OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Martin Staats

Humans of OnlyHuman


Via mijn netwerk kwam ik in gesprek met Jitteke en Iris over een rol OnlyHuman en raakte geïntrigeerd. Want naar mijn idee is OnlyHuman een groeidiamant, die nog in de knop zit.

 

Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om dingen in beweging te krijgen. Daarover was natuurlijk wel wat scepsis bij zowel de oprichters als bij de club zelf. En dat triggert mij om te kijken wat ik daarmee kan. Ik vind de uitdaging daar waar ik ook een verschil kan maken. Want als dit een lopende trein was geweest, weet ik niet of ik zo aan boord was gestapt. Juist waar het schuurt is het leuk.

 

Bij OnlyHuman trof ik een dedicated groep mensen aan waarbij mij gelijk het gevoel bekroop dat daar meer uit gehaald kan worden. Noem het onderbuik of Fingerspitzengefühl. Maar ik wist gelijk: deze club kan meer dan ze nu doen. En dan gaat het er niet alleen maar om te groeien omdat we groter willen worden. Groei om de groei, dat is niet waar we het voor doen. Groei om meer kansen te creëren, meer en betere dienstverlening voor onze klanten mogelijk te maken. Én mensen te laten groeien, zowel ons vaste team als alle mensen die we bemiddelen – dáár gaat het om.

 

In de kern zijn we een flex bureau, we lossen capaciteitsproblemen op en dat doen we in de specifieke niche van marketing & communicatie. Maar daarnaast adviseren onze consultants in vraagstukken rondom inrichten van de flexibele schil. Zoals welke contractvormen zijn er, waar moet je op letten? Gecombineerd met heel veel persoonlijke aandacht en kennis van onze niche geeft ons dit een unieke positie ten opzichte van de grote of generalistische bureaus in Nederland.

 

In onze groeistrategie is de grootste uitdaging het schaalbaar maken van het persoonlijke contact. Hoe bouw je een organisatie die dat faciliteert? En hoe groei je naar een veel groter team mensen met een ander profiel, maar die wel allemaal een zelfde soort DNA moeten hebben. Dat is de grootste uitdaging.

 

Ik beleef er plezier aan wanneer mensen zich hier omschrijven als vreemde eenden in de bijt, want daar zoeken we ook bewust naar. Écht nieuw bloed, met aanwijsbare commerciële kwaliteiten. Maar dat laat onverlet dat daaronder nog steeds datzelfde basis DNA moet zitten.

 

Mijn overtuiging is dat mensen tot de beste resultaten komen wanneer ze plezier beleven aan en gewaardeerd worden in hun werk. Onze organisatie bestaat uit HBO+ opgeleide professionals en die niet aan de leiband willen liggen – anders heb je de verkeerde mensen aangenomen. Als iemand zegt ‘ik denk dat het zo moet’ dan is mijn basis uitgangspunt ‘Laat maar zien! Jij weet het het beste omdat jij er dagelijks in zit.’ Die hefboom wil ik iedere dag benutten. Alleen zo groei je organisch en kom je in beweging!

 

 

Martin Staat buiten

SaveSave

MARTIN IN HET KORT

Functie:

Directeur

 

Werkzaam bij OnlyHuman:

Februari 2016

 

Mail:

mail Martin direct

 

Mobiel:

06 10896558

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp