OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Werken bij OnlyHuman

We zoeken collega’s met een scherpe blik!

Succesvolle bemiddeling van communicatieprofessionals in de publieke sector is een vak apart. Het is een boeiende, maar complexe puzzel van organisatiecultuur, aantrekkelijke werkgeverseigenschappen en functie-inhoud tegenover ambitie, kwaliteiten en eigenschappen van actief en latent zoekende kandidaten. Daarbij kent iedere sector zijn eigen dynamiek, gebruiken en uitdagingen.

 

Heb jij daar gevoel voor en geloof je ook dat een match begint bij de menselijke factor? Dan zien wij jou wel zitten. Want in een wereld die steeds meer wordt gedreven door technologie, gaat het uiteindelijk om het effect op mensen. Dat geldt voor werving en selectie, maar zeker ook voor het vakgebied van de mensen die wij bemiddelen.

 

De volgende functies willen we dit jaar invullen:
Recruiter, coördinator recruiters, consultants, coördinator consultants en een accountmanager.

 

Herken jij jezelf in één van onderstaande profielen? Of ken je iemand die in dat plaat(s)je past? Dan komen we graag in contact!

Recruiter

De klantvraag uitdiepen en daar de juiste kandidaat aan koppelen. Snel kunnen schakelen en de juiste prioriteiten stellen. Werken met deadlines en overzicht houden. Past dit bij jou?

Check snel de volledige vacature! >

Coördinator recruiters

In de hectiek van de dag met nieuwe aanvragen, lopende procedures en strakke deadlines zorg jij voor overzicht en structuur. Coördineren van werkzaamheden en aansturen van het team. Herken jij jezelf hierin?

Check snel de volledige vacature! >

Consultant

Je weet als geen ander wat een opdrachtgever zoekt bij een kandidaat. Dit komt doordat je een langdurig partnerschap hebt opgebouwd met de opdrachtgever. Je kent de klant goed en weet de juiste vragen te stellen om de klantvraag uit te diepen. Herken jij jezelf hierin?

Check snel de volledige vacature! >

Senior consultant/ Teamlead

Makkelijk schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau. Bestaande relaties met opdrachtgevers uitbouwen. En fungeren als sparringpartner. Past dit bij jou?

Check snel de volledige vacature! >

Heb je vragen over onze interne vacatures?

Rinske beantwoordt al je vragen!

 

Stuur haar een email

Of bel gerust: 070-3022020

Opdrachten en vacatures

Ben je op zoek naar een opdracht of vacature bij een van onze mooie opdrachtgevers?   Hier vind je al onze opdrachten & vacatures

 

ONTMOET JE NIEUWE COLLEGA'S

Professionals at work, met aandacht voor persoon en ambitie. Dat is de drijvende kracht van OnlyHuman! Maak hier kennis met alle collega’s van OnlyHuman en lees wat hen motiveert.   Humans of OnlyHuman

 
Chat met ons via WhatsApp