Ga naar OnlyHuman home

OnlyHuman en Zeelenberg samen op VNG jaarcongres

Nieuws

Op 25 en 26 juni was het VNG jaarcongres. Tijdens dit jaarlijkse congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten bundelde OnlyHuman de krachten met zusterorganisatie Zeelenberg.

Het VNG jaarcongres vond plaats in het Groene Hart met als thema ‘De kracht van verbeelding’. Gemeenten Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden organiseerden het congres. Ieder jaar is het een andere gemeente (of gemeenten) die de organisatie, samen met VNG, voor haar rekening neemt.

Vanuit Zeelenberg waren onder andere de nieuwe Directeur van Zeelenberg Sanne Visser (rechts) en Directeur Interim Management Eugénie Geers – Klein Breteler (links) aanwezig. Op de foto staan zij in de stand van Zeelenberg samen met Yvette Albers (linksmidden, Coördinator Interim bij OnlyHuman) en Carola van Duijn (rechtsmidden, Coördinator Werving & Selectie bij OnlyHuman).

Eugénie reageert: “Het zit erop! Ik kijk terug op 2 geweldige dagen in het Groene Hart van Nederland in de (warme😉) kassen van Hoogeveen Plants in Hazerswoude Dorp. 3200 bestuurders uit heel Nederland bij elkaar met het thema ‘De kracht van verbeelding’. Wow, wat een waanzinnig event en fijn om de positie van Zeelenberg in deze wereld te delen met de collega’s van OnlyHuman. Samen sta je sterker! Tot volgende jaar in Eindhoven!”