OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
Ben jij een communicatieprofessional, communicatieadviseur of web/eindredacteur?

Schrijf je dan in voor onze pool!

We zijn altijd op zoek naar…

Regelmatig zijn wij voor onze opdrachtgevers op zoek naar startende en ervaren communicatieadviseurs, communicatieprofessionals en web- of eindredacteuren. Door je in te schrijven voor onze pools, kunnen we je snel benaderen als er een leuke en relevante vacature voor je is.

 

Webredacteuren

En hebben online, social media of herschrijven van teksten geen geheimen meer voor jou? En ben jij op zoek naar uitdagende opdrachtgevers en projecten waar je je tanden in kan zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder >>

 

Kei van een (eind)redacteur

Ben jij een (eind)redacteur met enkele jaren ervaring binnen de Rijksoverheid en vind je het leuk om collega’s te begeleiden? Werk je op freelance- of interimbasis en ben je op zoek naar nieuwe en uitdagende opdrachten? Dan horen we graag van jou.
Lees verder >>

 

Enthousiaste communicatieprofessional

Ben jij een ervaren communicatieprofessional en doe je graag (parttime) interim-opdrachten? Of werk je liever in loondienst en ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste baan? Als overheidscommunicatie jouw specialiteit is, dan leren wij jou graag kennen!
Lees verder >>

 

Nieuwsgierige communicatieadviseur

Ben jij een communicatieadviseur met enkele jaren ervaring binnen de Rijksoverheid en ben je zowel operationeel als strategisch inzetbaar? Werk je op freelance- of interimbasis en ben je op zoek naar nieuwe en uitdagende opdrachten? In onze pool zit regelmatig wat voor jou.
Lees verder >>

 

GERELATEERD

(Eind)redacteur? Bel Inge!

Schrijf je in als (eind)redacteur voor de pool.

Bel of mail met Inge Nord. Telefoon: 070-3022020.

Communicatieprofessional/adviseur? Bel Mathanja!
Schrijf je in als communicatieprofessional of communicatieadviseur voor de pool.

Bel of mail met Mathanja Klop. Telefoon 070-3022020.

Chat met ons via WhatsApp