Jouw uitdaging, onze expertise
In de huidige arbeidsmarkt wordt het steeds lastiger om toptalent in communicatie en marketing te vinden. Je hebt waarschijnlijk al behoorlijk wat energie gestoken in deze zoektocht. Zonder de juiste persoon mis je kansen om jouw boodschap krachtig over te brengen en gestelde doelen te behalen. Wij kunnen je hierbij helpen. Met onze jarenlange ervaring en consultants met kennis van het vak, vinden wij het talent dat beschikt over de juiste vaardigheden om jouw organisatie verder te brengen.
Het vinden van professionals met de perfecte mix van ervaring en vaardigheden is niet simpel. Gelukkig beschikken wij over een uitgebreid netwerk van getalenteerde specialisten die te popelen om voor jouw organisatie aan de slag te gaan. Wij hebben een scherp oog voor talent en groeipotentieel.
Van participatie tot energietransitie, van junior tot strateeg: ons netwerk bestaat uit professionals met onder andere de volgende specialismen..
- Interne/externe communicatie
- Verandercommunicatie
- Arbeidsmarktcommunicatie
- Corporate communicatie
- Woordvoering/persvoorlichting
- Gebiedscommunicatie
- Citymarketing
- Verduurzaming
- Omgevingsanalyse
- Project/crisis communicatie
Deze professionals bezitten precies de skills die jouw organisatie nodig heeft om te groeien en gestelde doelen te behalen. Ze zijn strategisch onderlegd, hebben een commerciële mindset, beschikken over sterke verbindende kwaliteiten en barsten van de creativiteit. Met deze vaardigheden maken zij voor jou het verschil.
Meer weten?
Neem contact met ons op
1. Wat wilde je later worden toen je nog klein was?
Banketbakker, om dan zelf alle taartjes te mogen opeten.
2. Waarvoor kan jij om 3 uur ‘s nachts wakker worden gemaakt?
Om op vakantie te gaan.
3.Wat is jouw favoriete plek in Nederland? En in het buitenland?
Mijn favoriete plek in Nederland is de Veluwe. Ik ben dol op het bos, de rust en de natuur. Ik ben ook gek op de sauna, voor mij het ultieme gevoel van ontspanning.
In het buitenland heb ik tot nu toe het meest genoten van Sicilië. Prachtige natuur, heerlijk Italiaans eten en bijzondere geschiedenis.
4. Wat is het lekkerste gerecht dat je ooit op hebt?
De spaghetti aglio e olio bij een klein restaurantje op Samos. Maar dat zal ook wel met de omgeving en het lekkere weer te maken hebben gehad. Ik vind zoveel lekker, kan niet kiezen.
5. Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?
Een reis naar Amerika en dan in het bijzonder Nashville en New Orleans, vanwege de muziek.
Ik ben Daniëlle, in mijn vrije tijd boks ik erg graag en heb ik ook een creatieve kant. Een echt gezelligheidsmens ben ik wel en vooral wanneer er lekker eten en een spelletje bij komt kijken. Zo vind ik het ook leuk om uitgebreid te koken en wanneer dit de gasten smaakt, natuurlijk de leuke complimentjes te ontvangen. (Ik kan maar beter eerlijk zijn hé). Samen met mijn vriend, waar ik ondertussen 7,5 jaar mee samen ben, rijden wij graag een rondje op de motor en zoeken wij ook graag de natuur op.
Ik heb een achtergrond in management binnen de Retail en daarnaast in de uitzendbranche, echter wilde ik meer focus aanbrengen in mijn taken. Ik ben zelf graag een schakel tussen mensen, ook in mijn privé leven waardoor ik dit wel als basis wilde binnen mijn werk, het echte bruggen bouwen tussen de opdrachtgever en de professional.
Daarbij is het menselijk aspect heel erg belangrijk voor mij waardoor ik uiteindelijk terecht ben gekomen bij OnlyHuman.
