Ga naar OnlyHuman home

Gedetacheerd in het publieke domein

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je werk maar wil je graag flexibiliteit combineren met zekerheid? Dan is detachering iets voor jou. Wij zoeken marketing-, communicatie-, en online professionals voor organisaties in de publieke- en non-profit sector. Iets voor jou?

Gedetacheerd worden binnen het publieke domein?

Wil jij graag op interim-basis werken in de publieke sector, maar wil je wel de stabiliteit van een vast inkomen? OnlyHuman zoekt professionals binnen de vakgebieden marketing, communicatie en online die in de publieke sector opdrachten willen doen die van maatschappelijk belang zijn. 

Wij zijn OnlyHuman en bemiddelen tussen opdrachtgevers en werkzoekenden. Onze opdrachtgevers zijn organisaties in het publieke domein zoals de rijksoverheid, gemeenten, provincies, zorg, onderwijs, ngo’s en andere non-profit organisaties. Zij zijn regelmatig op zoek naar interim-medewerkers die op detacheringsbasis aan de slag willen.

Werken binnen het publieke domein betekent werken aan belangrijke en actuele zaken. Waar jij mee bezig bent, kan een moment later in het nieuws zijn. Wij zoeken dan ook de professionals die graag bezig zijn met onderwerpen die het algemeen belang dienen. Het kan hierbij gaan om zaken die burgers rechtstreeks raken of zaken die leven in de publieke opinie. 

Jij levert als gedetacheerde jouw bijdrage binnen de vakgebieden marketing, communicatie of online. Als detacheren jou aanspreekt, dan werk je voor een langere tijd voor een opdrachtgever, bijvoorbeeld op projectbasis. Zit het project erop, dan gaan we samen kijken naar de volgende opdracht die bij jou past.

Meer weten over onze werkwijze? Lees hier verder.