OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

VACTAURE Medior communicatiemedewerker DUS-I – Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, 32-36 uur p.w. (6555) – Den Haag/thuis


Introductie

Voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn we op zoek naar een junior/medior communicatieadviseur DUS-I voor 32-36 uur per week. De kandidaat die wij zoeken, heeft minimaal twee jaar werkervaring als communicatieprofessional. Je hebt bij voorkeur uitgebreide ervaring met een CMS als Hippo. Ben jij zelfstandig, een aanpakker en een teamplayer? Reageer dan nu!

Organisatie

De Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (DUS-I) is een expertisecentrum op het gebied van subsidies. Ze zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van ruim honderd regelingen van de ministeries van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hun klanten zijn de aanvragers van subsidies binnen het sociale domein. Denk aan scholen, universiteiten, ziekenhuizen, tandartspraktijken, sportverenigingen en jeugdzorginstellingen.


DUS-I is een wendbare organisatie die snel en slagvaardig handelt. De klanten staan centraal. Ze weten wat er leeft en speelt, en stellen hun handelen daarop in. Ze zijn zich bewust van hun specifieke expertise. Deze zetten zich in om samen met collega’s van de ministeries regelingen van a tot z te realiseren, of ze nu eenvoudig of complex zijn. Ook geven ze graag inzicht in het effect en het bereik van elke regeling.


DUS-I draagt bij aan een gezond en slim Nederland voor iedereen. Uit deze missie komen de volgende beloften aan hun klanten voort: bereikbaar, transparant en betrokken. Dat betekent dat zij hun klanten verder helpen, zij weten wat zij doen en zij begrijpen voor wie zij het doen. DUS-I groeit en heeft ambities. Daarbij is goede communicatie belangrijk, zowel intern als extern.

Functie

Hun klanten verwachten van hun duidelijke informatie op de website, in brieven en nieuwsbrieven. De opdrachtgevers willen ze op regelmatige basis informeren over het effect van de subsidies die ze verstrekken. Daarnaast is het belangrijk om de collega’s te betrekken bij de groeiende organisatie.


De communicatiemedewerker werkt in een team mee aan duidelijke communicatie naar hun klanten, maar ook intern, zowel naar collega’s als naar hun opdrachtgevers binnen de ministeries. Je biedt ondersteuning in de uitwerking van verschillende communicatieactiviteiten. Je onderhoud daarbij intensief contact met de collega’s binnen DUS-I. Maar ook met externe relaties en de klanten.


Je hebt minimaal een HBO opleiding en een aantal jaren ervaring. Je bent stressbestendig, hands on, je hebt een zelfstandige werkhouding en je kunt goed in teamverband werken. Je hebt gevoel voor beeld en taal en bij voorkeur heb je uitgebreide ervaring met een CMS als Hippo. Je werkt mee aan, en denk mee over alle communicatieuitingen van DUS-I. Of het nu gaat om het jaarverslag, een brochure, een rapport, het intranet of een overtuigende presentatie. Maar je draait ook je hand niet om voor het up to date houden van de website en sociale media. Je zorgt ervoor dat alles op tijd klaar is en levert altijd weer een perfect product op.

Functie-eisen

Eisen:

 • Kandidaat beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
 • Kandidaat heeft ten minste twee jaar werkervaring als communicatieprofessional.


Wensen:

 • Je hebt ervaring met een CMS als Hippo;
 • Je beschikt over de gevraagde competenties en vaardigheden;
 • Ervaring en/of affiniteit met de overheid (binnen een overheidsorganisatie op met overheidsorganisaties)


Gevraagd

 • HBO werk- en denkniveau op het gebied van communicatie of een aanverwante richting;
 • Minimaal twee jaar werkervaring als communicatieprofessional;
 • Je hebt bij voorkeur uitgebreide ervaring met een CMS als Hippo;
 • Je weet wat “B1” betekent en kunt op B1 niveau begrijpelijke teksten schrijven;
 • Je interesseert je in de ontvanger van de boodschap en weet deze boodschap kernachtig over te brengen.


Competenties

 • Je bent zelfstandig en een aanpakker;
 • Je bent een teamplayer.

Aanbod

Een tijdelijke opdracht voor 32-36 uur per week. Startdatum is z.s.m. voor de duur van zes maanden. Er is een optie tot verlenging van twee keer zes maanden. Standplaats is Den Haag. Momenteel werk je zoveel mogelijk vanuit huis.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Opstal 06- 43 01 99 27 of Jesse den Hollander 06- 34 48 52 24 of per mail via miranda.opstal@onlyhuman.nl of jesse.denhollander@onlyhuman.nl.


Solliciteren kan via onderstaande button tot en met maandag 17 januari 2022, 09:45 uur. We kijken uit naar je reactie!

Solliciteren
Neem contact op via WhatsApp