Ga naar OnlyHuman home

Online kennissessie: hoe kan ChatGPT jou helpen als communicatieprofessional? (voorbij)

OnlyHumanTalks

ChatGPT is de snelstgroeiende internetapp ooit. Na slechts twee maanden waren er naar schatting al 100 miljoen gebruikers. In het nieuws heb je wellicht al gelezen dat studenten het gebruiken om scripties te schrijven. Maar zijn er eigenlijk ook al toepassingen voor communicatieprofessionals? Daarover vertelt Luke Andries meer in deze gratis online kennissessie.

Wat is ChatGPT?

ChatGPT is een vorm van kunstmatige intelligentie gericht op het genereren van teksten. Daarbij gedraagt het zich als een mens. Dat zorgt ervoor dat je op een zeer toegankelijke manier en zonder technische kennis gebruik kunt maken van kunstmatige intelligentie. Je kunt het onder andere gebruiken als schrijfhulp, om ideeën te genereren en om bureauonderzoek te doen.

Wat heb je aan deze kennissessie?

  • Je leert over de mogelijkheden en beperkingen van ChatGPT
  • Je leert van praktijkgerichte voorbeelden hoe je het zelf kunt inzetten
  • Je krijgt tips om betere resultaten uit ChatGPT te halen
  • Je wordt geïnspireerd om er zelf mee aan de slag te gaan

De sessie duurt ongeveer anderhalf uur en na afloop is er ruimte voor vragen.

Voor wie bedoeld?

Voor alle communicatieprofessionals en contentprofessionals die meer willen weten over ChatGPT en hoe je hier binnen jouw werk profijt van kunt hebben. Je kunt kosteloos deelnemen aan deze sessie!

De spreker

Luke Andries is een zelfstandig online communicatieprofessional en werkt momenteel via OnlyHuman bij de Douane. Hij gespecialiseerd in social media en het maken van content. Hierdoor is hij altijd geïnteresseerd in nieuwe tools en technologieën die hem daarbij helpen. Hij gebruikt ChatGPT sinds de start vrijwel dagelijks en heeft hierdoor inzicht gekregen in de praktische mogelijkheden ervan.