Voor mij vallen alle stukjes van de puzzel in elkaar na mijn eerste weken bij OnlyHuman. Wat een fijne werksfeer en collega’s, een typisch warm bad! Op dit moment word ik thuis ingewerkt, dit is pittig, maar heeft ook zijn voordelen. Op kantoor, krijg je erg veel prikkels van een ieder om je heen, thuis kan je focussen op wat uitgelegd wordt of waar je zelf mee bezig bent.
Wat ik echter wel soms mis, is het oppikken van signalen, handige tips en het gewone werk om je heen als je op kantoor bent, want daar leer je ook erg veel van.
Al met al, is het thuiswerken absoluut geen straf en is iedereen goed te bereiken en benaderbaar. “Eigen verantwoordelijkheid”, maar toch het “samenwerken” is een hele mooie combinatie bij OnlyHuman waar ik mijzelf kan en mag zijn. Wanneer je jezelf kan en mag zijn, geloof ik er echt in dat je alles kan bereiken wat je maar wilt, omdat je volledig in je eigen kracht gezet wordt.
Als consultant brengt Juul voortdurend mensen met elkaar in verbinding. De organisatie en de professional. Juul: “Dit is precies waar ik energie uit haal. Het geeft voldoening wanneer je voor een organisatie de juiste mensen zoekt, professionals die het verschil maken, en tegelijkertijd de professional helpt die zoekt naar een opdracht waar hij/zij écht blij van wordt.” OnlyHuman is een ervaren en hecht team dat zich maximaal inzet om dit te realiseren.
Thuiswerken biedt mooie uitkomst
OnlyHuman is gevestigd in Den Haag maar zelf woon ik in het zuidoosten van Nederland. Het mooie is dat in deze tijd werken op afstand geen probleem is. Ik ben gestart in een tijd dat werken voor het overgrote deel goed op afstand kan. Natuurlijk blijft het fijn om de collega’s met enige regelmaat live te zien.
Ik woon samen met mijn vrouw en twee dochters in een dorp net onder Nijmegen. We genieten hier volop van de ruimte, heiden, bossen en water. Hier zijn we vaak te vinden. Wandelen, fietsen (wielrennen, mountainbike) varen, picknicken. Het is een erg mooie, diverse omgeving. Daarnaast zitten we dichtbij een stad waar we uiteten gaan of om te borrelen. Als de vakantieperiode is aangebroken dan gaan we graag op reis waarbij Portugal een van mijn favoriete bestemmingen is.
Van grafisch vormgever naar consultant
Zelf kom ik niet uit de werving en selectie branche of heb ik nog niet eerder als consultant gewerkt. Ik ben in de afgelopen 15 jaar doorgegroeid van grafisch vormgever, commercieel medewerker binnendienst tot key accountmanager. Na deze periode heb ik mezelf de vraag gesteld: ‘waar wil ik verder in groeien?’ Ik kwam tot de conclusie dat ik het menselijke aspect soms miste. Bij OnlyHuman word je niet gedreven door targets. Dat vind ik een fijne manier van (samen)werken. Daarnaast heb ik OnlyHuman leren kennen als een organisatie waar je je eigen ‘bedrijf’ kunt runnen. Je krijgt de ruimte om creativiteit, kennis en ervaring in te zetten.
Het leukste aan mijn werk als consultant voor OnlyHuman vind ik het maken van echte connecties, het bouwen aan de toekomst van een organisatie en die van de professional. Wat zijn de vraagstukken die op dit moment spelen, wat zijn de kansen, hoe functioneert de afdeling, waar willen ze naartoe, wat is er voor nodig om de opdracht tot een succes te maken? Daarnaast wil ik de professional leren kennen. Wat zijn de drijfveren van iemand? Wat wil diegene echt graag doen? Door zowel een antwoord te zoeken op de vragen van de professional als de organisatie vinden we de juiste match.
Mijn naam is Karin Schaub en ik ben sinds september in dienst bij OnlyHuman als accountmanager. Een sollicitatie, out of the blue, onder het mom van: “ik wil wat anders” mondde uit in een nieuwe baan. En dat is nou juist zo leuk. OnlyHuman staat open voor mensen in allerlei smaken.
