Ga naar OnlyHuman home

OnlyHuman gaat samenwerking aan met bureaus Vonc Communicatie en LICHT

Nieuws

Met ingang van de raamovereenkomst voor Inhuur communicatiecapaciteit bij de Rijksoverheid, afgelopen najaar, is OnlyHuman een samenwerking aan gegaan met bureaus Vonc Communicatie en LICHT. 

Het doel van deze samenwerking is om de landelijke dekking van communicatie en online professionals voor het Rijk te waarborgen. Met Vonc communicatie in het noorden en LICHT in het zuiden van Nederland bundelen wij de krachten van onze netwerken en delen hiermee regionale kennis.

De nieuwe raamovereenkomst met de Rijksoverheid vraagt nog meer dan in het verleden van ons dat we overal in het land kennis hebben van de regionale situatie en hoogwaardige communicatieprofessionals in kunnen zetten. We zijn blij dat we door de intensieve samenwerking met regionale partners Vonc en Licht hier optimaal invulling aan kunnen geven.

Aldus Martin Staats, Directeur OnlyHuman.

 

Over Vonc Communicatie

Communicatie is allang geen kwestie van zenden meer. Maak je doelgroep onderdeel van je verhaal. Alleen zo kun je raken. Wij helpen je daarmee. Want communiceren is een vak. Een vak dat je moet bedrijven met hart en ziel. Dat doen we bij Vonc. Soms met ons hoofd in de wolken, maar altijd met beide benen op de grond. Ga voor meer informatie naar www.vonc.nl.

Over LICHT

Wij zijn LICHT! Wij zijn de schakel tussen energieke interim of vaste professionals en ondernemende organisaties en zorgen voor de juiste professional(s) op interim (digital) marketing- en communicatie opdrachten en vaste functies. We light up your team! Ga voor meer informatie naar www.ditislicht.nl.

Vragen of informatie?

Voor vragen over dit bericht kun je je wenden tot Carly Teeuw, Coördinator Partnerships: carly.teeuw@onlyhuman.nl.

Ambieer jij ook een loopbaan in de publieke sector op gebied van communicatie of als (web)redacteur? Neem dan contact op met Femke Polderman van OnlyHuman: femke.polderman@onlyhuman.nl. Zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.