Ga naar OnlyHuman home
Gedetacheerd in Amsterdam - Communicatie

Detachering, iets voor jou?

Op zoek naar ultieme vrijheid in jouw carrière? Communicatie opdrachten die écht bij jou passen? Waar jij een toegevoegde waarde hebt? Maar wil je wel vrij kunnen nemen, én de zekerheid hebben van een vast inkomen? Dan is detachering wat voor jou!

 

Direct contact opnemen? Bel ons op 06 57 52 68 11 

OnlyHuman is op zoek naar jou!

“Oh, oh, De Haag, mauie stad achtâh de dùine”. Wie kent deze tekst niet? Wil jij ook met jouw communicatietalent van betekenis zijn voor de hoofdstad van Zuid-Holland? Bij de gemeente Den Haag doe je werk dat er werkelijk toe doet. Je kan echt iets betekenen voor de inwoners met jouw communicatie uitingen. Omdat je dichtbij de burger staat.

Thema’s die actueel zijn volgen elkaar snel op en jij kan daar je steentje aan bijdragen. Van energietransitie, schone stad, veiligheid tot zorg voor de burger. Er is altijd een project die bij jouw interesse past.

Als communicatieadviseur zorg jij dat de boodschap verteld wordt met creatieve communicatiemiddelen. Vrijwel alle facetten van communicatie zijn belegd: communicatieadvies, webredactie, social media, woordvoering, evenementen, (online) campagnes en tekstschrijven voor nieuwsbrieven of op de website.

Benieuwd naar de opdrachten? Neem een kijkje bij onze vacatures binnen Den Haag!

Detachering iets voor mij?

 • Kan ik wel opdrachten met inhoud doen?

  Met keuze uit meer dan 250 opdrachtgevers vind je de opdrachten die écht bij jou passen.

 • Krijg ik doorbetaald bij ziekte?

  Bij ziekte krijg je volgens de CAO doorbetaald, je hebt dus gewoon inkomen.

 • Denken jullie met me mee?

  Natuurlijk! Wij zijn naast jouw werkgever ook je sparringpartner. We hebben ook afspraken gemaakt met zeer ervaren strategisch adviseurs om beschikbaar te zijn als jouw sparringpartner of buddy. We checken vaak bij je hoe het gaat en op welke aspecten jij nog wilt doorgroeien.

 • Hoe zit het met de administratie?

  Geen zorgen, wij regelen alles voor je.

 • Hoe zit het met vakantiedagen?

  Als je een contract hebt bij OnlyHuman heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar. Dus je kunt gewoon met vrienden of familie lekker op vakantie zonder zorgen over je opdrachten of inkomen!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in!

Laat je gegevens achter

”Als tekstschrijver zorg ik voor een heldere boodschap en prettig leesbare artikelen, nieuwsberichten of andere teksten. Ik word blij van nieuwe uitdagingen en ontwikkelkansen, daarom past het werken via OnlyHuman goed bij mij.”

”Werken op detacheringsbasis is een van de beste keuzes die ik ooit gemaakt heb. De afwisseling die werken op projectbasis me biedt, houdt me enthousiast. Omdat mijn collega’s bij OnlyHuman snappen wie ik ben, ligt er steeds een leuke uitdaging voor me.

”Het detacheringslandschap biedt mij enerzijds een goede basis en binding, met anderzijds ruimte om bij verschillende opdrachtgevers ervaring op te doen. Wat mij betreft is dit een prachtige mix.”

Benieuwd naar de rest van jouw toekomstige collega’s?

Maak kennis met onze vaste gedetacheerden!

Vragen?

Meer weten?

Wij staan voor jou klaar! Je kunt ons bellen, appen of mailen. Als je wil kunnen we ook een (online) afspraak maken zodat wij direct al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Strategisch Recruitment Specialist Detachering Femke Polderman 06 57 52 68 11
Coördinator Detacheringen Ies Roos 06 33 08 28 08