Met een achtergrond en opleidingen in de zorg en het theater ben ik bij OnlyHuman verantwoordelijk voor met name de zorg en onderwijs, en zeg nou zelf: een van de belangrijkste pijlers in een mensenleven, toch?
Ik ben 54 jaar, getrouwd, moeder van 2 kinderen, woon in Den Haag en wil hier nooit meer weg. Wat een heerlijke stad achter de duinen. Het heeft alles! Ik ga veel naar theater en film, sport, lees en hou van lekker eten. Ook in dat opzicht zit ik goed bij OnlyHuman, want daar zijn er meer van.
“Met een achtergrond en opleidingen in de zorg en het theater ben ik bij OnlyHuman verantwoordelijk voor met name de zorg en onderwijs, en zeg nou zelf: een van de belangrijkste pijlers in een mensenleven, toch?”
Wat wilde je later worden toen je nog klein was?
Ik wilde heel graag danseres bij het showballet worden. Niet dat ik zo goed kon dansen, maar de kleding, make-up en de grote tv shows leken mij fantastisch.
Waarvoor kan jij om 3 uur ‘s nachts wakker worden gemaakt?
Voor helemaal niets eigenlijk. Wakker is wakker, dus laat mij maar gewoon slapen.
Wat is jouw favoriete plek in Nederland? En in het buitenland?
Het strand en de duinen zijn toch wel mijn favoriete plekken in Nederland. Ik vind het heerlijk om daar te wandelen, zowel in de zomer als de winter! Gelukkig woon ik er vlakblij, en kan ik bijvoorbeeld in de zomer na het werk nog even genieten van de zonsondergang. In het buitenland houd ik er van om door een stad te struinen, door winkelstraatjes en van terras naar terras te gaan. Dit wel afgewisseld met een mooi strand om een beetje uit te rusten.
Wat is het lekkerste gerecht dat je ooit op hebt?
Ik heb niet specifiek een gerecht, maar ik ben dol op Indisch eten en Sushi.
Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?
Een mooie verre reis maken!
Nadat ik mijn Bachelor Sportmarketing en Management had afgerond, ben ik begonnen bij OnlyHuman. Het begon als bijbaantje, maar gaandeweg heb ik steeds meer dingen ernaast gedaan en is mij het vertrouwen gegeven om meer taken uit te voeren. Zo veranderde mijn bijbaantje in mijn eerste baan als marketeer. Van marketeer veranderde mijn functie in sales-ondersteuner. Maandenlang heb ik afspraken gemaakt voor onze Accountmanagers. Door dag in dag uit, alleen maar bezig te zijn met het maken van afspraken, begon ik in te zien op welke manieren je aan tafel komt (en vooral ook, wat niet werkt!). Nu ben ik zelf Accountmanager en pluk ik de vruchten nog iedere dag van de weg die ik binnen OnlyHuman heb bewandeld. Ik zou iedere accountmanager deze route adviseren. Hierdoor leer je te begrijpen wat ervoor nodig is, om aan tafel te kunnen komen bij (potentiële) opdrachtgevers. Ik ben er een groot voorstander van om niet alleen maar dingen te ‘halen’ bij (potentiële) opdrachtgevers. Door ook iets te kunnen brengen, maak je het voor jezelf alleen maar makkelijker en voor de opdrachtgever interessanter, om met elkaar om de tafel te gaan.
Op het eerste gezicht lijkt de combinatie niet zo logisch. Sportmarketing is een bewuste keuze van mij geweest, omdat ik een passie heb voor marketing en sport is daarbinnen een zeer interessante niche. In het begin wist ik niets van detachering en nu voel ik me thuis in die materie. En om aan de slag te gaan binnen een organisatie die mij écht aanspreekt liet ik niet lopen. En helemaal als Accountmanager! Mijn vader heeft ook altijd een Sales-functie bekleed, dus een beetje erfelijk besmet ben ik wel.
De diversiteit in mijn werk is het leukste aspect. Het ene moment zoek ik contact met potentiële klanten en praat ik met hen over de mogelijkheden van een flexibele arbeidsschil of de tijdelijke inzet van professionals. Het andere moment werk ik nauw samen met onze recruiters en consultants waarbij ik hen voed met mijn inzichten en onderzoeken we samen waar de mogelijke kansen liggen.
