OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Op zoek naar een vaste baan?

OnlyHuman is al achttien jaar specialist in recruitment van marketing- en communicatieprofessionals. Wij zijn altijd op zoek naar de beste match tussen professional en werkgever. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder en gaan voor jou op zoek naar de ideale match.

 

Waarom OnlyHuman?

Persoonlijk: Een volgende stap in je loopbaan is een belangrijke en weloverwogen keuze. Daar helpen we jou graag mee. Tijdens een persoonlijke kennismaking horen we graag wie jij bent. Wie ben jij en waar ben je naar op zoek? Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij voor de ideale match voor jouw nieuwe baan.

 

Loopbaangesprek: Je wilt een volgende stap maken in je loopbaan, maar bent nog heel erg aan het zoeken wat die volgende stap zou moeten zijn. OnlyHuman is dé sparringpartner die met jou in gesprek gaat om hier meer richting aan te geven. Tijdens een loopbaangesprek zoomen we in op je drijfveren, je ambitie en wensen.

 

Netwerk: Door het grote netwerk aan opdrachtgevers en onze focus op relatiebeheer kennen wij onze opdrachtgevers écht. Hierdoor hebben wij een ruim en gevarieerd aanbod aan functies/vacatures. Doordat wij onze opdrachtgevers kennen, weten we snel een inschatting te maken welke organisatie en rol bij jouw wensen aansluit. Wij zorgen voor een warme voordracht zodat je al snel een eerste gesprek kunt hebben.

 

Beste Match: Voor een volgende stap in je loopbaan wil je niet alleen dat er een match is qua rol en functie-inhoud, maar ook op het type organisatie dat bij je past. Wij kennen onze opdrachtgevers, de cultuur, de dynamiek en het team waar de vacature is. Zo zorgen we altijd voor de perfecte match.

 

Professioneel: Onze consultants zijn al jaren ervaren en gespecialiseerd in werving en selectie van marketing- en communicatieprofessionals. Daardoor zijn wij stevige gesprekspartners, zorgen voor goede begeleiding en hebben kennis van zaken. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat je altijd goed voorbereid klaar bent voor je gesprek.

 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of heb je vragen?

Neem dan contact op met Michelle Bossers (06-33312544). Ze helpt je graag verder en kan al je vragen beantwoorden die je mogelijk hebt.

 

 

 

Direct contact?

Bel Michelle op 06 333 125 44, of stuur een mail

 

Neem contact met me op!

 
Chat met ons via WhatsApp