OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Werken bij OnlyHuman

Word onderdeel van ons gedreven en hechte team.

Wij zijn OnlyHuman. Wij matchen al meer dan 20 jaar communicatie- & marketingprofessionals met uiteenlopende opdrachtgevers binnen de publieke sector. En dat is een vak apart. Het is een complexe, maar boeiende puzzel – waar we elke dag met plezier aan werken.

 

Onze aanpak is persoonlijk, gedreven, oprecht en deskundig. En vooral samen: we bereiken onze doelen met een hecht team van 30 man vanuit een prachtpand in Den Haag (oké, nu even vanuit huis).

 

“Voor mij is OnlyHuman een bijzondere werkgever. Het team is zó betrokken en gemotiveerd. We doen het echt samen. Er is veel persoonlijk contact en successen vieren we samen. We krijgen de ruimte om voor kwaliteit te gaan. Ook na 10 jaar ligt mijn hart nog steeds bij OnlyHuman.”
– Carly Teeuw, Recruitment Coördinator

 

Geloof jij ook dat een match begint bij de menselijke factor? Dan zien wij jou wel zitten. Want in een wereld die steeds meer wordt gedreven door technologie, gaat het uiteindelijk om het effect op mensen. Dat geldt voor werving en selectie, maar zeker ook voor het vakgebied van de mensen die wij bemiddelen.

 

Je past in ons team als je houdt van open en oprechte communicatie, en bevlogen je weg vooruit vindt. Spreekt dit je aan? Reageer dan op één van onze vacatures. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

 

 

Openstaande vacatures:

Consultant

Jouw werk als consultant bij OnlyHuman is belangrijk, want jij begrijpt als geen ander wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Doordat je intensief en persoonlijk contact houdt met onze opdrachtgevers, weet je hoe wij de optimale match kunnen maken.

> Bekijk de vacature

 

Recruiter

Als recruiter bij OnlyHuman is geen dag hetzelfde. Je spreekt kandidaten, maakt selecties en overlegt met de consultant (met wie je nauw samenwerkt) welke kandidaat het best matcht.

> Bekijk de vacature

Heb je vragen over onze interne vacatures?

Rinske beantwoordt al je vragen!

 

Stuur haar een email

Of bel gerust: 070-3022020

Opdrachten en vacatures

Ben je op zoek naar een opdracht of vacature bij een van onze mooie opdrachtgevers? Hier vind je al onze opdrachten & vacatures

 

ONTMOET JE NIEUWE COLLEGA'S

Professionals at work, met aandacht voor persoon en ambitie. Dat is de drijvende kracht van OnlyHuman! Maak hier kennis met alle collega’s van OnlyHuman en lees wat hen motiveert.

> Humans of OnlyHuman

 
Chat met ons via WhatsApp