OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Onze mensen

HUMAN TO HUMAN


Yvette Albers

Senior Consultant
06-2233 8247

Yvette Albers

Senior Consultant

In mijn rol als consultant bij OnlyHuman heb ik contact met zowel opdrachtgevers én professionals. Achterhalen waar exact behoefte aan is bij de opdrachtgever, waar de kracht ligt van de professional, de perfecte match maken en net dat beetje meer bieden; dat maakt dit vak voor mij interessant en boeiend. Daarnaast is er OnlyHuman veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. En dat voelt goed!

Naast mijn werk, word ik blij van mijn zoontje van 5 , lekker eten, koken en borrelen met vrienden.

 

Lees meer >>

Saphira Beal

Financieel medewerker
070- 302 20 20

Saphira Beal

Financieel medewerker

 

Sinds begin januari ben ik in dienst bij OnlyHuman als financieel medewerker, en wat heb ik het goed naar mijn zin!
Vanaf het allereerste gesprek had ik een prettig en warm gevoel bij het bedrijf, de collega’s en de werkzaamheden die ik kon gaan oppakken. Nu, 3 maanden verder, is het alleen maar leuker geworden; we werken in een leuk en hecht team en elke dag is weer een uitdaging.

 

Ik ben 26 jaar oud en ben geboren en getogen in Den Haag. Daarnaast heb ik een zoontje van 9 maanden jong en ik en mijn partner genieten hier volop van. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd met hen door en daarnaast met vrienden en familie. Verder ben ik een aantal keer per week in de sportschool te vinden, houd ik van reizen, etentjes met vrienden en andere leuke uitstapjes! Een druk en actief leven, waarin het soms een uitdaging is om alle balletjes in de lucht te houden, maar waarin ik erg geniet van zowel mijn werk- als privéleven!

 

Lees verder >>

Carola van Duijn

Consultant
06-2120 4784

Carola van Duijn

Consultant

De juiste match maken geeft mij energie. Wat heeft de opdrachtgever echt nodig? Welke professional past goed bij de vacature, maar ook bij de cultuur van de organisatie? Ik haal graag het onderste uit de kan om de juiste match te maken. Daarbij is relatiebeheer met professionals en het directe contact met de opdrachtgevers voor mij heel belangrijk. Ik wil de opdrachtgever goed leren kennen, zodat ik beter in kan spelen op de hulpvraag en echt service kan bieden.

 
Ik woon op fietsafstand van OnlyHuman in het bruisende Zeeheldenkwartier. Vorig jaar september ben ik getrouwd in Den Haag en op huwelijksreis gegaan naar Bali. Snorkelen met mantaroggen, surfen in de buurt van Seminyak; ik raad het iedereen aan. Elk jaar maak ik een grote reis en in het dagelijks leven ga ik graag met mijn vriend het water op om te zeilen. Het strand, water of reizen maakt me ontzettend blij. Ook speel ik al meer dan 15 jaar tennis; dames dubbel competitie bij Thor de bataaf. Naast sporten houd ik ook erg van lekker eten en goede wijn. Ik zou mezelf dan ook beschrijven als een sportieve Bourgondiër.

 

Lees verder >>

Mariette de Graaf

Office manager
070 - 302 20 20

Mariette de Graaf

Office manager

De veelzijdigheid en het zorgen dat alles op rolletjes loopt spreekt mij heel erg aan in de functie van Office Manager.

 

Het regelen en verzorgen van de meest uiteenlopende werkzaamheden en mensen werk uit handen nemen zodat iedereen kan doen waar hij goed in is, geeft mij voldoening en plezier.

 

Na een week van lekker werken kan ik intens genieten van thuis, drukte en gezelligheid om me heen, maar ook van reizen en andere culturen opsnuiven.

 

Gaby de Graaff

Medewerker contractadministratie
070- 302 20 20

Gaby de Graaff

Medewerker contractadministratie

Na eerst via een uitzendbureau bij OnlyHuman gewerkt te hebben kon ik na 3 maanden in dienst treden! Dit is best wel snel gegaan en ik was er ook erg blij mee om ‘officieel’ opgenomen te worden in het team. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ik kan mij uitleven op administratief HR gebied precies wat ik leuk vind.

