Ga naar OnlyHuman home

Kennissessie CASI Methodiek

Met jouw communicatie een bijdrage leveren aan gedragsverandering? Dan is de kennissessie CASI Methodiek écht wat voor jou. Meld je onderaan de pagina aan voor deze sessie op 7 juli in Den Haag inclusief gezellige borrel!

De energieprijzen, stikstof, files, plastic soep… we staan als samenleving voor grote uitdagingen, waarbij het enorm zou helpen als we ons gedrag veranderen. Ervaring met gedragsverandering is dan ook vaak een pre bij mooie opdrachten in de publieke sector.

Wat maakt gedragsveranderingscampagnes nou anders dan ‘gewone’ communicatie? Hoe pak je zo’n maatschappelijk probleem communicatief aan, zodat je ook echt impact maakt?

Waar loop jij tegenaan in jouw werk?

Marleen Meijers

CASI-methodiek

Marleen Meijers, interim communicatieregisseur bij Goedopweg, laat zien hoe ze in de regio Utrecht gedragsverandering inzetten rondom grote wegwerkzaamheden. Ze laat in een interactieve sessie zien hoe je hier het CASI-model bij in kunt zetten.

Benieuwd hoe jij gedragsverandering technieken kunt toepassen bij jouw werkzaamheden? Denk dan alvast na waar jij tegenaan loopt in jouw werk en laat het ons weten. Wie weet kun jij na deze sessie direct zelf aan de slag met de CASI methodiek in jouw werkveld.

Wees er snel bij!

Wanneer:    Donderdag 7 juli, 14.30 – 16.30 uur mèt aansluitend een gezellige borrel

Waar:            Hotel Babylon Den Haag

Kosten:        Ben je een communicatieprofessional bij OnlyHuman? Dan is het helemaal gratis!

 

Er zijn slechts 40 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang.

We hopen je 7 juli te zien!

Aanmelden

[vfb id=6]

*Kun je er onverhoopt tóch niet bij zijn? Laat het ons dan tijdig weten zodat we jouw plekje aan iemand anders kunnen geven.