OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Met mijn 21 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, voel ik mij Recruiter Pur Sang. Mijn achtergrond is in recruitment en werving & selectie in de ICT. Daarin zat ook al de ‘C’ van communicatie. En nu zit ik bij dé specialist op het gebied van bemiddeling in communicatie professionals, OnlyHuman. De verandering in doelgroep die ik nu bedien, vind ik erg interessant.

 

Iedere maand organiseert OnlyHuman boeiende kennissessies. Deze worden geleid door professionals in hun vakgebied. Zo pik ik heel veel op over de trends en ontwikkelingen binnen communicatie. Of het nu gaat over SCRUM, BigData, Vloggen of de Customer Journey. Iedere maand komen relevante onderwerpen aan bod. Zodoende ontwikkel ik mij verder in het vakgebied communicatie. En daarnaast zijn deze kennissessies een uitgelezen kans om onze professionals te ontmoeten, de hand te schudden en hen gelijk persoonlijk beter te leren kennen.

 

Dat sprak mij zo aan in de profilering van OnlyHuman; de persoonlijke aandacht voor de professional. Daar werd ik erg enthousiast van. Die normen en waarden probeer ik mee te geven in het persoonlijke contact. Gelukkig hoor ik van veel professionals dat de indruk die ze hebben gekregen via de website van OnlyHuman, heel erg overeenkomt met het gesprek wat ze hebben. Kandidaten merken dat ze bij ons geen nummertje zijn.

 

OnlyHuman is geen CV schuiver. We stellen alleen maar kandidaten voor die wij zelf hebben gesproken zodat we een duidelijk beeld hebben van degene die we voorstellen. En we houden contact met ze na plaatsing. Daarnaast zijn we veel transparanter naar kandidaten toe. Binnen de ICT mocht ik vaak niet de naam van de opdrachtgever noemen, omdat de angst groot was dat de kandidaat dan zelf ging solliciteren. Niet bij OnlyHuman… Hier kan ik tegen mijn kandidaten eerlijk zeggen voor welke opdrachtgever we iemand zoeken.

 

Ons management staat open voor wensen en persoonlijke ontwikkelingen en geeft daar ook de ruimte voor. OnlyHuman is niet hiërarchisch en dat merk je in zaken als de organisatie brede overleggen tot de gezamenlijke lunch. Iedereen weet wat er speelt en er is heel veel waardering voor elkaar. Daardoor word je ook zelfverzekerder en ga je bijvoorbeeld nadenken over hoe dingen kunnen worden verbeterd. In het recruitment vak zijn natuurlijk ook veel ontwikkelingen. We krijgen de ruimte om onderwerpen te verkennen als de ‘candidate journey’ of ‘data in recruitment’. Dat geeft mij de kans mijn eigen rol te verbeteren en te ontwikkelen.

 

En dat is misschien voor mij wel het leukste, dat ik al 21 jaar in het vak zit en iedere dag opnieuw de kans krijg om me verder te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren!

 

SaveSave

SaveSave

INGE IN HET KORT

Functie:

Recruiter

 

Werkzaam bij OnlyHuman:
oktober 2016

 

Inge op Twitter

Nordje

 

Mail:

mail Inge direct

 

Mobiel:

06 4177 1976

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp