OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Frank van Noort

Humans of OnlyHuman


Een hecht team, dichtbij de klant.

Wat doe ik, als Manager Sales en Marketing, nu zoal? Mijn belangrijkste taken liggen in het opbouwen van een sterk merk en een brede en diverse klantportefeuille. Zo startten wij begin dit jaar met een nieuwe merkcampagne. Maar denk ook aan onze focus in marktbenadering, marketing automation activiteiten en het genereren van New Business. Na mijn start in mei 2018 heb ik eerst een marktscan gemaakt en een marketingplan geschreven. Dit plan beschrijft de route welke wij de komende 2 jaar willen bewandelen in de markt. Naast deze werkzaamheden, stuur ik ook het team aan. Een nieuw team met verschillende uitdagingen en behoefte aan versterking. OnlyHuman is aan het groeien en daardoor groeit ook het team.

 

Ik vind het leuk om verbinding te maken met mensen, maar ook om ze verder te helpen en samen te groeien. Ook houd ik ervan om mijn netwerk hiervoor in te zetten en te activeren. Hier ligt mijn passie. Bij mijn vorige werkgever, een grote financiële dienstverlener, verviel mijn functie. Na zes jaar werd het ook tijd om verder te kijken. Op basis van gesprekken en ervaringen binnen verschillende werkomgevingen ben ik bewust op zoek gegaan naar een kleinere organisatie.  Een organisatie waarbij je onderdeel bent van een hecht team. En waar ik nauw in contact sta met klanten.

 

Groei en verandering

In het verleden heb ik 10 jaar bij een werving & selectiebureau gewerkt. Daar ken ik Natascha van, nu Operationeel Manager bij OnlyHuman. Samen hebben we de unit marketing & communicatie daar opgezet. Door haar ben ik ook bij OnlyHuman terecht gekomen. Ik krijg persoonlijk veel energie van groei en een veranderende omgeving.  En OnlyHuman groeit snel. Marketing en Sales kunnen een belangrijke rol spelen, juist omdat er zoveel gaat gebeuren. Ik denk dat ik hierin veel kan brengen en dat er mooie kansen liggen.

 

Nieuwe kansen op je pad

OnlyHuman is mensgericht en persoonlijk en daarom voor mij een goede match. Dat ik zelf de regie in handen houd, daar ben ik trots op. Het klinkt cliché, maar daardoor zijn er mooie en nieuwe kansen op mijn pad gekomen. Ik werk met veel plezier voor OnlyHuman en heb ook een eigen bedrijfje. Ik vind het leuk om het ondernemerschap te ervaren. In de avonduren en weekenden besteed ik hier tijd aan. Juist de combinatie houdt mij scherp.

 

Wil jij meer weten over Sales en Marketing bij OnlyHuman? Of wil je werken in ons gezellige Sales en Marketing team? Neem dan gerust contact met mij op en/of bekijk onze openstaande vacatures :Accountmanager New Business Profit, Accountmanager New Business Non Profit.

 

 

FRANK IN HET KORT

Functie:

Manager Sales & Marketing

 

Werkzaam bij OnlyHuman:

mei 2018

 

Mail:

mail Frank direct

 

Telefoon:
06 2250 1722

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp