OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Werken bij

Ben jij de junior accountmanager die nieuwe klanten gaat binnenhalen?

Ben jij resultaatgericht én word jij blij van het binnenhalen van nieuwe klanten? Wil jij je sales skills verder ontwikkelen? Solliciteer dan direct!

Check snel de volledige vacature! >

 

 

Ben jij de senior consultant die het team laat groeien?

Zie jij overal commerciële mogelijkheden en kansen voor OnlyHuman en de (potentiële) opdrachtgever? Dan ben jij de senior consultant (teamlead) die wij zoeken!

Check snel de volledige vacature! >

 

Ben jij de recruiter die op zoek gaat naar de perfecte match?

Ben jij de recruiter die doortastend is en door middel van de juiste vraagstelling de perfecte match ziet tussen kandidaat en opdrachtgever? Ben jij enthousiast, energiek en een goede teamplayer?

Check snel de volledige vacature! >

Ben jij een pro-actieve webredacteur met behoefte aan zekerheid?

Hebben online, social media of herschrijven van teksten geen geheimen meer voor jou? En ben jij op zoek naar uitdagende opdrachtgevers en projecten waar je je tanden in kan zetten? Sluit je dan aan bij het team van enthousiaste webredacteuren bij OnlyHuman!

 

Check snel de volledige vacature! >

Ben jij als consultant een relatiebouwer pur sang?

Als consultant werk je voor een specifieke klantengroep waarbij je de relatie weet uit te bouwen naar een langdurig partnerschap. Je volgt klanten, kent hun business en weet welke trends en ontwikkelingen in de (arbeids)markt spelen. Je maakt, samen met de recruiter, de optimale match voor opdrachtgever en professional en zorgt voor een effectieve inzet van mensen en capaciteit.

Check snel de volledige vacature! >

Heb je vragen over onze interne vacatures?

Rinske beantwoordt al je vragen!   Stuur haar een email of bel gelijk 070-3022025

Opdrachten en vacatures

Ben je op zoek naar een opdracht of vacature bij een van onze mooie opdrachtgevers?   Hier vind je al onze opdrachten & vacatures

 

ONTMOET JE NIEUWE COLLEGA'S

Professionals at work, met aandacht voor persoon en ambitie. Dat is de drijvende kracht van OnlyHuman! Maak hier kennis met alle collega’s van OnlyHuman en lees wat hen motiveert.   Humans of OnlyHuman

 
Chat met ons via WhatsApp