OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Werken bij

OnlyHuman heeft ambities! Daarom zijn we op zoek naar gedreven collega’s.

 

Financiële duizendpoot die graag die extra stap zet?

Werk jij graag met cijfers, heb je ervaring met courante administratiepakketten en wil je graag werken in het mooie Den Haag, lees dan vooral verder!

Check snel de volledige vacature! >

 

Ben jij de coördinator die onze recruiters ondersteunt in hun matches?

Als meewerkend voorman/vrouw steek je graag je handen uit de mouwen en verdeel je de aangeboden vacatures en leads onder het team van gedreven recruiters. Ben jij die kei met helicopterview?

Check snel de volledige vacature! >

Recruiter die op zoek gaat naar de perfecte match?

Ben jij de recruiter die doortastend is en door middel van de juiste vraagstelling de perfecte match ziet tussen kandidaat en opdrachtgever? Ben jij enthousiast, energiek en een goede teamplayer?

Check snel de volledige vacature! >

 

Versnel jij, als accountmanager, onze groei in de markt?

OnlyHuman groeit en is per direct op zoek naar een resultaatgerichte accountmanager. Word jij blij van het binnenhalen van nieuwe klanten? Beweeg jij je graag binnen verschillende netwerken? Heb je ervaring als accountmanager en ben jij klaar voor een nieuwe stap? Dan zoeken wij jou!

Check snel de volledige vacature! >

 

Pro-actieve webredacteur met behoefte aan zekerheid?

Hebben online, social media of herschrijven van teksten geen geheimen meer voor jou? En ben jij op zoek naar uitdagende opdrachtgevers en projecten waar je je tanden in kan zetten? Sluit je dan aan bij het team van enthousiaste webredacteuren bij OnlyHuman!

Check snel de volledige vacature! >

 

Ben jij als consultant een relatiebouwer pur sang?

Als consultant werk je voor een specifieke klantengroep waarbij je de relatie weet uit te bouwen naar een langdurig partnerschap. Je volgt klanten, kent hun business en weet welke trends en ontwikkelingen in de (arbeids)markt spelen. Je maakt, samen met de recruiter, de optimale match voor opdrachtgever en professional en zorgt voor een effectieve inzet van mensen en capaciteit.

Check snel de volledige vacature! >

 

Heb je vragen over onze interne vacatures?

Rinske beantwoordt al je vragen!

 

Stuur haar een email

of bel gelijk 070-3022025

Opdrachten en vacatures

Ben je op zoek naar een opdracht of vacature bij een van onze mooie opdrachtgevers?

 

Hier vind je al onze

opdrachten & vacatures

 

ONTMOET JE NIEUWE COLLEGA'S

Professionals at work, met aandacht voor persoon en ambitie. Dat is de drijvende kracht van OnlyHuman! Maak hier kennis met alle collega’s van OnlyHuman en lees wat hen motiveert.

 

Humans of OnlyHuman

 
Chat met ons via WhatsApp