 

In mijn vrije tijd maak ik graag stedentrips met mijn gezin of vrienden. Ook voor een gezellig etentje of avondje uit met vrienden ben ik altijd te vinden! En de tijd doorbrengen met mijn oogappeltje, mijn kleindochter, daar geniet ik echt enorm van.
Naast mijn sociale leven ben ik samen met mijn man 1x in de maand als vrijwilliger te vinden bij Stichting Ipse. Daar wonen verstandelijke gehandicapten. Het doet me goed om te zien, hoe blij je de bewoners iedere keer weer maakt door alleen maar een wandeling te maken of een spelletje te doen. Om ze even de aandacht te geven die ze nodig hebben. Dan sta ik altijd weer stil bij het feit hoe goed ik het zelf heb.

 

Lees verder >>

Judith Jas

Medewerker Projectadministratie
070-302 20 20

Judith Jas

Medewerker Projectadministratie

Vroeger was ik puur een alfa. Maar door mijn werk bij OnlyHuman is mijn liefde voor cijfers gegroeid. Elke maand ervoor zorgen dat de uren en facturen kloppen, geeft me een enorme kick. Gelukkig zijn nauwkeurigheid, integriteit en vriendelijkheid kenmerken die erg bij mij passen.

 

Na een drukke week op kantoor is het heerlijk om me op zaterdagmorgen helemaal te verliezen in het oplossen van de sudoku en cryptogram in de ochtendkrant. Als je er goed over nadenkt verschilt het niet veel van mijn werk. Ik hou blijkbaar van het kloppend maken van reeksen cijfers en letters.

 

Lees meer >>

Natascha van Kesteren

Directeur Human Talent
06-46194816

Natascha van Kesteren

Directeur Human Talent

De balans vinden, zowel zakelijk als privé, dat is een van mijn drijfveren. Zakelijk gezien een balans vinden in expertise van professionals en vraag van opdrachtgevers.

 

In m’n privéleven is mijn uitdaging een balans vinden tussen hard werken, met mijn hart werken en ontspanning. Keuzes durven maken en daar zelf leidend in zijn. Dus het maximale geven en aansluitend een periode van ontdekken, reizen en ontspanning. Die combinatie maakt mij gelukkig.

 

Lees verder >>

Cynthia Kop

Consultant
06 - 185 40 142

Cynthia Kop

Consultant

 

Na 8 jaar lang heerlijk in de bergen van Oostenrijk te hebben gewoond ben ik weer nu terug op Haagsche bodem en dat voelt goed.  Sinds januari 2021 werk ik als consultant bij OnlyHuman en ben dus de schakel tussen professional en klant. Het leukste aan deze rol is toch wel het contact met zowel opdrachtgevers als professionals, het samenwerken en sparren met de andere consultants en recruiters en het achterhalen waar nou precies de behoefte ligt en hier vervolgens zo goed mogelijk op in haken.

Lees verder >>

Majella Mulder

Consultant
06 - 4212 5277

Majella Mulder

Consultant

Sinds maart 2018 werk ik als consultant bij OnlyHuman. Hiervoor was ik werkzaam in de sales & marketing bij een multinational. De reden dat ik heb gekozen voor een nieuwe baan bij OnlyHuman is de persoonlijke touch. Dat geldt voor zowel de contacten met de opdrachtgevers als de kandidaten maar ook zeker met de collega’s. Ik geloof er in dat je altijd je gevoel moet volgen en moet kiezen voor hetgeen je het meest blij maakt. Het werk bij OnlyHuman is afwisselend, uitdagend en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Dat maakt het voor mij de ideale combinatie.

 

Ik ben een originele Haarlemse mug en breng  dan ook het liefst mijn vrije tijd door in ‘mijn’ stad. Als dochter van een wijnimporteur is het bourgondische leven mij met de paplepel ingegoten. Ik word daarom het meest blij van lekker eten met een goed glas wijn. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden op de tennisbaan, het strand, of met mijn kleine neefje en nichtje. In de avonduren volg ik een opleiding tot DTP-er.

Tot slot houd ik net als bijna ieder ander van reizen. Ik heb al veel van de wereld gezien. Zo heb ik drie maanden in Italië gewoond waar ik een poging heb gedaan de Italiaanse taal te leren (wat ik inmiddels ook alweer bijna volledig ben vergeten)  en ben ik afgelopen jaar voor de tweede keer naar de mooiste plek op aarde geweest, Zuid-Afrika.

