OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Toegevoegde waarde van een gespecialiseerd bureau

De snel aantrekkende arbeidsmarkt is duidelijk voelbaar in de dagelijkse praktijk van werving en selectie. Belangrijkste trend in de recruitment voor communicatie- en marketingprojecten is de toenemende behoefte aan flexibel inzetbare, ervaren specialisten van hoog niveau.

 

Maar waarin onderscheidt zich een gespecialiseerd bureau zich? En hoe wordt uw vraagstuk, het zo spoedig mogelijk vinden van gekwalificeerd personeel, zo effectief mogelijk opgepakt?

 

In onze whitepaper behandelen we de 3 onderscheidende factoren waar u een gespecialiseerd bureau aan kan herkennen. En waarin een gespecialiseerd bureau van toegevoegde waarde kan zijn voor jou en je organisatie.

 

Wij zijn OnlyHuman. Wie ben jij?

OnlyHuman bemiddelt en faciliteert al bijna 20 jaar bij de inzet van tijdelijke en vaste professionals in het vakgebied communicatie & marketing. Door deze ervaring snappen we dat de oplossing voor de behoefte in flexwerk, niet ligt in de contractsvorm, maar in de aangeboden expertise. Omdat blijvende groei alleen ontstaat door de toegevoegde waarde van de juiste professional op de juiste plek.

 

toegevoegde waarde van een gespecialiseerd bureau

Klik op de foto en download onze whitepaper

 

Download onze whitepaper

 

OHWP_Specialiseerd bureau

 

Direct contact?

Matthijs loopt graag met u de mogelijkheden door of maakt graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

 

Bel 070 302 20 20

of mail Matthijs direct

 
Chat met ons via WhatsApp