorm aanspreekt. Die afwisseling in mijn werk vind ik erg prettig.

 

In mijn vrije tijd pak ik graag de racefiets om mooie tochten te maken, zo ben ik onlangs met vrienden naar Vlaanderen geweest, waar je prachtig kunt fietsen. Daarnaast kan ik heel erg genieten van lekker uiteten gaan met een drankje erbij. Tot slot hou ik enorm van reizen en nieuwe ervaringen opdoen. Zo heb ik een half jaar in Barcelona gewoond, waar ik waanzinnig heb genoten en vorig jaar heb ik drie maanden gereisd met mijn vriendin door Azië. Ook een geweldige ervaring!

 

Lees verder >>

Martin Staats

Directeur
06 10896558

Martin Staats

Directeur

Al meer dan 20 jaar ben ik actief  in het veld van arbeidsmarkt- en personele vraagstukken. In die tijd heb ik me gespecialiseerd in flexibele arbeidsmarktvraagstukken, vooral in relatie tot de publieke sector.

Ik heb een passie voor complexe (organisatie)vraagstukken. De meeste wezenlijke vraagstukken waar een organisatie voor komt te staan vragen altijd een bredere blik. Of het nu gaat om de samenhang te zien, of om meer opties in te zetten bij het zoeken naar groei.

 

Het is mijn uitdaging om deze ervaring in te zetten voor OnlyHuman dat, net als ik, al jarenlang meedraait in het bieden van sluitende oplossingen bij concrete arbeidsmarktvraagstukken.

 

Ondertussen ben ik ook al bijna 30 jaar gelukkig getrouwd en woon ik in het pittoreske Grootebroek, waar ik in mijn vrije tijd graag de onvermoeibare opa uithang voor mijn kleinzoon Flynn.

Lees verder >>

Annabelle Stadhouders

Consultant
06-57418333

Annabelle Stadhouders

Consultant

De wereld van arbeidsbemiddeling en recruitment zijn nieuw voor mij. Ik heb Communicatie gestudeerd in Rotterdam en werkte vijf jaar aan bureauzijde in de marketing- en communicatiebranche als communicatieadviseur, accountmanager en social media coördinator. Toch miste ik in mijn laatste rol het klantcontact in mijn werk en wilde ik graag echt iets voor anderen betekenen en waardevolle relaties bouwen. Daarom past de rol van consultant bij OnlyHuman goed bij mij. Door mijn werkervaring in de marketing & communicatie weet ik waar zowel opdrachtgevers als communicatieprofessionals behoefte aan hebben.

Lees verder >>

 

Chantal Sweep

Senior Consultant
06-15198846

Chantal Sweep

Senior Consultant

Samenwerken aan een gezamenlijk doel en met een grote gedrevenheid op zoek gaan naar de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat, dat is wat ik ervaar bij OnlyHuman.
En juist deze twee eigenschappen spreken mij enorm aan. Bij OnlyHuman werken we nauw samen, iedere dag bespreken we de voortgang van alle opdrachten en delen onze kennis over de markt en onze klanten en communicatieprofessionals.
Als consultant wil ik graag de opdrachtgever goed leren kennen en in samenwerking met de recruiter wil ik de best passende kandidaat voorstellen om beide partijen zoveel mogelijk tevreden te stellen. Ik zie dat als een mooie puzzel die dan in elkaar valt. Ondertussen heb ik 20 jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling en ben nog steeds blij als we een match hebben kunnen maken. Waar ik nog meer van geniet zijn de bezoeken bij de kandidaten en opdrachtgevers om de voortgang te bespreken, maar ook om nog meer te begrijpen wat hen beweegt en gelukkig maakt in het werk.

 

In de weekenden ben ik vaak te vinden langs de lijn bij een voetbalveld, hockeyveld of bij de tennisbaan om naar mijn kinderen en man te kijken. Heerlijk in het zonnetje en met vrienden kijken naar de soms spannende wedstrijden, waar ik zo af en toe ook even de tijd neem om over hun werk te praten. Je weet maar nooit wat we voor elkaar kunnen betekenen namelijk. Daarnaast speel ik zelf ook tenniscompetitie en om in mijn drukke weken en weekenden wat rust te vinden, doe ik aan yoga.

 

Lees verder >>

Yasmin Vieveen

Project Coördinator
070 302 20 20

Yasmin Vieveen

Project Coördinator

Na reeds enkele jaren werkervaring op te hebben gedaan in de uitzendbranche maak ik sinds begin april 2017 deel uit van het ontzettend leuke en inspirerende OnlyHuman team. Het leuke aan mijn functie als Project Coördinator is de veelzijdigheid ervan, geen dag is hetzelfde. Ik bied o.a. ondersteuning aan de consultants en projecten. Ik weet precies wat er speelt, wie waar mee bezig is. Goede communicatie is dan ook zeer belangrijk. En wanneer het over goede communicatie gaat dan ben je bij OnlyHuman zeker aan het goede adres!

 

Ik heb een passie voor koken. In mijn vrije tijd kook ik dan ook het liefst zo uitgebreid en culinair mogelijk! Ook geniet ik van wandelingen met mijn 2 ontzettend lieve hondjes. Daarnaast ben ik gek op vakanties naar de Griekse eilanden. Ieder jaar bezoeken mijn man en ik een ander prachtig Grieks eiland. Ons streven is alle Griekse eilanden met een vliegveld te bezoeken.

 

Lees meer >>


Partners

Jitteke Runia

Partner
06-54383696

Jitteke Runia

Partner

Mijn fascinatie: de relatie tussen mensen, werk en organisatie. Mijn inspiratie: mensen die hun talenten op een eigen en bijzondere manier vormgeven. Mijn overtuiging: mensen die hun individualiteit en capaciteit durven laten zien, zijn krachtig en succesvol. Bij OnlyHuman komt dat voor mij bij elkaar. Samen met het team ben ik bezig met waar mijn hart ligt: het ontwikkelen en versterken van mensen en werk, op een persoonlijke en liefst vernieuwende manier.

 

Keuken, kunst, kust; daar kun je mij vinden als ik niet aan het werk ben. Koken en lekker eten: ik kan er geen genoeg van krijgen en ik probeer echt van alles. Qua kunst ben ik een alleseter met een voorliefde voor hedendaagse fotografie. En ik ben gek op de zee: kijken, ruiken, horen, voelen.

Iris Wingbermuhle

Partner
06-27090759

Iris Wingbermuhle

Partner

Het is mijn passie om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Dat begint bij het maken van een perfecte match tussen die twee. Onze mensen bij OnlyHuman willen daarin echt de beste zijn en daar ben ik trots op. Hen daarbij adviseren en enthousiasmeren, vind ik boeiend en elke dag weer leerzaam.

 

Ook privé combineer ik vele interesses. Ik ben gek op lekker eten met vrienden en familie. Maar ik vind het ook heerlijk om me even terug te trekken. Dan pak ik een boek of ik ga lekker in de tuin werken. En om fit te blijven ga ik regelmatig een stukje hardlopen.


Team vaste communicatieprofessionals

Simone Bleeker

Projectadviseur Communicatie

Simone Bleeker

Projectadviseur Communicatie

Het betrekken van bewoners bij grote overheidsprojecten is in deze tijd (gelukkig) niet meer weg te denken. Vanuit allerlei vakgebieden valt daar wel iets over te zeggen. Als ervaren adviseur project- en omgevingscommunicatie breng ik daar dan graag het communicatiegeluid bij in. Om vervolgens ook uitvoering te geven aan die communicatieopgaven, want het maken van middelen blijft voor mij een van de leukste onderdelen van het vak.

 

Mijn levensmotto is: Probeer zo veel en zo vaak mogelijk een feestje te vieren! En wat is een feestje zonder taart? Bakken is dan ook mijn (ook door anderen) geliefde hobby. Daarnaast ga ik in mijn vrije tijd graag lekker op de fiets de natuur in met mijn man en onze twee zonen. Nederland heeft zo veel mooie plekjes!

Myronne Heckmann

Senior Projectadviseur Communicatie

Myronne Heckmann

Senior Projectadviseur Communicatie

Al meer dan 19 jaar adviseer ik organisaties over hun communicatievraagstukken en pak ik de uitvoering voortvarend op binnen de afgesproken planning en budget. Meestal werk ik voor organisaties waar veranderingsprocessen spelen. Resultaten boek ik graag in een multidisciplinair team. Mijn toegevoegde waarde is het verbinden van afdelingen door communicatie.

 

Ik ben sociaal, leergierig en graag in beweging. Eigenschappen die ik ook goed kwijt kan in projectmatig werken. Ik geniet intens van goede vriendschappen. Regelmatig maak ik verre reizen. Ook ben ik vaak te vinden in de sportschool. Maar ik geniet nog wel het meest van een stevige wandeling in een mooie omgeving.

Milie Man

Projectadviseur Communicatie

Milie Man

Projectadviseur Communicatie

Communicatie is een breed vakgebied. Mijn kracht zit in de overheidstak. Ik denk graag mee met allerlei vraagstukken, vertaal de politieke-bestuurlijke risico’s in passende oplossingen en bewaak de belangen van diverse doelgroepen. In mijn beleving is de brug tussen politiek, overheidsinstanties en burgers nog niet af. Ik draag graag mijn steen bij aan de uitvoering van dit civiele kunstwerk.

 

Ondanks dat ik heel veel energie uit mijn werk haal, bestaat mijn wereld niet alleen uit werk. In mijn vrije tijd geniet ik vooral van vakanties; het opsnuiven van cultuur met een afwisseling van ontspannende activiteiten. Maar ‘wine & dine’ vind ik ook heerlijk. Genieten van een goed bereid gerecht in combinatie met een goed glas wijn. Uiteraard in het bijzijn van fijn gezelschap zoals familie en vrienden.

Contact

Nassauplein 23 2585 EC Den Haag Tel: 070 302 20 20 maandag t/m vrijdag tussen 08:30 uur en 17:30 uur. info@onlyhuman.nl

Chat met ons via WhatsApp