Ga naar OnlyHuman home

Inspiratiesessie Gedragsverandering en communicatie bij voetbalhooligans

OnlyHumanTalks

De gemeente Amsterdam heeft OnlyHuman en Bureau Buhrs geselecteerd om de komende jaren adviesdiensten op het gebied van communicatie te leveren. Zowel veel mooie kortlopende zzp-klussen bij opdrachten als opdrachten vanuit dienstverband bij de bureaus hopen wij voor de gemeente Amsterdam te kunnen invullen.

Om ons voor te stellen aan potentiële kandidaten voor deze opdrachten én voor adviseurs al werkzaam bij de gemeente Amsterdam organiseren wij een bijeenkomst geheel in de cultuur van onze bedrijven: inhoudelijk, professioneel en informeel.

Datum: donderdag 3 maart 2022

Tijd: 14:30 tot 17:30 uur 

Waar: Volkshotel Amsterdam

OnlyHuman wint aanbesteding Communicatieadviesdiensten gemeente Amsterdam en werkt samen met Bureau Buhrs

Maak 3 maart kennis met deze bureaus tijdens de inspiratiesessie in het Volkshotel, Wibautstraat 150 Amsterdam.

Thema: Gedrag, Communicatie, (Voetbal)Hooligans

Jaar in, jaar uit haalt het thema regelmatig de voorpagina’s. Voetbalhooligans slopen de stad, gaan met elkaar op de vuist of erger. Na elke piek is er een soort standaard reactie vanuit Den Haag en Politie: eerder straffen, meer straffen, harder straffen. Maar werkt dat wel? En waarom (niet)? Zou dit probleem niet veel beter door gedragsdeskundigen en communicatiespecialisten (mede) kunnen worden opgelost.

Daarover geven we het woord aan Dr. Adriaan Denkers (onafhankelijk adviseur) en Dr. Simone Krouwer (Bureau Buhrs/Behaviour Club). Samen met special guests, Joris de Lange (AFC Ajax) en Joost Arentsen (Politie Nederland), bundelen jullie je kennis om dit bijzondere vraagstuk aan te pakken.

Programma

  • 14.30 uur: Inloop en kennis maken
  • 15.00-16.30 uur: Presentatie en interactief programma door A. Denkers en S. Krouwer
  • 16.30 uur: Borrel en kennis maken met OnlyHuman en Bureau Buhrs (irt klussen Amsterdam).

Meld je aan!

[max. 40 plaatsen]

Wij zien jullie graag in het Volkshotel! Geef je op via het formulier. Is de sessie vol? Meld je aan voor de reservelijst indien er tóch nog een plekje vrij komt via nieuws@onlyhuman.nl.

Kan je niet komen, maar wil je wel graag dat we voor je op zoek gaan naar een leuke klus bij de gemeente Amsterdam. Neem dan contact met ons op.

Vragen? Stuur een mail naar nieuws@onlyhuman.nl. 

Ja! Ik kom naar de bijeenkomst Gedragsverandering en communicatie bij voetbalhooligans

[vfb id=2]