Ga naar OnlyHuman home

Gemeente Amsterdam kiest voor OnlyHuman

Nieuws

Amsterdam, 27 januari 2022

De aanbesteding van de raamovereenkomst inhuur communicatie capaciteit van de gemeente Amsterdam is na openbare procedure definitief gegund. OnlyHuman is geselecteerd en zal zich de komende jaren inzetten als mantelpartner voor gemeente Amsterdam voor het grootste perceel offline adviseurs. De aanbesteding heeft betrekking op het leveren van tijdelijke communicatie capaciteit (inhuur) op medior, senior en strategisch niveau. OnlyHuman werkt hiervoor samen met Bureau Buhrs en met Osage.

Algemeen directeur van OnlyHuman Martin Staats zegt over de gewonnen aanbesteding: “OnlyHuman heeft de afgelopen 21 jaar een uitstekende naam opgebouwd in de markt van het bemiddelen van marketing- en communicatieprofessionals in de publieke sector. Je kunt wel stellen dat we hier op zijn Amsterdams gezegd de nodige sjoege van hebben. We zijn er dan ook van overtuigd dat we als nieuwe vaste partner van de gemeente Amsterdam passende oplossingen kunnen bieden in hun capaciteitsvraagstukken op het gebied van de inzet van communicatie en marketing professionals. Communicatieprofessionals uit Amsterdam (en daarbuiten) zijn bij OnlyHuman verzekerd van een geweldige diversiteit aan interessante opdrachten. En nu we ook voor gemeente Amsterdam werken, kunnen we een nog breder en interessanter palet aan opdrachten bieden.”

Wil je je ook inzetten bij de gemeente Amsterdam? Nieuwe kandidaten zijn van harte welkom. Neem contact op met Chantal Sweep, senior consultant bij OnlyHuman: chantal.sweep@onlyhuman.nl.

Om OnlyHuman voor te stellen aan potentiële kandidaten voor deze opdrachten én voor adviseurs die al werkzaam zijn bij de gemeente Amsterdam, organiseren OnlyHuman en Bureau Buhrs een inspiratiesessie op donderdag 3 maart as met het thema: Hooligans en hun gedrag: wat kunnen we met gedragspsychologie en communicatie bewerkstelligen?

Opgeven kan via www.onlyhuman.nl/bijeenkomst-3maart. De bijeenkomst vindt plaats in het Volkshotel in Amsterdam volgens de geldende gedragsregels rond Corona. Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos.

Over OnlyHuman

OnlyHuman is een detacherings- en recruitmentbureau en sinds 2000 gespecialiseerd in het plaatsen van communicatie en marketing professionals in de publieke sector. Ze is één van de grootste leveranciers van flexibel personeel bij de overheid. 

Vragen of informatie?

Voor vragen over dit persbericht kunt u zich wenden tot Pieter Jan Burgers,

Hoofd Marketing en Communicatie van OnlyHuman: 06 51456656