Jouw digitale uitdaging, onze oplossing
In het huidige digitale tijdperk wordt het steeds lastiger om online content creators te vinden die écht het verschil maken. Je hebt waarschijnlijk al behoorlijk wat tijd geïnvesteerd in deze zoektocht. Zonder de juiste persoon mis je kansen om je online aanwezigheid te versterken en je doelgroep effectief te bereiken. Wij kunnen je hierbij helpen. Met onze jarenlange expertise in de digitale wereld vinden wij het talent dat jouw online aanwezigheid én content naar een hoger niveau tilt.
Het vinden van professionals met de perfecte mix van ervaring en vaardigheden is niet simpel. Gelukkig beschikken wij over een uitgebreid netwerk van getalenteerde specialisten die te popelen om voor jouw organisatie aan de slag te gaan. Wij hebben een scherp oog voor talent en groeipotentieel.
Van online content tot UX vraagstukken, van junior tot manager: ons netwerk bestaat uit professionals met onder andere de volgende specialismen..
- Beeldredactie
- Webredactie
- Copywriting
- Media analyse
- Social media
- Webanalyse
- Contentmanagement
- Communitymanagement
Deze professionals bezitten precies de skills die jouw organisatie nodig heeft om te groeien en gestelde doelen te behalen. Ze zijn strategisch onderlegd, hebben een commerciële mindset, beschikken over sterke verbindende kwaliteiten en barsten van de creativiteit. Met deze vaardigheden maken zij voor jou het verschil.
Voordelen voor jouw organisatie
- Toegang tot ons grote netwerk van online en webredactie professionals binnen de publieke sector
- Snel schakelen met een dedicated consultant die jouw taal spreekt en het vak verstaat
- Door onze focus op het publieke domein begrijpen wij als geen ander jouw wereld
- Snelle inzet van de juiste professional in een krappe arbeidsmarkt
- Een oplossing voor elke capaciteitsvraag
- Een frisse blik op jouw aanpak en organisatie
Toonaangevende organisaties die het belang van een sterke online aanwezigheid begrijpen. Door onze kennis en jarenlange ervaring in de digitale wereld weten we precies wat er speelt in jouw branche én wat jouw organisatie nodig heeft om online te excelleren. We maken van jouw digitale uitdaging onze prioriteit. Al jaren zijn we de go-to partner voor organisaties die online de beste willen zijn.
We denken graag met je mee.
Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op."*" geeft vereiste velden aan
Bel je ons?
We zitten voor je klaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.
Wat wilde je later worden toen je nog klein was?
Ik wilde vroeger heel graag dierenarts worden.
Waarvoor kan jij om 3 uur ‘s nachts wakker worden gemaakt?
Viennoiserie! Ofwel luxe Franse broodjes. Boterige croissants met heel veel laagjes, pains aux raisins, brioche broodjes. Ik vind het allemaal heerlijk. Het liefst met een sterke flat white erbij. Al is koffie om 3 uur ’s nachts misschien niet het beste idee…
Wat is jouw favoriete plek in Nederland? En in het buitenland?
Mijn favoriete plek in Nederland blijft toch Den Haag. Het liefst in de zon, ergens op het Zuiderstrand nippend aan een goed glas wijn. Een ander favoriet plekje in Den Haag is museum Voorlinden. Ik kom er eigenlijk veel te weinig, maar ik word heel blij van de tentoonstellingen in combinatie met wandelen in de tuinen en de duinen in de omgeving daar.
In het buitenland is één van mijn favoriete plekken Rome. De geschiedenis, het eten, het klimaat. Ik zou er zo gaan wonen.
Wat is het lekkerste gerecht dat je ooit op hebt?
Een onmogelijke vraag… Ik heb zoveel lekkere dingen gegeten. Als ik moet kiezen ga ik dan toch voor de pasta carbonara die ik ooit at op een pleintje in Rome. Simpel maar o zo lekker.
Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?
Ik wil heel graag een keer een lange wandeltocht doen à la de Camino naar Santiago de Compostela. Of de Pacific Crest Trail. Hele dagen buiten zijn, de vaste structuur van de dagen, nieuwe mensen leren kennen en inzichten opdoen.
Wat wilde je later worden toen je nog klein was?
Dat is een hele goede vraag. Eerste wat ik mij kan herinneren is psychologe.
Waarvoor kan jij om 3 uur ’s nachts wakker worden gemaakt?
Het is beter voor een ieder om mij niet om 3 uur in de nacht wakker te maken .
Wat is jouw favoriete plek in Nederland?
In Nederland Valkenburg, Limburg en Delft.
En in het buitenland?
Finland en Noorwegen! Prachtige natuur en heerlijke rust!
Wat is het lekkerste gerecht dat je ooit op hebt?
Toen ik nog in Finland woonde ben ik met enige regelmaat in Talin, Estland geweest. Daar hebben zij restaurant V. In dat restaurant heb ik altijd goed gegeten. Ga ik nog graag naar terug.
Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?
Reis naar Nepal.
Wat wilde je later worden toen je nog klein was?
Mijn eerste droom was om piloot te worden. Toen bleek dat ik helemáál niet van vliegen houd, dus dat was een kortdurend carrièrepad. Plus, schijnbaar mag je ook helemaal geen dutje doen als je onderweg bent en dat is juist mijn favoriete bezigheid in het vliegtuig. Kortom, ik zit prima onder mijn dekentje achterin.
Waarvoor kan jij om 3 uur ’s nachts wakker worden gemaakt?
Op het moment dat iemand in mijn naaste omgeving me nodig heeft, sta ik klaar, ook al is het om drie uur ’s nachts. Als iemand uit mijn naaste omgeving naast mijn bed staat met een bord versgemaakte roti kip, sta ik nog lachend op ook.
Wat is jouw favoriete plek in Nederland? En in het buitenland?
Het is misschien een doodzonde om te zeggen in de Hofstad, maar mijn hart ligt toch altijd nog wel aan het Hofplein: Rotterdam. Het helpt dat ik, sinds ik oud genoeg ben om zelf op pad te gaan, altijd alles in Rotterdam heb gedaan. Mijn bijbaantjes, studentenvereniging en uitgaan richtten zich altijd op de grootste stad in de buurt van Vlaardingen, waar ik opgegroeid ben. Logisch dat je die kant op gaat. Ik woon heel graag in Den Haag (er is ook niets mis met een tweede plek!), maar Rotterdam is de allermooiste rotstad die er is.
Ik heb op veel plaatsen gewoond, in Wenen, in Lissabon, in Granada, dus mijn favoriete plek in het buitenland is moeilijk kiezen. Vorig jaar was ik echter in Cuba en dat ligt nog zo vers in het geheugen dat ik eigenlijk geen andere keus heb dan Havana. Het ziet er niet overal even mooi uit, maar er hangt daar een sfeer die ik nergens anders heb gevoeld. Het voelt als een stad die misschien zijn glorietijden al heeft gehad, maar waar je dat tijdperk nog wel kunt proeven. Zittend aan de Malecón, uitkijkend over de Atlantische Oceaan, met de zeewind in je gezicht, kan het mooier?
Wat is het lekkerste gerecht dat je ooit op hebt?
Ik ben dus dol op eten, dus ik heb in de jaren gelukkig heerlijk kunnen eten. Deze keuze is dan ook niet makkelijk. Echter, een van de keren dat ik me kan herinneren dat ik letterlijk tranen in mijn ogen heb gehad van eten was in mijn favoriete restaurant in Stockholm, Stockholms Gästabud, een klein familierestaurantje midden in Gamla Stan, de oude stad. De eerste keer dat ik hier was, was ik een weekend alleen op reis, en het was het een koude dag. Mijn oog viel meteen op een classic: de Zweedse gehaktballetjes met aardappelpuree en rode bessen. We doen er vaak lacherig over als we bij IKEA zijn, maar om dit gerecht op authentieke wijze geserveerd te krijgen in een écht Zweeds familierestaurant, was absoluut een beleving. De boter in de saus en de liefde die je overal in de plek voelt, het was op dat moment precies wat ik nodig had en het was verrukkelijk. Ik ga elke keer als ik in Stockholm ben terug naar dit restaurant.
Op twee staat trouwens de pasta alla genovese van restaurant Ragú in Napels. Ik zal er nu niet over uitweiden, maar mocht je in de buurt zijn, gáán.
Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?
Ik weet niet of ik specifiek een ranglijst heb, maar ik heb wel een to-do list voor de komende tijd. Bovenaan staat een patisserie-cursus. Ik zou heel graag willen leren bakken en ik denk dat een cursus heel fijn is om een bepaalde basis te krijgen. Mocht je me willen spreken over een vacature, kan ik je misschien ook meteen uitleggen hoe je mijn favoriete millefeuille of entremet (sowieso een ferrero brulee entremet) maakt.