 

Lees verder >>

Inge Nord

Recruiter
06-4177 1976

Inge Nord

Recruiter

Als recruiter vind ik het elke keer weer een uitdaging om de juiste match te maken met het profiel en de professional. Bij de juiste match is de opdrachtgever blij, de professional blij en OnlyHuman blij! Met mijn 20 jaar ervaring in het recruitmentvak en de benodigde arbeidsmarktcommunicatie denk ik een steentje te kunnen bijdragen aan de groei van OnlyHuman. Ik ben erg nieuwsgierig van aard en wil graag een profiel en de drijfveren van een professional doorgronden.  Daarnaast werk ik samen met fijne collega’s en vind ik het belangrijk om een onderdeel te zijn van een professioneel en enthousiast team.

 

In mijn vrije tijd speel ik ook al jaren met veel plezier in een hockeyteam en ben ik actief op de hockeyclub o.a. als ambassadeur Sportiviteit & Respect. Voor de rest heb ik een druk sociaal leven met mijn gezin en daar hoort ook een lekker hapje en drankje bij.

 

Lees meer >>

Angelique Oppelaar

Recruiter
06-45877587

Angelique Oppelaar

Recruiter

Als mensenmens past het werk als recruiter goed bij mij. Mensen met elkaar in contact brengen en de goeie match maken, spreekt mij aan. Ik vind dat je als recruiter goed moet begrijpen wat bij iemand past en wat een organisatie nodig heeft. Daarbij let ik niet alleen op wat iemand kan en waar iemand blij van wordt, maar ook in welke richting de persoon zich wil ontwikkelen. Ik heb geleerd goed door te vragen en mijn buikgevoel te gebruiken. Daardoor begrijp ik wat opdrachtgevers en kandidaten willen. De juiste match maken, daar krijg ik energie van!

Lees verder >>

 

Miranda Opstal

Recruiter
06- 4301 9927

Miranda Opstal

Recruiter

Vanaf 1 februari 2017 ben ik welkom geheten als nieuwe collega van het OnlyHuman team. En team dat past bij mij: enthousiast, creatief, gedreven en oprecht betrokken in de mensen en de wereld om hen heen. Het mooie van dit vak vind ik de afwisseling. De diversiteit van de mensen met wie ik dagelijks in contact ben. Communicatieprofessionals op zoek naar een nieuwe uitdagende opdracht. Dit doe ik door met hen in gesprek te gaan. Hen als mens te leren kennen.  Hun kracht, passie en specialisme te ontdekken. Door met hen mee te denken. Waar mogelijk een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling en door hen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

 

Zelf ben ik opgegroeid in Den Haag en nu alweer zes jaar woonachtig in Zoetermeer. Een echt familiemens en moeder van een stoere, eigenwijze dochter van zes. Met haar ga ik er graag op uit. Gewoon naar iets leuks in de buurt of samen met de auto richting Frankrijk voor een heerlijke vakantie. Tevens heb ik mijn ontspanning gevonden in het hardlopen. Dit doe ik graag met familie of alleen. Waarbij ik mijzelf telkens uitdaag mijn laatst persoonlijk record te verbeteren. Zo nu en dan doe ik mee met een mooie loop in de regio zoals de CPC en UrbanTrail in Den Haag. Maar kan ook zeer genieten van een rondje in de natuur; door het Bentwoud of langs de Zoetermeerse plas!

 

Lees verder >>

Femke Polderman

Recruiter
06-5752 6811

Femke Polderman

Recruiter

Wat ik nooit meer vergeet is mijn eerste dag bij OnlyHuman. Wat een mooi en warm onthaal! Bij binnenkomst kreeg ik van een bos bloemen, een dikke knuffel van een collega en een fijn welkom van mijn leidinggevende. Ik ben erg blij dat ik deel mag uitmaken van het enthousiaste team van OnlyHuman en dat ik zo ben welkom geheten door iedereen.

 

Voor OnlyHuman ben ik werkzaam geweest als Intercedente bij een uitzendbureau. Zo is mijn passie voor het searchen en bemiddelen van kandidaten ontstaan. Het lijkt mij een hele mooie nieuwe uitdaging om mijn opgedane kennis in te zetten voor het werk als Recruiter bij OnlyHuman.

