OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Werken bij

OnlyHuman heeft ambities! Daarom zijn we op zoek naar gedreven collega’s.

 

Marketingtalent met gevoel voor storytelling?

Ben jij een marketingtalent die (merk)strategieën weet om te toveren tot inspirerende verhalen, unieke social media campagnes, iemand die goed kan adviseren mét een hands-on mentaliteit?

Check snel de volledige vacature! >

Match jij onze ambitie op gebied van new business in de profit sector?

OnlyHuman groeit in de profit sector en is per direct opzoek naar een resultaatgerichte account manager new business. Word jij blij wordt van het binnenhalen van nieuwe klanten? Heb je ervaring met flexibele inhuur en recruitmentvraagstukken en bekend met het communicatie- en marketingvakgebied? Dan ben jij onze girl/guy!

Check snel de volledige vacature! >

 

Ga jij onze new business laten groeien in de non-profit sector?

OnlyHuman groeit in de non-profit sector en is per direct opzoek naar een resultaatgerichte account manager new business. Word jij blij wordt van het binnenhalen van nieuwe klanten? Heb je ervaring met flexibele inhuur en recruitmentvraagstukken en bekend met het communicatie- en marketingvakgebied? Dan willen wij je spreken!

Check snel de volledige vacature! >

 

Ben jij een relatiebouwer pur sang?

Als consultant werk je voor een specifieke klantengroep waarbij je de relatie weet uit te bouwen naar een langdurig partnerschap. Je volgt klanten, kent hun business en weet welke trends en ontwikkelingen in de (arbeids)markt spelen. Je maakt, samen met de recruiter, de optimale match voor opdrachtgever en professional en zorgt voor een effectieve inzet van mensen en capaciteit. Je ziet snel commerciële mogelijkheden en zoekt deze op, denkt en werkt in kansen, voor OnlyHuman én voor de (potentiële) opdrachtgever, initieert contacten en bouwt een netwerk op met opdrachtgevers, professionals en (flex)specialisten. Tevens adviseer je opdrachtgevers en werk je actief samen met je collega’s om mooie resultaten te behalen.

Check snel de volledige vacature! >

 

Ben jij een Pietje Precies met flair?

Word jij blij van een baan die vraagt om zorgvuldigheid en een scherp oog? Heb je ervaring met ABU-cao’s en opstellen en nalopen van arbeidscontracten, loon-  en personeelsadministratie? En ben jij degene die zich inzet dat iedereen tijdig zijn salaris krijgt uitbetaald? Dan zijn wij op zoek naar jou en versterk met je kennis en ervaring ons HR-team.

Check snel de volledige vacature! >

Heb je vragen over onze interne vacatures?

Rinske beantwoordt al je vragen!

 

Stuur haar een email

of bel gelijk 070-3022025

ONTMOET JE NIEUWE COLLEGA'S

Professionals at work, met aandacht voor persoon en ambitie. Dat is de drijvende kracht van OnlyHuman! Maak hier kennis met alle collega’s van OnlyHuman en lees wat hen motiveert.

 

Humans of OnlyHuman

Opdrachten en vacatures

Ben je op zoek naar een opdracht of vacature bij een van onze mooie opdrachtgevers?

 

Hier vind je al onze

opdrachten & vacatures

 
 
Chat met ons via WhatsApp