Ga naar OnlyHuman home

Werken in de zorgsector

Ben jij een marketeer of communicatiemedewerker en ben je op zoek naar een nieuwe baan waarin je iets kunt bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken communicatieprofessionals die aan de slag willen binnen de zorgsector.

Marketing en communicatie vacatures in de zorg

Wil jij graag werken in de zorg en dus werken in een branche waar jij betekenis kunt toevoegen aan het leven van anderen? Ook als professional op het gebied van marketing, communicatie en online kun jij daar het verschil maken. 

OnlyHuman is altijd op zoek naar communicatiespecialisten voor verschillende organisaties binnen de (geestelijke) gezondheidszorg. Zo kan het gaan om instellingen in de ouderenzorg zoals opvanghuizen, bejaardenhuizen en verzorgingstehuizen. Maar ook binnen stichtingen en instellingen die zorgen voor mensen met een achterstand of een beperking kun je als professional van onschatbare waarde zijn. Tot onze opdrachtgevers mogen wij bijzondere instanties rekenen zoals de Hersenstichting, 113 zelfmoordpreventie en de GGD’s. 

Communicatieadviseurs en teamleads gezocht

Voor deze en andere organisaties in de gezondheidszorg zoeken wij regelmatig communicatieadviseurs op allerlei niveaus. Het maakt niet uit of je nu start als junior communicatieadviseur, wat meer ervaren bent of als communicatiestrateeg aan het werk wilt. Belangrijker is dat jij weet wat crisiscommunicatie in de zorg inhoudt en dat je weet hoe je kunt communiceren met bewoners, patiënten, familie, de pers of andere stakeholders. Heb jij leidinggevende ervaring en weet jij hoe je het beste uit een communicatieteam kunt halen? Ook dan zijn we naar jou op zoek!

Online contentstrategen en social media specialisten

Naast communicatieadviseurs is er ook vaak behoefte aan contentspecialisten met kennis en ervaring binnen online en dan met name social media. Denk aan het opzetten van een contentstrategie voor social media of het maken van videocontent. Weet jij alles van de bekende social media kanalen en kun jij content en campagnes ontwikkelen waarin je de juiste toon weet te zetten? Dan zoeken we jou. 

Wat wij jou beloven

 • Persoonlijke aanpak

  Wij vinden het belangrijk dat jij op je plek zit bij de juiste opdrachtgever. Daarom willen we weten wat jou drijft en waar jij energie van krijgt.

 • Extra begeleiding

  Als jij dat wilt bieden we je de optie om regelmatig een bila met ons te plannen of extra begeleiding te krijgen.

 • Persoonlijk contact

  Jouw ontwikkeling en werkplezier is voor ons belangrijk. Daarom houden we persoonlijk contact met jou om te kijken hoe het met jou gaat, of je voldoende leert en of je op je plek zit.

 • Online assessments & coaching

  Als je dat wilt, bieden we je de mogelijkheid om via een online assessment te kijken naar jouw talenten en drijfveren en je daarop te coachen.

 • Ons netwerk

  Onze lange relaties met onze opdrachtgevers werken in jouw voordeel en vergroten de kans op plaatsing.

Tijdelijk werk en vaste banen

Voor onze opdrachtgevers in de gezondheidszorg zoeken we specialisten die vast of tijdelijk bij hen aan de slag gaan. Het kan hierbij gaan om interim-opdrachten waarbij je gedetacheerd wordt of tijdelijke opdrachten waar je als zzp’er/freelancer aan de slag gaat. In sommige gevallen zoeken we medewerkers die vast in dienst komen bij onze opdrachtgevers. 

Daarom werken in de zorg

In de zorg werken, houdt in dat je iets betekent voor een ander. Veel mensen denken dit alleen kan als ze met ‘de handen aan het bed staan’, maar dat hoeft niet altijd. Ook als communicatieadviseur of strateeg kun je ontzettend veel voor een ander betekenen. Op het moment dat iemand die bepaalde zorg nodig heeft of in nood verkeert de juiste instelling of organisatie weet te vinden, kan dat letterlijk om mensenlevens gaan. 

Werken via OnlyHuman

OnlyHuman heeft een uitgebreid netwerk aan organisaties en instellingen in de zorg. In de meeste gevallen is er sprake van een jarenlange relatie tussen OnlyHuman en de zorginstellingen. We weten hierdoor goed wat er speelt, waarom er behoefte is aan een bepaalde specialist en in wat voor soort omgeving of team je komt te werken. Andersom betekent dit voor onze opdrachtgevers dat ze weten dat wij altijd iemand voorstellen die goed bij de organisatie past. Hierdoor is er wederzijds vertrouwen ontstaan en dat kan in jouw voordeel werken!

Ook aan de slag in de zorgsector?

Neem een kijkje bij onze vacatures en wie weet start jij binnenkort aan een nieuwe opdracht via OnlyHuman!

Bekijk vacatures