 

In mijn vrije tijd doe ik graag aan Zumba en boulderen. Verder vind ik het leuk om lekker te koken en gezellig met vrienden of familie uiteten te gaan. Een andere hobby is schilderen en tekenen. Dit doe ik op canvas of in kinderkamers op de muur. De leuke en verbaasde reacties van mensen op mijn werkjes maken het dat ik dit met heel veel plezier elke keer weer doe.

 

Lees verder >>

Karin Schaub

Accountmanager
06 5374 0982

Karin Schaub

Accountmanager

Met een achtergrond en opleidingen in de zorg en het theater ben ik bij OnlyHuman verantwoordelijk voor met name de zorg en onderwijs, en zeg nou zelf: een van de belangrijkste pijlers in een mensenleven, toch?

Lees verder >>

Rinske Slotema

HR-adviseur
070 302 20 20

Rinske Slotema

HR-adviseur

In de functie van HR-adviseur spreekt mij het contact met mensen aan, maar ook de veelzijdigheid van de functie. Bij OnlyHuman krijg ik de kans om met alle aspecten van het HR-vak bezig te zijn, in een team waar een open en enthousiaste sfeer heerst.

 

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met mijn 3 kinderen. Daarnaast ga ik graag naar de film en uit eten met vrienden. Mijn grote passie is paardrijden. In de spaarzame uurtjes die ik heb rijd ik renpaarden op Duindigt. Iedere keer weer geeft mij dat een enorme kick!

 

Lees verder >>

Matthijs Smijers

Accountmanager
06-30535947

Matthijs Smijers

Accountmanager

Van mijn rol als Accountmanager bij OnlyHuman vind ik het leukste dat ik de hele dag door veel verschillende mensen spreek van andere organisaties. De ene keer met een communicatieprofessional, dan weer met een recruiter of een HR-professional. Die afwisseling maakt het heel leuk: verschillende gesprekken, met verschillende mensen van verschillende organisaties, het is iets wat ik graag doe. Daarin varieert het type afspraak ook constant. Een kennismakingsgesprek gaat op een hele andere manier, dan wanneer je iemand al drie keer hebt gesproken. Die afwisseling zorgt ervoor dat het nooit gaat vervelen!

 

Wanneer ik word gebeld, om te helpen bij de zoektocht naar communicatiepersoneel, doe ik dat natuurlijk heel graag. Het voelt goed als mensen het vertrouwen bij jou neerleggen om te ondersteunen bij de werving. Je merkt ook oprecht dat mensen heel blij zijn (en vooral opgelucht) als je hierbij kunt helpen. Wanneer dit uiteindelijk leidt tot een plaatsing en je het ‘probleem’ van de opdrachtgever hebt weten op te lossen, geeft dit natuurlijk veel voldoening. In mijn vrije tijd pak ik graag de racefiets om mooie tochten te maken, zo ben ik onlangs met vrienden naar Vlaanderen geweest, waar je prachtig kunt fietsen. Daarnaast kan ik heel erg genieten van lekker uiteten gaan met een drankje erbij. Ook doe ik graag Escape Rooms met vrienden. Tot slot hou ik enorm van reizen en nieuwe ervaringen opdoen. Zo heb ik een half jaar in Barcelona gewoond, drie maanden gereisd door Azië en zes weken in Mexico. Allemaal geweldige ervaringen!

 

Lees verder >>

Martin Staats

Directeur
06 10896558

Martin Staats

Directeur

Al meer dan 20 jaar ben ik actief  in het veld van arbeidsmarkt- en personele vraagstukken. In die tijd heb ik me gespecialiseerd in flexibele arbeidsmarktvraagstukken, vooral in relatie tot de publieke sector.

Ik heb een passie voor complexe (organisatie)vraagstukken. De meeste wezenlijke vraagstukken waar een organisatie voor komt te staan vragen altijd een bredere blik. Of het nu gaat om de samenhang te zien, of om meer opties in te zetten bij het zoeken naar groei.

 

Het is mijn uitdaging om deze ervaring in te zetten voor OnlyHuman dat, net als ik, al jarenlang meedraait in het bieden van sluitende oplossingen bij concrete arbeidsmarktvraagstukken.