De kick zit er voor mij in om van ‘niets’ ‘iets’ te maken. Waar liggen kansen voor OnlyHuman, wie kunnen we aan ons binden? Daarom is de nauwe samenwerking met mijn collega’s zo belangrijk.
Zo krijg ik iedere dag opnieuw energie om het verschil te maken, door assertief te zijn en erachteraan te gaan, en zo tot het beste resultaat te komen. Daarin sta ik zeker niet alleen. Want die drive om te komen tot het beste resultaat, waarbij iedereen het beste is geholpen, deel ik met al mijn collega’s hier bij OnlyHuman.
Wat wilde je later worden toen je nog klein was?
Dat is een hele goede vraag. Eerste wat ik mij kan herinneren is psychologe.
Waarvoor kan jij om 3 uur ’s nachts wakker worden gemaakt?
Het is beter voor een ieder om mij niet om 3 uur in de nacht wakker te maken .
Wat is jouw favoriete plek in Nederland?
In Nederland Valkenburg, Limburg en Delft.
En in het buitenland?
Finland en Noorwegen! Prachtige natuur en heerlijke rust!
Wat is het lekkerste gerecht dat je ooit op hebt?
Toen ik nog in Finland woonde ben ik met enige regelmaat in Talin, Estland geweest. Daar hebben zij restaurant V. In dat restaurant heb ik altijd goed gegeten. Ga ik nog graag naar terug.
Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?
Reis naar Nepal.
Wat wilde je later worden toen je nog klein was?
Mijn eerste droom was om piloot te worden. Toen bleek dat ik helemáál niet van vliegen houd, dus dat was een kortdurend carrièrepad. Plus, schijnbaar mag je ook helemaal geen dutje doen als je onderweg bent en dat is juist mijn favoriete bezigheid in het vliegtuig. Kortom, ik zit prima onder mijn dekentje achterin.
Waarvoor kan jij om 3 uur ’s nachts wakker worden gemaakt?
Op het moment dat iemand in mijn naaste omgeving me nodig heeft, sta ik klaar, ook al is het om drie uur ’s nachts. Als iemand uit mijn naaste omgeving naast mijn bed staat met een bord versgemaakte roti kip, sta ik nog lachend op ook.
Wat is jouw favoriete plek in Nederland? En in het buitenland?
Het is misschien een doodzonde om te zeggen in de Hofstad, maar mijn hart ligt toch altijd nog wel aan het Hofplein: Rotterdam. Het helpt dat ik, sinds ik oud genoeg ben om zelf op pad te gaan, altijd alles in Rotterdam heb gedaan. Mijn bijbaantjes, studentenvereniging en uitgaan richtten zich altijd op de grootste stad in de buurt van Vlaardingen, waar ik opgegroeid ben. Logisch dat je die kant op gaat. Ik woon heel graag in Den Haag (er is ook niets mis met een tweede plek!), maar Rotterdam is de allermooiste rotstad die er is.
Ik heb op veel plaatsen gewoond, in Wenen, in Lissabon, in Granada, dus mijn favoriete plek in het buitenland is moeilijk kiezen. Vorig jaar was ik echter in Cuba en dat ligt nog zo vers in het geheugen dat ik eigenlijk geen andere keus heb dan Havana. Het ziet er niet overal even mooi uit, maar er hangt daar een sfeer die ik nergens anders heb gevoeld. Het voelt als een stad die misschien zijn glorietijden al heeft gehad, maar waar je dat tijdperk nog wel kunt proeven. Zittend aan de Malecón, uitkijkend over de Atlantische Oceaan, met de zeewind in je gezicht, kan het mooier?
Wat is het lekkerste gerecht dat je ooit op hebt?
