OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Instagram – waar liggen de kansen?

Is Instagram nou een handig communicatiemiddel voor organisaties? Je ziet immers alleen maar beeld, je kunt het niet inplannen, niet delen, niet downloaden, dus waar liggen de kansen?

 

Er liggen zeker genoeg kansen voor bedrijven op dit social media kanaal, vooral wanneer je een goed visueel verhaal rondom je bedrijf of product wilt vertellen of wanneer je de betrokkenheid onder een bepaalde doelgroep wilt bewerkstelligen. Lees onze whitepaper over Instagram en lees meer over waar de kansen voor jou of jouw organisatie liggen op dit kanaal.

 

Wij zijn OnlyHuman. Wie ben jij?

OnlyHuman bemiddelt en faciliteert al bijna 20 jaar bij de inzet van tijdelijke en vaste professionals in het vakgebied communicatie & marketing. Door deze ervaring snappen we dat de oplossing voor de behoefte in flexwerk, niet ligt in de contractsvorm, maar in de aangeboden expertise. Omdat blijvende groei alleen ontstaat door de toegevoegde waarde van de juiste professional op de juiste plek.

 

Klik op de foto en download onze whitepaper

 

Direct contact?

Matthijs loopt graag met u de mogelijkheden door of maakt graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

 

Bel 070 302 20 20

of mail Matthijs directPortret van Matthijs Smijers

 
Chat met ons via WhatsApp