OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Werken bij

OnlyHuman heeft ambities! Daarom zijn we op zoek naar gedreven collega’s.

 

Recruiter die op zoek gaat naar de perfecte match?

Ben jij de recruiter die doortastend is en door middel van de juiste vraagstelling de perfecte match ziet tussen kandidaat en opdrachtgever? Ben jij enthousiast, energiek en een goede teamplayer?

Check snel de volledige vacature! >

Marketingtalent met gevoel voor storytelling?

Ben jij een marketingtalent die merk en verkoopstrategieën weet om te toveren in unieke online campagnes, iemand die goed kan adviseren mét een hands-on mentaliteit?

Check snel de volledige vacature! >

 

Versnel jij, als accountmanager, onze groei in de markt?

OnlyHuman groeit en is per direct op zoek naar een resultaatgerichte accountmanager. Word jij blij van het binnenhalen van nieuwe klanten? Beweeg jij je graag binnen verschillende netwerken? Heb je ervaring als accountmanager en ben jij klaar voor een nieuwe stap? Dan zoeken wij jou!

Check snel de volledige vacature! >

 

Pro-actieve webredacteur met behoefte aan zekerheid?

Hebben online, social media of herschrijven van teksten geen geheimen meer voor jou? En ben jij op zoek naar uitdagende opdrachtgevers en projecten waar je je tanden in kan zetten? Sluit je dan aan bij het team van enthousiaste webredacteuren bij OnlyHuman!

Check snel de volledige vacature! >

 

Ben je de medewerker financiële administratie met helicopterview?

Draag jij graag de verantwoordelijkheid  voor een gezonde administratie, kloppende boekhouding en inzichtelijke maandrapportages? Wil je nauw samenwerken met budgetverantwoordelijken binnen de organisatie en een proactieve adviseur zijn naar het management? Dan zijn we op zoek naar jou!

Check snel de volledige vacature! >

 

Ben jij als consultant een relatiebouwer pur sang?

Als consultant werk je voor een specifieke klantengroep waarbij je de relatie weet uit te bouwen naar een langdurig partnerschap. Je volgt klanten, kent hun business en weet welke trends en ontwikkelingen in de (arbeids)markt spelen. Je maakt, samen met de recruiter, de optimale match voor opdrachtgever en professional en zorgt voor een effectieve inzet van mensen en capaciteit. Je ziet snel commerciële mogelijkheden en zoekt deze op, denkt en werkt in kansen, voor OnlyHuman én voor de (potentiële) opdrachtgever, initieert contacten en bouwt een netwerk op met opdrachtgevers, professionals en (flex)specialisten. Tevens adviseer je opdrachtgevers en werk je actief samen met je collega’s om mooie resultaten te behalen.

Check snel de volledige vacature! >

 

Contract- en salarisadministrateur met flair?

Word jij blij van een baan die vraagt om zorgvuldigheid en een scherp oog? Heb je ervaring met ABU-cao’s en opstellen en nalopen van arbeidscontracten, loon-  en personeelsadministratie? En ben jij degene die zich inzet dat iedereen tijdig zijn salaris krijgt uitbetaald? Dan zijn wij op zoek naar jou en versterk met je kennis en ervaring ons HR-team.

Check snel de volledige vacature! >

Heb je vragen over onze interne vacatures?

Rinske beantwoordt al je vragen!

 

Stuur haar een email

of bel gelijk 070-3022025

ONTMOET JE NIEUWE COLLEGA'S

Professionals at work, met aandacht voor persoon en ambitie. Dat is de drijvende kracht van OnlyHuman! Maak hier kennis met alle collega’s van OnlyHuman en lees wat hen motiveert.

 

Humans of OnlyHuman

Opdrachten en vacatures

Ben je op zoek naar een opdracht of vacature bij een van onze mooie opdrachtgevers?

 

Hier vind je al onze

opdrachten & vacatures

 
 
Chat met ons via WhatsApp