Ik ben dus dol op eten, dus ik heb in de jaren gelukkig heerlijk kunnen eten. Deze keuze is dan ook niet makkelijk. Echter, een van de keren dat ik me kan herinneren dat ik letterlijk tranen in mijn ogen heb gehad van eten was in mijn favoriete restaurant in Stockholm, Stockholms Gästabud, een klein familierestaurantje midden in Gamla Stan, de oude stad. De eerste keer dat ik hier was, was ik een weekend alleen op reis, en het was het een koude dag. Mijn oog viel meteen op een classic: de Zweedse gehaktballetjes met aardappelpuree en rode bessen. We doen er vaak lacherig over als we bij IKEA zijn, maar om dit gerecht op authentieke wijze geserveerd te krijgen in een écht Zweeds familierestaurant, was absoluut een beleving. De boter in de saus en de liefde die je overal in de plek voelt, het was op dat moment precies wat ik nodig had en het was verrukkelijk. Ik ga elke keer als ik in Stockholm ben terug naar dit restaurant.
Op twee staat trouwens de pasta alla genovese van restaurant Ragú in Napels. Ik zal er nu niet over uitweiden, maar mocht je in de buurt zijn, gáán.
Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?
Ik weet niet of ik specifiek een ranglijst heb, maar ik heb wel een to-do list voor de komende tijd. Bovenaan staat een patisserie-cursus. Ik zou heel graag willen leren bakken en ik denk dat een cursus heel fijn is om een bepaalde basis te krijgen. Mocht je me willen spreken over een vacature, kan ik je misschien ook meteen uitleggen hoe je mijn favoriete millefeuille of entremet (sowieso een ferrero brulee entremet) maakt.
Wat wilde je later worden toen je nog klein was?
Ik kan me dat niet meer zo goed herinneren maar ik stond wel vaak in de keuken koekjes te bakken. Ik wist het ook heel vroeg dat ik veel in de wereld zou willen reizen en ontdekken. Eens heb ik tegen mijn moeder gezegd dat ik de wereld wil rondzeilen.
Waarvoor kan jij om 3 uur ’s nachts wakker worden gemaakt?
Als mijn familie mij nodig heeft of als een taxi voor de deur staat naar het vliegveld om samen met familie of vrienden naar een mooie bestemming te vliegen. Anders laat me als je blieft slapen.
Wat is jouw favoriete plek in Nederland? En in het buitenland?
Ik vind het een goede vraag maar het is heel lastig om alleen een plek te benoemen. Er zijn zo veel prachtige plekken, elk voor een ander reden. Ik hou wel van steden maar natuurgebieden hebben daarboven zeker mijn voorkeur. In Nederland vind ik de Veluwe, de Wadden eilanden en de heuvelachtige Limburg heel mooi.
In het buitenland vond ik Portugal, Georgië, Marokko, Sri Lanka, Zuid Afrika, Taiwan en Australië heel bijzonder en ik zou nog door kunnen gaan… Sorry, ik kan echt niet alleen een plek benoemen
Wat is het lekkerste gerecht dat je ooit op hebt?
Wederom een lastige vraag. Ik hou van afwisseling en van culinaire ontdekkingen. De gastronomie uit Hongarije, Marokko, het midden- en verre oosten en centraal Azië staan bovenop mijn lijst.
Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?
Er zijn nog heel veel landen die ik nog wil ontdekken en waar ik graag herinneringen wil verzamelen. Bij voorbeeld wil ik de aurora borealis zien ergens in het noordpool gebied, rondtrekken in de bergen van Nepal of met een auto door de VS rijen. Oh ja, en met een parachute uit een vliegtuig springen boven Frans Polynesië
Wat wilde je later worden toen je nog klein was?!
Vroeger toen ik klein was wilde ik altijd profvoetballer worden.
Waarvoor kan jij om 3 uur ’s nachts wakker worden gemaakt?
Ik word liever ’s nachts niet wakker gemaakt, maar voor een leuke stedentrip met vrienden of familie maak ik graag een uitzondering.
Wat is jouw favoriete plek in Nederland? En in het buitenland?
Mijn favoriete plek in Nederland is het Strand of een rondje door Amsterdam. In het buitenland ga ik graag naar een plek toe waar de zon schijnt en waar je eindeloos met elkaar kan genieten op het terras en het strand.
