OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Gaby de Graaff

Humans of OnlyHuman


Van projectmedewerker naar HR-medewerker

Na jarenlang bij de Rijksoverheid te hebben gewerkt als projectmedewerker kwam er een reorganisatie. Om deze reden heeft Gaby zich laten omscholen als schoonheidsspecialiste en pedicure. Dit bleek toch niet de baan te zijn wat het beste bij haar paste. Ze miste het werk op kantoor en collega’s om haar heen. Een functie in de human resources leek haar heel leuk en zo vond ze twee jaar geleden haar passie in een HR-functie bij een uitzendbureau.

 

Helpen door te ondersteunen

“Ik zit in mijn kracht in een ondersteunde functie en als ik iets voor mensen kan betekenen. Daar sluit de functie van HR-medewerker perfect bij aan. Ik vind het menselijk contact heel leuk. In mijn functie is dit contact grotendeels per telefoon en e-mail en op deze manier leer ik onze professionals steeds beter kennen. Als er vragen zijn op HR-gebied dan zoek ik dit graag uit. Op deze manier help ik ze verder. Hiervan krijg ik energie en dit geeft mij plezier in mijn werk.”

 

Van een kleine organisatie naar een middelgrote organisatie

“Mijn vorige werkgever, het uitzendbureau, was een kleine organisatie. OnlyHuman is een groter bedrijf, maar niet te groot. Een bedrijf wat volop in beweging is en snel groeit. Dit spreekt mij aan, omdat ik hierdoor steeds weer nieuwe uitdagingen krijg in mijn functie. Ik krijg veel ruimte en vrijheid om de functie in te vullen zoals ik denk dat goed is.”

“Mijn dag bestaat nu vooral uit administratieve taken. Denk hierbij aan het opstellen en wijzigen van overeenkomsten voor de professionals. De salarisadministratie valt ook binnen mijn takenpakket. En dan hebben we ook nog de NEN (Nederlandse Norm). Samen met mijn collega’s zorgen we er ieder jaar voor dat we deze behalen.  Als dit dan weer lukt, geeft dat weer een goed gevoel. Zoals je leest is mijn dag erg afwisselend en daar houd ik van.”

 

“De afdeling HR & financiële administratie bestaat uit een gezellig team. Iedereen staat voor elkaar klaar. Dat merk je sowieso binnen de organisatie van OnlyHuman. Alle collega’s zijn erg open en hartelijk naar elkaar.”

 

“Waar zie ik mezelf over twee jaar? Nog steeds in een HR-functie. De ambitie om adviseur te worden  heb ik niet, maar ik wil wel allround worden op HR gebied. In mijn vakgebied valt nog zoveel te leren. Gelukkig is er de mogelijkheid om opleidingen of cursussen te doen bij OnlyHuman. Dit helpt mij ook weer in mijn ontwikkeling.”

 

Trots op de functie die ik uitvoer

“Ik ben er trots op dat ik in de HR-wereld terecht ben gekomen. Vroeger wilde ik altijd al in de HR werken, maar kwam dit er niet van. Bij mijn vorige werkgever heb ik het gevoel gegeven en  het vertrouwen gekregen dat ik dit goed kan. Ook OnlyHuman geeft mij het vertrouwen. Ik kwam binnen met een uitzendcontract en na een paar maanden is dit contract door OnlyHuman overgenomen. Ook zij zien de match!”

 

 

GABY IN HET KORT

Functie:

HR-medewerker

 

Werkzaam bij OnlyHuman:

december 2018

 

Mail:

mail Gaby direct

 

Telefoon:
070 302 2020

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp