Ga naar OnlyHuman home

Inspiratiesessie Diversiteit & inclusie

Het thema diversiteit & inclusie is en blijft actueel, zowel binnen de maatschappij in algemene zin, als binnen de werkomgeving. Op 22 september 2022 organiseert OnlyHuman de inspiratiesessie met het thema diversiteit & inclusie, met als gastspreker niemand minder dan Joris Luyendijk!

Stel: je kunt niet gediscrimineerd worden en je hoeft je nooit ergens aan te passen, omdat iedereen zich altijd aanpast aan jou. Stel dat je vervolgens ook nog de meest prestigieuze opleiding van het land hebt, zodat je ook daarop niet aangesproken kunt worden. Dan kun je dus niet weten hoe kwetsbaarheid voelt. Maar omdat je alles mee hebt en niks tegen, is de kans wel maximaal dat je het ver brengt in de samenleving.

Sta jij wel eens stil bij diversiteit en inclusie?

Om dit onderwerp bespreekbaar te maken, kennis te delen en elkaar te inspireren, organiseren wij op 22 september een inspiratiesessie samen met gastspreker Joris Luyendijk. Dit doen we aan de hand van De zeven vinkjes, het boek dat hij eerder dit jaar heeft uitgebracht. Wat zijn die zeven vinkjes? Wat heeft dit voor invloed op een organisatie? In deze interactieve en ongetwijfeld prikkelende live-sessie gaat Joris graag met jou in gesprek, hoe sta jij hierin en wat zijn jouw gedachten hierover?

Art Centre OH

Ben jij erbij?

Graag nodigen wij jou uit om aan te sluiten bij deze exclusieve inspiratiesessie!

Datum:     Donderdag 22 september
Tijd:          15:30 uur
Locatie:   Art Centre Delft,
Rotterdamseweg 205, 2629 HD Delft

Programma

15:30 uur  Ontvangst
16:00 uur  Lezing Joris Luyendijk
16:45 uur  Vragen uit de zaal en dialoog
17:15 uur  Netwerkborrel

Wie is Joris Luyendijk?

Joris Luyendijk behoort tot de groep van zogenaamde ondiscrimineerbare en sociaal onkwetsbare Nederlanders: een witte autochtone heteroman uit een ‘goed nest’ met aan de muur diploma’s van het Gemeentelijk Gymnasium te Hilversum en de Universiteit van Amsterdam.

In De zeven vinkjes probeert Luyendijk te begrijpen wat zijn eigen uitgangspositie heeft gedaan met zijn zelf-, mens- en maatschappijbeeld. En wat doet het met een land, wanneer mannen zoals hij er de dienst uitmaken? Want op ontzettend veel plekken helemaal bovenin de politiek, de serieuze media, het openbaar bestuur en het bedrijfsleven wordt de hoogste positie wordt ingevuld door een man zoals Joris Luyendijk.

Heb jij het boek ‘De zeven vinkjes’ nog niet gelezen?

We verloten exclusief 10 gesigneerde boeken. Gewonnen? Dan ontvang je hiervan per mail bericht van, en kun je het boek op 22 september gelijk meenemen!

Meld je aan!

Voor deze bijeenkomst zijn een gering aantal plaatsen beschikbaar zorg dus dat je er op tijd bij bent. Aanmelden kan tot en met donderdag 15 september 2022.

[vfb id=4]

Openbaar Vervoer

De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer vanaf Delft Centraal Station. Hier stap je op Bus 40 richting Rotterdam (2 x per uur, zie 9292ov.nl/ ).

Op 8 minuten loopafstand van het Art Centre Delft stap je uit bij scheepswerf Bocxe. Aan dezelfde weg, schuin tegenover de scheepswerf, is Art Centre Delft. Bij het gele elektriciteitshuisje (en groot nummerbord 205) loop je het pad af.