Ga naar OnlyHuman home
Maak impact. Maak de switch!

Maak impact. Maak de Switch.

Hé jij daar! Wil jij als communicatietalent bijdragen aan de maatschappij en werken aan communicatievraagstukken die er écht toe doen? Droom jij ervan om de switch te maken naar maatschappelijk relevante opdrachten bij de overheid, maar weet je niet hoe? Lees dan snel verder!

Communicatieadviseur bij de overheid

5 exclusieve plekken beschikbaar

OnlyHuman en Mister Wolf slaan de handen in één en bieden jou een exclusief training on-the-job programma aan: The Switch. Via The Switch word jij samen met nog vier andere medior communicatieadviseurs in korte tijd klaargestoomd voor een baan bij de overheid via OnlyHuman. Waarna jij je vervolgens kan vastbijten in uitdagende communicatievraagstukken uit de samenleving, bijvoorbeeld over onderwijs, gezondheid, arbeid, infrastructuur, wonen en natuur.

Training on-the-job

The Switch is geen traineeship: je blijft op koers in jouw carrière, alleen met de gewenste verandering in richting. Tijdens het 100% betaalde trainingsprogramma via Mister Wolf leer je alles over het Nederlandse (overheids-) bestuur, worden er gesprekken georganiseerd met belangrijke spelers uit het veld, ga je met je groep aan de slag met casussen en krijg je een rondleiding  in het Haagsche. Mister Wolf is een collectief bestaande uit de top 5 communicatiestrategen uit de Rijksoverheid-wereld. Het beste collectief om jou klaar te stomen voor deze nieuwe rol. Ook ga je met de bemiddelingsspecialisten van OnlyHuman aan de slag met jouw profielschets, zodat jij helemaal ‘good to go’ bent voor jouw communicatieopdrachten.

Wil jij meer weten over The Switch?

Voor al je vragen, neem contact op met Charelle!

Strategisch Recruitment Specialist Detachering Femke Polderman 06 57 52 68 11
Coördinator Detacheringen Ies Roos 06 33 08 28 08

Wie ben je?

  • Je een diploma op zak hebt op HBO-/ of WO niveau;
  • Je ongeveer 3-5 jaar werkervaring hebt als communicatieadviseur of in een vergelijkbare rol;
  • Maatschappelijke thema’s je aanspreken en je daarin graag jouw bijdrage levert met je communicatie-skills;
  • Je het leuk vindt om projectmatig aan verschillende vraagstukken te werken bij overheidsorganisaties;
  • Je op zoek bent naar afwisseling, gecombineerd met zekerheid;
  • Jij nieuwe materie je snel eigen maakt;

Wat wij jou beloven

 • Training, coaching & begeleiding

  Zowel persoonlijk als vakinhoudelijk door Mister Wolf en OnlyHuman. Maar ook door hot shots (Mister Wolf) bij de overheid, woordvoerders en adviseurs van ministers

 • Projecten met maatschappelijke impact

  Wil jij je niet langer inzetten voor commerciële doeleinden? Via The Switch krijg jij de kans om te werken op projecten waar jij écht het verschil kunt maken.

 • Selecte groep om mee op te trekken

  In een select gezelschap van in totaal vijf medior communicatie-professionals kun je met elkaar optrekken voor tips, adviezen en support.

 • Zeggenschap over jouw afwisselende opdrachten

  Jij hebt zeggenschap over de richting die je op gaat qua soorten projecten en opdrachtgevers. Dus, genoeg afwisseling in opdrachten die aansluiten bij jouw ambitie!

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto maandsalaris schaal 10 CAO Rijksoverheid van €3190.86-€4848.41,- op basis van 36 uur;
 • Een jaarcontract bij OnlyHuman;
 • Je bouwt vanaf dag 1 pensioen op;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Vakantiegeld: 8,33% over je bruto jaarsalaris;
 • Vergoeding woon-werkverkeer;
 • Lidmaatschap Logeion.

Traject na start

Stap 1

Start training op 2 oktober 2023 door Mister Wolf.

Stap 2

Na 2 daagse training de onboardingdag bij OnlyHuman.

Stap 3

Start opdracht bij de Rijksoverheid via OnlyHuman.

Stap 4

Tijdens je opdracht: ongoing training on the job met Mister Wolf en OnlyHuman.

The Switch

Niet zomaar een nieuwe baan

“Dat jij ‘de switch’ wil maken, voel je volgens mij al een tijdje. Ik spreek iedere dag mensen, vanuit de non-profit of overheid en vanuit het bedrijfsleven. Juist die laatste groep (die uit het bedrijfsleven), wil met hun kennis en ervaring meer het verschil gaan maken. Op de beste manier informeren, geen doelgroepen uit het oog verliezen en juist die ene boodschap onder de aandacht brengen, omdat-ie er zo toe doet. Dat is niet ‘gewoon een nieuwe baan’, dat is echt een keuze maken. Een keuze voor jezelf, voor de toekomst, voor maatschappelijk belang. Een hele mooi keuze, als je het mij vraagt.”

Charelle Rikkert
Recruitment Specialist

Pak nu deze unieke kans: vol = vol!

Ben je enthousiast geworden en wil jij deze kans niet missen? Meld je dan aan voor één van de vijf plekken van de The Switch! Solliciteren kan tot en met 31 augustus. Meer weten of vragen? Neem dan contact met ons op!

Aanmelden