OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Op zoek naar een vaste baan?

Ben jij een (ervaren) marketing-  of communicatieprofessional, en wil je meer? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag een vaste baan? Dan zit je bij ons goed! Met ons brede netwerk met bijzondere bedrijven, gaan wij met jou op zoek naar dé uitdagende functie die bij jou past!

 

Wij zijn OnlyHuman. Benieuwd naar wie jij bent als professional, én als mens.

Bij ons komen jouw skills en vaardigheden tot hun recht dankzij onze persoonlijke aanpak. Geen nummertjes, maar mensen. We heten niet voor niets OnlyHuman.

 

Al bijna 20 jaar specialist in recruitment van marketing- en communicatieprofessionals. Altijd op zoek naar de beste match tussen professional en werkgever. En dankzij onze OnlyHuman aanpak, vinden wij ook de ideale match voor jou!

 

Zo doen we dat!

Persoonlijk: Bij ons ben je geen nummer, maar mens. Wij horen in een persoonlijk gesprek graag wie jij bent en wat je zoekt. Met onze persoonlijke aanpak vinden wij de ideale match voor jou.

 

Loopbaangesprek: Toe aan een vervolgstap in je loopbaan, maar nog zoekende wat deze stap is? Tijdens een loopbaangesprek helpen wij jou om hier meer richting aan te geven. Een nieuwe stap in je carrière is namelijk niet zomaar iets. Het is een belangrijke en weloverwogen keuze, waar wij jou graag in begeleiden.

 

Netwerk: Geen saaie functies, maar een ruim en gevarieerd aanbod aan marketing-en communicatievacatures. Bij ons vis jij in een grote pool met de leukste opdrachtgevers. Uiteraard maken wij vooraf voor jou een selectie van de organisaties en rollen die écht bij jou wensen aansluiten.

 

Match: Welke rol, functie-inhoud en organisatie past bij jou? Een goede match is belangrijker dan je denkt. Daarom kennen wij onze opdrachtgevers, de cultuur, dynamiek en het team door en door. Zo zorgen wij voor de perfecte match met jou en de opdrachtgever.

 

Professioneel: De rode draad in onze aanpak? Professionaliteit. Onze consultants zijn specialisten in het vakgebied. Dankzij hun professionaliteit en jaren ervaring, krijg jij een stevige gesprekspartner, de beste begeleiding en ben jij altijd voorbereid voor een eerste gesprek.

 

 

Spreekt onze aanpak jou aan en ben jij toe aan een nieuwe stap?

Neem dan contact op met Jellien Kiers (06-38287519).Vertel ons wie je bent en wat je zoekt, en wie weet begin jij binnenkort met een nieuwe uitdaging!

 

 

 

Direct contact?

Bel Jellien op 06-38287519, of stuur een mail

 

Neem contact met me op!

Geef hier 2 cijfers op (bijvoorbeeld 39) om te bewijzen dat je geen robot bent.
 
Neem contact op via WhatsApp