Ga naar OnlyHuman home

Webinar | ChatGPT & Midjourney: het bouwen van goede prompts (voorbij)

OnlyHumanTalks

Op 27 juni organiseert OnlyHuman, in samenwerking met Luke Andries, een gratis vervolg webinar over het gebruik van ChatGPT & Midjourney en het maken van prompts.

“Garbage in, garbage out”

Een prompt is als het ware een opdracht die je aan een AI-systeem geeft. Als je een slecht overdachte opdracht geeft, krijg je ook een slecht antwoord, oftewel: ‘garbage in, garbage out’.

Tijdens deze sessie deelt Luke zijn tips en kennis om een effectieve prompt op te bouwen. Enkele onderwerpen die aan bod komen:

  • Het opbouwen van een prompt voor ChatGPT en voortborduren op een antwoord van ChatGPT.
  • Het opbouwen van een prompt met gebruik van ChatGPT plugins.
  • Het maken van een effectieve prompt voor Midjourney.

Na een presentatie over effectieve prompts gaat hij hands-on aan de slag met het uitwerken van diverse taken. Hierbij is ook veel ruimte voor jouw inbreng. Dus wil je iets laten uitwerken voor een ervaren gebruiker van ChatGPT of Midjourney? Breng je idee in en wie weet kan Luke dit live uitwerken.

Dit webinar wil je niet missen als communicatie- of contentprofessionals die ChatGPT beter wil inzetten voor zijn werkzaamheden. Er is beperkte plek, dus meld je direct aan!

Luke Andries

Luke Andries is een zelfstandig online communicatieprofessional en werkt momenteel via OnlyHuman bij de Douane. Wellicht ken je hem wel van de douanekat, de meest besproken 1 april grap van dit jaar.

Hij is gespecialiseerd in social media en het maken van content. Hierdoor is hij altijd ge├»nteresseerd in nieuwe tools en technologie├źn die hem daarbij helpen. Hij gebruikt ChatGPT sinds de start vrijwel dagelijks en heeft hierdoor inzicht gekregen in de praktische mogelijkheden ervan.

Luke Andries | Contentcreator