 

Ondertussen ben ik ook al bijna 30 jaar gelukkig getrouwd en woon ik in het pittoreske Grootebroek, waar ik in mijn vrije tijd graag de onvermoeibare opa uithang voor mijn kleinzoon Flynn.

Lees verder >>

Annabelle Stadhouders

Consultant
06-57418333

Annabelle Stadhouders

Consultant

De wereld van arbeidsbemiddeling en recruitment zijn nieuw voor mij. Ik heb Communicatie gestudeerd in Rotterdam en werkte vijf jaar aan bureauzijde in de marketing- en communicatiebranche als communicatieadviseur, accountmanager en social media coördinator. Toch miste ik in mijn laatste rol het klantcontact in mijn werk en wilde ik graag echt iets voor anderen betekenen en waardevolle relaties bouwen. Daarom past de rol van consultant bij OnlyHuman goed bij mij. Door mijn werkervaring in de marketing & communicatie weet ik waar zowel opdrachtgevers als communicatieprofessionals behoefte aan hebben.

Lees verder >>

 

Chantal Sweep

Senior Consultant
06-15198846

Chantal Sweep

Senior Consultant

Samenwerken aan een gezamenlijk doel en met een grote gedrevenheid op zoek gaan naar de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat, dat is wat ik ervaar bij OnlyHuman.
En juist deze twee eigenschappen spreken mij enorm aan. Bij OnlyHuman werken we nauw samen, iedere dag bespreken we de voortgang van alle opdrachten en delen onze kennis over de markt en onze klanten en communicatieprofessionals.
Als consultant wil ik graag de opdrachtgever goed leren kennen en in samenwerking met de recruiter wil ik de best passende kandidaat voorstellen om beide partijen zoveel mogelijk tevreden te stellen. Ik zie dat als een mooie puzzel die dan in elkaar valt. Ondertussen heb ik 20 jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling en ben nog steeds blij als we een match hebben kunnen maken. Waar ik nog meer van geniet zijn de bezoeken bij de kandidaten en opdrachtgevers om de voortgang te bespreken, maar ook om nog meer te begrijpen wat hen beweegt en gelukkig maakt in het werk.

 

In de weekenden ben ik vaak te vinden langs de lijn bij een voetbalveld, hockeyveld of bij de tennisbaan om naar mijn kinderen en man te kijken. Heerlijk in het zonnetje en met vrienden kijken naar de soms spannende wedstrijden, waar ik zo af en toe ook even de tijd neem om over hun werk te praten. Je weet maar nooit wat we voor elkaar kunnen betekenen namelijk. Daarnaast speel ik zelf ook tenniscompetitie en om in mijn drukke weken en weekenden wat rust te vinden, doe ik aan yoga.

 

Lees verder >>

Carly Teeuw

Coördinator Partnerships, Opleidingen en Corporate Recruitment
06-33636890

Carly Teeuw

Coördinator Partnerships, Opleidingen en Corporate Recruitment

Wat ik het leukste vind in mijn werk? Het gesprek aan gaan met mensen. En er zo achter komen wat écht bij iemand past en waar hij of zij blij van wordt. En vervolgens de juiste opdracht erbij vinden. Als het lukt geeft me dat echt een kick.

 

Naast mijn werk, waar ik mijn ziel en zaligheid in stort, vind ik het heerlijk om tijd door te brengen met mijn zoontje en vriend. Met zijn drieën op vakantie naar de zon en de tijd nemen voor lekker eten en drinken. Dat is voor mij het toppunt van ontspanning.

 

Lees meer >>

Yasmin Vieveen

Coördinator Contractmanagement en Kwaliteit
070 302 20 20

Yasmin Vieveen

Coördinator Contractmanagement en Kwaliteit

Na reeds enkele jaren werkervaring op te hebben gedaan in de uitzendbranche maak ik sinds begin april 2017 deel uit van het ontzettend leuke en inspirerende OnlyHuman team. Het leuke aan mijn functie als Project Coördinator is de veelzijdigheid ervan, geen dag is hetzelfde. Ik bied o.a. ondersteuning aan de consultants en projecten. Ik weet precies wat er speelt, wie waar mee bezig is. Goede communicatie is dan ook zeer belangrijk. En wanneer het over goede communicatie gaat dan ben je bij OnlyHuman zeker aan het goede adres!