Wat is het lekkerste gerecht dat je ooit op hebt?
Een beetje standaard misschien, maar er gaat niks boven een lekkere pizza.
Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?
Heel veel ! Maar als ik een keuze moet maken, dan staat een rondreis door Midden en Zuid-Amerika bovenaan mijn bucketlist.
Wat wilde je later worden toen je nog klein was?
Ik wilde vroeger heel graag dierenarts worden.
Waarvoor kan jij om 3 uur ‘s nachts wakker worden gemaakt?
Viennoiserie! Ofwel luxe Franse broodjes. Boterige croissants met heel veel laagjes, pains aux raisins, brioche broodjes. Ik vind het allemaal heerlijk. Het liefst met een sterke flat white erbij. Al is koffie om 3 uur ’s nachts misschien niet het beste idee…
Wat is jouw favoriete plek in Nederland? En in het buitenland?
Mijn favoriete plek in Nederland blijft toch Den Haag. Het liefst in de zon, ergens op het Zuiderstrand nippend aan een goed glas wijn. Een ander favoriet plekje in Den Haag is museum Voorlinden. Ik kom er eigenlijk veel te weinig, maar ik word heel blij van de tentoonstellingen in combinatie met wandelen in de tuinen en de duinen in de omgeving daar.
In het buitenland is één van mijn favoriete plekken Rome. De geschiedenis, het eten, het klimaat. Ik zou er zo gaan wonen.
Wat is het lekkerste gerecht dat je ooit op hebt?
Een onmogelijke vraag… Ik heb zoveel lekkere dingen gegeten. Als ik moet kiezen ga ik dan toch voor de pasta carbonara die ik ooit at op een pleintje in Rome. Simpel maar o zo lekker.
Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?
Ik wil heel graag een keer een lange wandeltocht doen à la de Camino naar Santiago de Compostela. Of de Pacific Crest Trail. Hele dagen buiten zijn, de vaste structuur van de dagen, nieuwe mensen leren kennen en inzichten opdoen.
Voordelen voor jouw organisatie
- Toegang tot ons grote netwerk van marketing en communicatie professionals binnen de publieke sector
- Snel schakelen met een dedicated consultant die jouw taal spreekt en het vak verstaat
- Door onze focus op het publieke domein begrijpen wij als geen ander jouw wereld
- Snelle inzet van de juiste professional in een krappe arbeidsmarkt
- Een oplossing voor elke capaciteitsvraag
- Een frisse blik op jouw aanpak en organisatie
Onze werkwijze
1. Inventarisatie van jouw uitdaging
We luisteren aandachtig naar jouw specifieke behoeften en doelstellingen om een volledig beeld te krijgen van de situatie.
2. Advies over mogelijke oplossing en invulling
Op basis van onze expertise bieden we gerichte adviezen die aansluiten bij jouw organisatie en doelen.
3. Werving en selectie van de ideale professional
We zetten ons team en uitgebreide netwerk in om de best passende kandidaten te vinden.
4. Matching van de professional aan de functie
We zorgen voor een goede afstemming tussen de vaardigheden en ervaring van de professional en de eisen van de functie.
5. Selectie van professionals voor kennismakingsgesprek(ken)
We presenteren een shortlist van de beste passende kandidaten die aansluiten bij jouw behoeften en bedrijfscultuur.
6. Keuze voor de beste passende professional
We ondersteunen je bij het maken van de uiteindelijke beslissing, zodat de perfecte kandidaat voor jouw organisatie straks aan de slag gaat.
7. Klaar voor de start!
We blijven in contact, ook met de professional, om zeker te zijn dat alles naar tevredenheid verloopt.
De meest toonaangevende organisaties in de publieke sector. Door onze kennis en jarenlange ervaring weten we precies wat er speelt in jouw branche én wat jouw organisatie nodig heeft. We maken van jouw uitdaging onze prioriteit. Al meer dan 20 jaar zijn we de go-to partner voor organisaties die het verschil willen maken met hun communicatie en marketing.
We denken graag met je mee
Vul onderstaand formulier in"*" geeft vereiste velden aan
Bel je ons?
We zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.