OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

VACATURE Strategisch Communicatieadviseur – Stichting Pré Wonen (5902) – Velserbroek/thuis


Introductie

Voor Stichting Pré Wonen zijn we op zoek naar een innovatieve en strategische communicatieadviseur voor 32 uur per week. Ken jij de cross-mediale bedrijfsjournalistiek door en door, en neem je initiatief in persbenadering? Dan zijn we op zoek naar jou!

Organisatie

Stichting Pré Wonen is een woningcorporatie met circa 16.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort. Ze zijn een organisatie die mensgericht werkt en huurders een perspectief wil bieden. Vandaar de missie: “Pré Wonen stelt mensen in staat een fijn thuis te creëren zodat zij van daaruit kunnen meedoen in de maatschappij”.


Ze zorgen voor betaalbare huurwoningen voor huishoudens met een bescheiden inkomen. Daarnaast hebben zij specifiek aandacht voor de mensen die tussen wal en schip dreigen te vallen. Mensen naar wie niemand meer omkijkt, die door individualisering en vereenzaming geen contact meer hebben. Deze groep noemen ze de niet-zelfredzamen. Hun situatie beschouwen ze als een maatschappelijk probleem, dat ook op het gebied van wonen om een oplossing vraagt.

Functie

Stichting Pré Wonen is op zoek naar een communicatieadviseur met zeer gedegen vakkennis en die interne klanten meeneemt. Je bent een innovatieve strateeg, en hebt overwicht zonder te dominant te zijn. In deze functie leg je hiërarchisch verantwoording af aan de manager Concernzaken over de voortgang en realisatie van de afgesproken resultaten. De functie is 60% strategisch, 20% tactisch en 20% uitvoerend. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.


Taken en verantwoordelijkheden

 • Je bepaalt de communicatiestrategie (doelstellingen, doelgroepen, imago, architectuur, boodschappen, agenda, middelenmix) voor de totale organisatie en bewaakt de complexe dossiers/projecten. Deze lastige dossiers zit hem met name in de complexiteit en de verschillende partijen waarmee je te maken krijgt;
 • Je zorgt voor samenhang en consistentie;
 • Je volgt actief de ontwikkelingen zowel binnen als buiten Pré Wonen en vertaalt deze proactief naar impactvolle communicatie;
 • Je neemt de regie in onderzoek en analyse van doelgroepen, boodschappen en effectiviteit van communicatie;
 • Je bewaakt de hoofdlijnen en geeft inzicht in de huidige en gewenste situatie;
 • Je zorgt voor innovatie in communicatie;
 • Je schrijft, produceert en organiseert ook zelf;
 • Je ontwikkelt een innovatieve communicatie-jaarkalender en zorgt voor opvolging en uitvoering van de daarin opgenomen onderwerpen.

Functie-eisen

 • Je kent de cross-mediale bedrijfsjournalistiek door en door.
 • Je neemt initiatief in persbenadering (regionale pers, contact met de gemeenten, relaties opbouwen met de pers);
 • Je hebt een natuurlijk overwicht;
 • Je hebt zeer gedegen vakkennis, je bent een expert in het vak.

Aanbod

Een tijdelijke opdracht voor 32 uur per week. Startdatum is zo spoedig mogelijk voor een duur van 3 maanden. Standplaats is Velserbroek en digitaal/thuis.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Juul Braat 06- 42 06 40 38 of Mariska Klop 06- 41 88 88 41 of per mail via juul.braat@onlyhuman.nl of mariska.klop@onlyhuman.nl


Solliciteren kan via onderstaande button tot en met maandag 7 juni, 08.00 uur. We kijken uit naar je reactie!

Solliciteren
Neem contact op via WhatsApp