 

Ik heb een passie voor koken. In mijn vrije tijd kook ik dan ook het liefst zo uitgebreid en culinair mogelijk! Ook geniet ik van wandelingen met mijn 2 ontzettend lieve hondjes. Daarnaast ben ik gek op vakanties naar de Griekse eilanden. Ieder jaar bezoeken mijn man en ik een ander prachtig Grieks eiland. Ons streven is alle Griekse eilanden met een vliegveld te bezoeken.

 

Lees meer >>

Jellien Kiers

Consultant
06-38287519

Jellien Kiers

Consultant

Ik ben Jellien Kiers en ik ben consultant bij OnlyHuman voor communicatie professionals die werkzaam zijn voor de Rijksoverheid. Als consultant ben ik de brug tussen de opdrachtgever en professional. Het blijft elke dag weer een leuke uitdaging om de juiste communicatie professionals te vinden voor onze opdrachtgevers. Ik ben sportief, vrolijk, enthousiast en heb graag mensen om mij heen. Ik ben moeder van drie kinderen en woon samen met mijn vriend en kinderen in Wassenaar.

 

Lees verder >>>

Juul Braat

Consultant
06-42064038

Juul Braat

Consultant

Zelf kom ik niet uit de werving en selectie branche of heb ik nog niet eerder als consultant gewerkt. Ik ben in de afgelopen 15 jaar doorgegroeid van grafisch vormgever, commercieel medewerker binnendienst tot key accountmanager. Na deze periode heb ik mezelf de vraag gesteld: ‘waar wil ik verder in groeien?’

 

Ik kwam tot de conclusie dat ik het menselijke aspect soms miste. Bij OnlyHuman word je niet gedreven door targets. Dat vind ik een fijne manier van (samen)werken. Daarnaast heb ik OnlyHuman leren kennen als een organisatie waar je je eigen ‘bedrijf’ kunt runnen. Je krijgt de ruimte om creativiteit, kennis en ervaring in te zetten.

 

Het leukste aan mijn werk als consultant voor OnlyHuman vind ik het maken van echte connecties, het bouwen aan de toekomst van een organisatie en die van de professional. Wat zijn de vraagstukken die op dit moment spelen, wat zijn de kansen, hoe functioneert de afdeling, waar willen ze naartoe, wat is er voor nodig om de opdracht tot een succes te maken? Daarnaast wil ik de professional leren kennen. Wat zijn de drijfveren van iemand? Wat wil diegene echt graag doen? Door zowel een antwoord te zoeken op de vragen van de professional als de organisatie vinden we de juiste match.

 

Lees verder >>

Vera Kaldenberg

Consultant Assistent
06-34350259

Vera Kaldenberg

Consultant Assistent

Als Consultant Assistent zorg ik ervoor dat alle binnenkomende vacatures goed ingevoerd en gepubliceerd worden. Ook ondersteun ik de consultants waar op dat moment behoefte aan is. Voor mij een fijne manier om het vak te leren kennen. Ik leer elke dag weer iets nieuws!

 

Na werktijd vind ik het heerlijk om door mijn geliefde Den Haag te struinen en nieuwe plekjes te ontdekken. Een lange wandeling maken over het strand om vervolgens met een sterke kop koffie neer te ploffen en met de voetjes in het zand: blijer krijg je mij niet. Verder ben ik gek op salsa dansen, het liefst op een festival met een live latinband.

 

Lees verder >>

Lisa Krapels

Recruiter
06-17644654

Lisa Krapels

Recruiter

Vanaf heden kom ik met veel plezier het team van OnlyHuman versterken als recruiter. Wat mij vooral aanspreekt in mijn werk is de afwisseling en meerdere ballen in de lucht houden. Dat is waar ik energie van krijg. Werken met duidelijke doelstellingen zonder harde targets. Inhoudelijke opdrachten bespreken met communicatieprofessionals die weten wat ze willen en kunnen. Dit alles vind ik in mijn verantwoordelijkheden als recruiter bij OnlyHuman.

