OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

VACATURE Senior PR-Adviseur – HvdM (vaste baan), Den Haag/Thuis (5841) – ‘s-Gravenhage


Introductie

Ben jij een ervaren PR-adviseur die het liefst werkt aan PR-campagnes met maatschappelijke impact? Zoek je meer diepgang bij een PR-bureau, zodat je écht gedragsverandering kunt realiseren? En verras jij klanten met resultaten die boven verwachting zijn? Dan zoeken we jou!

Organisatie

PR-bureau HvdM
Mensen in beweging brengen om de wereld een beetje beter te maken. Daarvoor zetten we bij HvdM alles op alles. Ons hart gaat sneller kloppen van het ontwikkelen en uitvoeren van PR-campagnes waarmee we maatschappelijke impact creëren. Dit doen we met een team van zo’n 15 pragmatische denkers en intelligente doeners. En natuurlijk in nauwe samenwerking met designers, reclamebureaus en onze opdrachtgevers. Dat zijn zowel overheidsorganisaties als commerciële bedrijven. Zoals het ministerie van VWS (we zijn nu druk met de coronavaccinatiecampagne), de Belastingdienst, Samsung en Arla Foods.


We hechten veel waarde aan goede analyses. Projecten draaien vaak om gedragsverandering en campagnes worden gemeten op effectiviteit. Daardoor weten we het effect van onze boodschappen en middelen en kunnen we betere vervolgcampagnes maken. Met succes! We winnen internationale PR awards, bijvoorbeeld met de campagne ‘internetaankopen’ voor de Nederlandse Douane.

Functie

Je functie

Als senior PR-adviseur bij HvdM heb je afwisseling. Véél afwisseling. De dagstart met je collega’s is het begin van je dag, aansluitend spar je met een klant over de aanpak van een issue en een uur later stap je met drie collega’s een creatieve sessie in voor een impactvolle oplossing voor een maatschappelijk PR-vraagstuk. ’s Middags bespreek je met een collega een data-analyse om samen het message house van een nieuwe overheidscampagne te schrijven. Om vervolgens een projectevaluatie te beoordelen en aanbevelingen te doen voor het vervolgproject. Je sluit de dag af met een coachingsgesprek met een junior adviseur. Want de aanbevelingen die jij nu hebt gemaakt, kan zij de volgende keer prima zelf schrijven.


Je profiel

Je bent als senior PR-adviseur bij HvdM dé partner voor onze klanten en de bureaus waarmee we samenwerken. Je spreekt hen dagelijks. Je bent snel van begrip. De vraag is nog niet gesteld, of jij bedacht al een oplossing. Bijvoorbeeld als het nieuws van de dag om een andere aanpak vraagt of de tussentijdse resultaten tegenvallen. Want zoals elke HvdM’er combineer je denkkracht met oplossings¬gerichtheid. Jij ziet altijd een manier om alsnog het gewenste resultaat te bereiken. Ook als het anders loopt dan verwacht.


Je bent een stabiele factor op de accounts waarop je samenwerkt met je collega’s. Je inspireert collega’s met jouw enthousiasme en onverwachte ideeën, geeft opbouwende feedback op plannen en content

die zij maken, en stimuleert hun persoonlijke ontwikkeling. Je geeft bijvoorbeeld tips hoe je goed onderbouwde, meetbare en creatieve PR-programma’s maakt die voor maatschappelijke impact zorgen.

Functie-eisen

 • Je combineert strategische denkkracht met een pragmatische aanpak;
 • Je benut actuele communicatie- en gedragsveranderingstheorieën in je adviezen;
 • Je hebt ervaring bij een PR-bureau en minimaal 8 jaar werkervaring in het communicatievak;
 • Je legt de lat samen met je collega’s graag hoog;
 • Je straalt lef, energie en enthousiasme uit.

Aanbod

Wij bieden jou:


 • Een marktconform salaris tussen de 4.000 en 5.000 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband (37,5 uur per week);
 • Een jaarcontract voor 4 of 5 dagen per week met de intentie om dat te verlengen;
 • Vakantiegeld, een 13e maand, bonusregeling en opleidingsbudget;
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
 • Een premievrij pensioen (dus zonder eigen bijdrage);
 • Volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld in de vorm van cursussen, workshops en interne professionaliseringssessies;
 • Een groene werkplek met uitzicht over de skyline van Den Haag;
 • Een mix van op kantoor werken en vanuit huis;
 • Een bureaustoel, monitor en ergonomisch toetsenbord voor je thuiswerkplek;
 • Leuke en competitieve teamuitjes. In deze tijd doen we dat nog online.

Sollicitatie

OnlyHuman ondersteunt HvdM in de werving voor deze vacature. De CV beoordeling en selectiegesprekken wordt door HvdM zelf gedaan. Dat betekent dat jouw sollicitatie via de sollicitatiebutton wordt doorgezet naar HvdM. Je kunt ook direct bij HvdM zelf solliciteren, door je CV en motivatie op te sturen naar werken@hvdm.nl.


Heb je vragen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Daniëlle Tamis (Directeur HvdM) op 06 51 99 09 76.


Contactpersoon voor deze vacature vanuit OnlyHuman is Michelle Bossers-Doeve en zij is bereikbaar op 06-333 125 44.

Solliciteren
Neem contact op via WhatsApp