Ga naar OnlyHuman home

Gemeente Haarlem kiest voor OnlyHuman

Nieuws

Den Haag, 7 september 2023 – OnlyHuman, toonaangevend in het bemiddelen van communicatieprofessionals in de publieke sector, meldt met trots dat de Gemeente Haarlem heeft gekozen een raamovereenkomst met haar af te sluiten. De overeenkomst markeert het begin van een nieuwe fase waarin o.a. OnlyHuman als strategische partner zal optreden voor de inhuur van communicatietalent binnen deze bruisende stad.

De Gemeente Haarlem, met haar rijke historie en levendige gemeenschap, heeft via een competitieve aanbestedingsprocedure gekozen voor de expertise van OnlyHuman om haar communicatiebehoeften te vervullen. Deze samenwerking onderstreept het succes van OnlyHuman in het leveren van hoogwaardige diensten aan partners binnen de publieke sector. Eerder kozen o.a. Gemeente Den Haag en Gemeente Amsterdam ook voor OnlyHuman als partner op het gebied van inhuur van communicatieprofessionals

De nieuwe raamovereenkomst met de Gemeente Haarlem gaat officieel van start op 1 september 2023. De overeenkomst heeft een minimale duur van drie jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Dit geeft OnlyHuman en de Gemeente Haarlem de kans om een langdurige en vruchtbare samenwerking op te bouwen.

Martin Staats, Algemeen Directeur van UMON, benadrukt het belang van deze strategische samenwerking: “We zijn verheugd dat we de kans krijgen om met de Gemeente Haarlem samen te werken. Onze jarenlange ervaring in het leveren van hooggekwalificeerde professionals voor de publieke sector maakt het onderscheid in deze aanbesteding. Deze samenwerking biedt onze specialisten de kans om hun expertise in te zetten op uitdagende, maatschappelijk relevante opdrachten. We zien uit naar een vruchtbare samenwerking en het leveren van toegevoegde waarde aan de Gemeente Haarlem en haar inwoners.”

Ambitieuze professionals die geïnteresseerd zijn in het werken voor de Gemeente Haarlem op het gebied van communicatie, worden aangemoedigd om contact op te nemen met OnlyHuman. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden bellen naar 070 302 2020, een bericht sturen via social media of een e-mail sturen naar info@onlyhuman.nl.

Over OnlyHuman

OnlyHuman is een vooraanstaand detacherings- en recruitmentbureau dat gespecialiseerd is in het plaatsen van communicatie- en marketingprofessionals in de publieke sector. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we één van de grootste leveranciers van flexibel personeel binnen de overheid. OnlyHuman is onderdeel van de UMON-groep. Voor meer informatie, bezoek onze website op www.onlyhuman.nl.

Voor persvragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Tim van Engelenhoven – Breure, Marketing & Communicatie Manager via tim.vanengelenhoven@umon.nl.