OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Annabelle Stadhouders 

Humans of OnlyHuman


Een nieuwsgierige en mensgerichte houding
Sinds april 2020 ben ik bij OnlyHuman werkzaam als consultant en ben ik de schakel tussen opdrachtgever en professional. Ik ben van nature nieuwsgierig ingesteld en ga graag het gesprek aan met zowel opdrachtgever als professional om te achterhalen waar zij precies naar op zoek zijn.

 

Een nieuw avontuur
De wereld van arbeidsbemiddeling en recruitment zijn nieuw voor mij. Ik heb Communicatie gestudeerd in Rotterdam en werkte vijf jaar aan bureauzijde in de marketing- en communicatiebranche als communicatieadviseur, accountmanager en social media coördinator. Toch miste ik in mijn laatste rol het klantcontact in mijn werk en wilde ik graag echt iets voor anderen betekenen en waardevolle relaties bouwen. Daarom past de rol van consultant bij OnlyHuman goed bij mij. Door mijn werkervaring in de marketing & communicatie weet ik waar zowel opdrachtgevers als communicatieprofessionals behoefte aan hebben.

 

De perfecte match
Via een vacature op LinkedIn kwam ik op de website van OnlyHuman terecht. De persoonlijke touch was meteen duidelijk zichtbaar en daar werd ik erg blij van. Ik zag een overlap met mijn werkprofiel en karakter maar twijfelde of de functie van consultant of die van recruiter het beste bij mij paste. In de eerste gesprekken met diverse collega’s kwamen we er al snel achter dat de consultant rol de perfecte match is voor mij. Het goed leren kennen van onze opdrachtgevers, weten waar zij behoefte aan hebben en hen daardoor steeds beter kunnen helpen, daar krijg ik energie van. Ik kijk ernaar uit om te groeien in mijn rol als consultant bij OnlyHuman en de markt beter te leren kennen!

 

“In de functie als consultant kloppen alle punten voor mij. Het bouwen van relaties met zowel opdrachtgevers als professionals, met veel verschillende dingen bezig zijn en het snelle schakelen komen in deze functie allemaal samen.”

 

Humor en gezellige collega’s

In de gesprekken met OnlyHuman werd echt gekeken naar wie ik was en wat ik wilde. Dat persoonlijke aspect voelde voor mij heel goed. Ik voelde mij meteen welkom en onderdeel van het team. Bovendien komt humor terug in deze organisatie en het contact met mijn collega’s, iets wat voor mij essentieel is als je veel samenwerkt en samen veel tijd doorbrengt op kantoor.

Om de balans tussen werk en privé te bewaken wandel ik graag op het strand. Welk seizoen het ook is; ik word er rustig van en zo kan ik mijn hoofd even leegmaken. Om fit te blijven ga ik naar de sportschool of loop ik een rondje hard in het Haagse Bos. Maar het allerliefst zit ik met een wijntje en met vrienden bij een gezellige strandtent, druk te kletsen en te genieten van de zon!

 

 

ONLYHUMAN ZOEKT

Dit zijn onze interne vacatures:

KOM IN CONTACT!

Ben jij of ken jij een vlammende (senior) consultant of communicatiemedewerker die het wel ziet zitten om voor A-klanten de beste matches te maken?   OnlyHuman breidt haar team uit om de grote ambities waar te maken. Wil jij daar integraal onderdeel van uitmaken?   Bel dan Rinske op 070 – 302 20 25

 
Chat met ons via WhatsApp