 

In het mooie Haagse ben ik geboren en getogen. Hier spendeer ik mijn tijd dan ook voornamelijk met familie en vrienden op plekken als het strand, terrasjes en in de stad. Daarnaast heb ik een voorliefde voor Spanje en dan voornamelijk de minder toeristische plekken als midden en noord Spanje. Hier ga ik graag op zoek naar Paradores waar je kan slapen in oude kloosters, kastelen en historische monumenten in de natuur. Verder hou ik me bezig met tennis, koken en reizen.

 

Lees verder >>

Jesse den Hollander

Consultant
06–34485224

Jesse den Hollander

Consultant

Sinds mei 2021 ben ik werkzaam bij OnlyHuman als Consultant. Als consultant ben je de schakel tussen de opdrachtgever en de professional. Het leukste aan mijn werk vind ik wanneer ik een succesvolle plaatsing heb kunnen realiseren waarbij je een blije opdrachtgever én een blije professional hebt!

 

Ik woon met mijn vriendin en dochtertje in Voorburg. We gaan regelmatig met zijn drieën de hort op; we genieten enorm van wandelen of een terrasje pakken in de buurt.

 

Lees verder >>

Brigitte de Vries

Financieel Medewerker
070-3022020

Brigitte de Vries

Financieel Medewerker

Ik ben sinds juni 2021 werkzaam bij OnlyHuman als financieel medewerker met de specialisatie debiteuren en crediteuren. Ik heb vele jaren de volledige administratie van een organisatie gedaan. Nu ga ik mij, de eerste tijd, concentreren op de specifieke aspecten van de administratie om zo alles te leren kennen. Een spannende en uitdagende verantwoordelijkheid!

 

Wat mij direct aansprak tijdens de gesprekken waren de prettige en informele sfeer. Ik heb me dan ook vanaf de eerste dag enorm welkom gevoeld. Op mijn eerste werkdag werd ik ook nog eens met een schitterende bos bloemen verwelkomd, wat een mooie start!

 

Lees verder >>

Denise Schut

Content Marketeer
06-34464473

Denise Schut

Content Marketeer

Als Content Marketeer bij OnlyHuman ben je elke dag weer met iets anders bezig, wat je dagen heel dynamisch en gevarieerd maken. Zo heb je dus ook met de meeste mensen binnen het bedrijf wel een keer wat te maken waardoor je ook nog eens heel nauw met iedereen samenwerkt, ideaal!

 

Ik ben zelf vrij creatief, als in; ik schilder en teken graag in mijn vrije tijd. Eerlijk is eerlijk, die verloren hobby heb ik pas sinds Corona weer opgepakt. Toch sluit dit wel weer perfect aan op mijn nieuwe job bij OnlyHuman, binnen deze functie kun je die creativiteit weer kwijt! Daarnaast ontdek ik graag de rest van de wereld, als het even kan probeer ik elk jaar weer een nieuwe, verre plek te ontdekken.

 

Lees verder >>

 

Shalini Lokai

Recruitment Assistent
070-302 20 20

Shalini Lokai

Recruitment Assistent

Sinds 1 september ben ik in dienst bij OnlyHuman als Recruitment Assistent. Ik ondersteun de recruiters in hun werkzaamheden door vacatures te publiceren en profielschetsen in elkaar te zetten. Aangezien ik geen ervaring heb binnen deze branche is dit voor mij een leuke manier om het vak beter te leren kennen. Ik kan ook altijd terecht bij de collega’s, die mij altijd willen helpen.

 

Ik woon op het prachtige Scheveningen. Na een wandeling over de boulevard vind ik het heerlijk om op een van de terrasjes neer te strijken. Verder ben ik een sociaal persoon, die het leuk vindt om mijn vrije tijd met familie en vrienden door te brengen.

 

Lees verder >>

 

Adora Lopes

Recruiter
06-34464477

Adora Lopes

Recruiter

Aan het begin van september 2021, één van de mooiste maanden van het jaar, (mijn verjaardagsmaand ;)) ben ik bij OnlyHuman gestart. Na vele jaren voor dezelfde werkgever gewerkt te hebben als recruiter, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Tijd voor een nieuwe branche, een ander soort organisatie en ergens waar ik snel mijn plekje kon vinden. En dat heb ik bij OnlyHuman gevonden! Ik kreeg een warm welkom, leerde mijn nieuwe collega’s kennen en ik wist meteen dat ik de juiste keuze had gemaakt!

 

In 2009 heb ik mijn HBO-diploma Communicatie in ontvangst mogen nemen. Ondanks ik uiteindelijk als recruiter ben gaan werken, is Communicatie mij altijd blijven interesseren. Toen ik benaderd werd voor deze functie, was ik meteen enthousiast; een functie als recruiter waar ik me zou gaan focussen op communicatie- en marketingprofessionals. Twee vliegen in één klap; hoe mooi is dat!

 

Lees verder >>

 


Partners

Jitteke Runia

Partner
06-54383696

Jitteke Runia

Partner

Mijn fascinatie: de relatie tussen mensen, werk en organisatie. Mijn inspiratie: mensen die hun talenten op een eigen en bijzondere manier vormgeven. Mijn overtuiging: mensen die hun individualiteit en capaciteit durven laten zien, zijn krachtig en succesvol. Bij OnlyHuman komt dat voor mij bij elkaar. Samen met het team ben ik bezig met waar mijn hart ligt: het ontwikkelen en versterken van mensen en werk, op een persoonlijke en liefst vernieuwende manier.

 

Keuken, kunst, kust; daar kun je mij vinden als ik niet aan het werk ben. Koken en lekker eten: ik kan er geen genoeg van krijgen en ik probeer echt van alles. Qua kunst ben ik een alleseter met een voorliefde voor hedendaagse fotografie. En ik ben gek op de zee: kijken, ruiken, horen, voelen.

Iris Wingbermuhle

Partner
06-27090759

Iris Wingbermuhle

Partner

Het is mijn passie om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Dat begint bij het maken van een perfecte match tussen die twee. Onze mensen bij OnlyHuman willen daarin echt de beste zijn en daar ben ik trots op. Hen daarbij adviseren en enthousiasmeren, vind ik boeiend en elke dag weer leerzaam.

 

Ook privé combineer ik vele interesses. Ik ben gek op lekker eten met vrienden en familie. Maar ik vind het ook heerlijk om me even terug te trekken. Dan pak ik een boek of ik ga lekker in de tuin werken. En om fit te blijven ga ik regelmatig een stukje hardlopen.


Team vaste communicatieprofessionals

Simone Bleeker

Projectadviseur Communicatie

Simone Bleeker

Projectadviseur Communicatie

Het betrekken van bewoners bij grote overheidsprojecten is in deze tijd (gelukkig) niet meer weg te denken. Vanuit allerlei vakgebieden valt daar wel iets over te zeggen. Als ervaren adviseur project- en omgevingscommunicatie breng ik daar dan graag het communicatiegeluid bij in. Om vervolgens ook uitvoering te geven aan die communicatieopgaven, want het maken van middelen blijft voor mij een van de leukste onderdelen van het vak.

 

Mijn levensmotto is: Probeer zo veel en zo vaak mogelijk een feestje te vieren! En wat is een feestje zonder taart? Bakken is dan ook mijn (ook door anderen) geliefde hobby. Daarnaast ga ik in mijn vrije tijd graag lekker op de fiets de natuur in met mijn man en onze twee zonen. Nederland heeft zo veel mooie plekjes!

Myronne Heckmann

Senior Projectadviseur Communicatie

Myronne Heckmann

Senior Projectadviseur Communicatie

Al meer dan 19 jaar adviseer ik organisaties over hun communicatievraagstukken en pak ik de uitvoering voortvarend op binnen de afgesproken planning en budget. Meestal werk ik voor organisaties waar veranderingsprocessen spelen. Resultaten boek ik graag in een multidisciplinair team. Mijn toegevoegde waarde is het verbinden van afdelingen door communicatie.

 

Ik ben sociaal, leergierig en graag in beweging. Eigenschappen die ik ook goed kwijt kan in projectmatig werken. Ik geniet intens van goede vriendschappen. Regelmatig maak ik verre reizen. Ook ben ik vaak te vinden in de sportschool. Maar ik geniet nog wel het meest van een stevige wandeling in een mooie omgeving.

Contact

Nassauplein 25 2585 EC Den Haag

Tel: 070 302 20 20 maandag t/m vrijdag tussen 08:30 uur en 17:30 uur.

info@onlyhuman.nl

Neem contact op via WhatsApp