Ga naar OnlyHuman home

VNG kiest voor OnlyHuman: "We kijken uit naar een mooie samenwerking!"

Blog

Met trots melden wij dat de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) heeft gekozen voor de expertise van onder meer OnlyHuman om haar behoeften aan communicatieadviseurs, woordvoerders en redacteuren/contentspecialisten te vervullen. Deze samenwerking onderstreept het succes van OnlyHuman in het leveren van hoogwaardige professionals en kwaliteit van dienstverlening aan partners binnen het publieke domein.

Willemshof VNG

RenΓ©e Zweekhorst, Directeur van OnlyHuman, benadrukt het belang van deze strategische samenwerking: “We zijn verheugd dat we de kans krijgen om met VNG samen te werken. Onze jarenlange ervaring in het leveren van hooggekwalificeerde professionals binnen het Rijk en gemeenteland maakte het verschil in deze aanbesteding. Deze samenwerking biedt onze specialisten de kans om hun expertise in te zetten op interessante en uitdagende opdrachten binnen VNG. We kijken uit naar een mooie samenwerking en het leveren van toegevoegde waarde aan VNG.”

Uiteraard willen we ook de andere twee partijen, Bureau voor Overheidscommunicatie en USG MarCom, feliciteren met hun overeenkomsten.

Interesse om te werken voor VNG? Neem contact met ons op.

Voor meer informatie kun je bellen naar 070 302 2020 of een e-mail sturen naar info@onlyhuman.nl