OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Design thinking in communicatie

 

De wereld verandert snel. Steeds meer organisaties zoeken naar manieren om snel en efficiënt complexe problemen op te lossen om de veranderingen bij te benen. Ook communicatieprofessionals moeten flexibeler denken en werken, en daarvoor de juiste vaardigheden ontwikkelen.

 

Maar hoe doe je dat? Hoe kun je flexibeler denken en werken om complexe communicatievraagstukken op te lossen? Welke technieken kun je toepassen? En hoe kun je hiermee mensen overtuigen van jouw oplossingen en ideeën?

In deze whitepaper maak je kennis met de technieken vanuit design thinking. Technieken die je helpen om als communicatieprofessional snel en efficiënt complexe (communicatie)vraagstukken op te lossen.

 

Wij zijn OnlyHuman. Wie ben jij?

OnlyHuman bemiddelt en faciliteert al bijna 20 jaar bij de inzet van tijdelijke en vaste professionals in het vakgebied communicatie & marketing. Door deze ervaring snappen we dat de oplossing voor de behoefte in flexwerk, niet ligt in de contractsvorm, maar in de aangeboden expertise. Omdat blijvende groei alleen ontstaat door de toegevoegde waarde van de juiste professional op de juiste plek.

 

Klik op de foto en download onze whitepaper

 

Direct contact?

Matthijs loopt graag met u de mogelijkheden door of maakt graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

 

Bel 070 302 20 20

of mail Matthijs direct

 

 

Portret van Matthijs Smijers

 
Chat met ons via WhatsApp