Ga naar OnlyHuman home

Inspiratiesessie: Je werk en privé in balans

Hoe is het bij jou gesteld met de balans in je werk en je leven? Ervaar jij een hoge werkdruk? Weleens (bijna) tegen een burn-out aangelopen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar deze sessie? Meld je dan aan.

Op 16 februari zal Briska Smit de interactieve inspiratiesessie geven die gaat over je werk en privé in balans. Op deze dag zal ze je meenemen in:

  • De grootste misvatting rondom werk privé balans.
  • De balansschalen die ze heeft ontwikkeld om je te kunnen spiegelen in hoe jouw werk privé balanssituatie is.
  • Interactieve en individuele oefeningen om jezelf te onderzoeken op jouw werk privé balans, waar je gegarandeerd inzichten door krijgt die je niet eerder hebt gehad.
  • Je mag jouw persoonlijke vragen stellen ten aanzien van jouw werk privé balans.

Als het aan Briska ligt ga je met minimaal één actie naar huis die veel verschil voor je gaat maken in jouw werk en/of leven.

Meld je direct aan

Ga naar aanmeldformulier
Briska- inspiratiesessie je werk en prive in balans

Briska Smit

Briska is een levensspiegelaar, gevoeligheidsexpert, ervaringsdeskundige en oprichter van het Centrum voor Zelfvertrouwen.

Ze heeft het pad van zelfbevrijding doorlopen en schrijft er een boek over met (zoals het er nu uitziet) de titel ‘Gedoe-loos jezelf zijn’. Ze ging van minderwaardigheid naar waardig, van dom naar wijs, van waardeloos naar waardevol en meer. Wil je hier meer over weten lees hier dan meer over haar pad.

Volgens Briska weet iedereen van binnen alles al. Je adviseert anderen bijvoorbeeld, maar zelf lukt het jou niet om je eigen advies op te volgen. En zeker als het op één of andere manier lastig wordt in je leven of werk. En dat is waar het bij haar om draait. Het gebied wat jou niet lukt, maar wat je wel zou willen. Haar motto is daarom ook “practice what you preach”.

Wees er snel bij!

Wat

Inspiratiesessie: Je werk en privé in balans

Wanneer

Donderdag 16 februari 2023. Inloop is vanaf 15.30 uur, de sessie begint om 16.00 uur. Aansluitend is er om 17.30 uur tijd voor een borrel.

Waar

Kantoor UMON: Nassauplein 25, 2585 EC Den Haag

Voor deze bijeenkomst zijn een gering aantal plaatsen beschikbaar zorg dus dat je er op tijd bij bent. Aanmelden kan tot en met donderdag 15 februari 2023.