OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren

Werken bij

OnlyHuman heeft ambities! Daarom zijn we op zoek naar gedreven consultants en een marcom adviseur.

 

Maak jij als Sales&Marketing manager groeiambities waar ?

Als uitbreiding op ons managementteam zoeken we Sales & Marketing manager die uitdaging vindt in het realiseren van onze groei ambities. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een sterkere marktpositie binnen alle sectoren, doorontwikkelen van het marketingcommunicatiebeleid en ben je een ster in het binnenhalen van nieuwe accounts.

Check snel de volledige vacature! >

 

 

Ben jij een enthousiaste, proactieve Marcom adviseur? 

Wij zijn op zoek naar een medior Marketingcommunicatieadviseur. Bouw samen met ons de marketing & communicatie activiteiten succesvol uit! Ben jij een marketingtalent dat strategieën weet om te toveren tot inspirerende verhalen en unieke social media campagnes? Iemand die goed kan plannen en organiseren en deel wil uitmaken van een enthousiast en groeiend team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Check snel de volledige vacature! >

 

 

Ben jij een relatiebouwer pur sang?

Als consultant werk je voor een specifieke klantengroep waarbij je de relatie weet uit te bouwen naar een langdurig partnerschap. Je volgt klanten, kent hun business en weet welke trends en ontwikkelingen in de (arbeids)markt spelen. Je maakt, samen met de recruiter, de optimale match voor opdrachtgever en professional en zorgt voor een effectieve inzet van mensen en capaciteit. Je ziet snel commerciële mogelijkheden en zoekt deze op, denkt en werkt in kansen, voor OnlyHuman én voor de (potentiële) opdrachtgever, initieert contacten en bouwt een netwerk op met opdrachtgevers, professionals en (flex)specialisten. Tevens adviseer je opdrachtgevers en werk je actief samen met je collega’s om mooie resultaten te behalen.

Check snel de volledige vacature! >

 

 

 

 

Heb je vragen over onze interne vacatures?

Rinske beantwoordt al je vragen!

 

Stuur haar een email

of bel gelijk 070-3022025

ONTMOET JE NIEUWE COLLEGA'S

Professionals at work, met aandacht voor persoon en ambitie. Dat is de drijvende kracht van OnlyHuman! Maak hier kennis met alle collega’s van OnlyHuman en lees wat hen motiveert.

 

Humans of OnlyHuman

Opdrachten en vacatures

Ben je op zoek naar een opdracht of vacature bij een van onze mooie opdrachtgevers?

 

Hier vind je al onze

opdrachten & vacatures