OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

VACATURE Senior marketing- communicatieadviseur, CIZ (TB18207)


Introductie

We zijn op zoek naar een senior marketing-communicatieadviseur met een praktische instelling, die naast het formuleren van doordachte marketingplannen, ook actief bijdraagt aan de realisatie hiervan, voor de zorgsector. Lever jij net zo graag gefundeerd advies voor stakeholdermanagement als een bijdrage voor content op de website of de nieuwsbrief? Dan is dit een mooie functie voor jou!

Organisatie

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie heeft circa 600 medewerkers, en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.
Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om – in samenspraak met hun teamleden – hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.
Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Functie

Wij werken binnen het CIZ vanuit een gedragen visie op communicatie en een goed besef van de toegevoegde waarde voor de organisatie. We ondersteunen de directie, regiomanagers, onderzoekers en andere collega’s in het zo optimaal mogelijk communiceren van hun boodschap. Onze primaire ambitie is het zorgen voor een positieve klantbeleving.
Als senior marketing-communicatieadviseur kom je te werken op het hoofdkantoor in Utrecht. Daarnaast verwachten we dat je op zeer regelmatige basis onze regiokantoren bezoekt om de ‘communicatiewensen’ uit de regio op te halen. Bij het CIZ werken we in Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s) We zoeken dus iemand die onderdeel wil uitmaken van een team en een bijdrage kan leveren aan de teamontwikkeling. De afdeling Communicatie bestaat nu uit drie medewerkers (senior communicatieadviseur, communicatieadviseur, communicatiemedewerker).
Samen met de rest van het communicatieteam lever je een belangrijke bijdrage aan de communicatie richting cliënten, stakeholders en de interne en corporate communicatie. Je bent sparringpartner op strategisch niveau voor je collega senior communicatieadviseur, het team en voor het regiomanagement. Daarnaast ben je in staat een projectleidersrol in te vullen dan wel als adviseur mee te draaien in (complexe) projecten. Jij focust je specifiek op het aanjagen van stakeholdermanagement, het uitbouwen van de klantbeleving, het merk van de organisatie en het versterken van de positie van de afdeling.

Functie eisen

  • Je hebt WO-werk- en/of denkniveau met een relevante opleiding in de marketing-communicatie.
  • Je bent bovenmatig goed in staat om zelfstandig te opereren, bent analytisch en besluitvaardig. Je staat dus stevig in je schoenen.
  • Complexe materie maak je je snel eigen.
  • Je bent nieuwsgierig, initiatiefrijk, enthousiast en resultaatgericht.
  • Het spreekt voor zich dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in het marketingvak, contactueel sterk bent en uitstekende communicatieve (schrijf)vaardigheden hebt.
  • Je bewaart het overzicht en bent je bewust van de impact van je (marketing)acties op alle onderdelen van de organisatie.
  • Je hebt verder een goed gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen en bent stressbestendig.
  • Daarnaast heb je ruime ervaring in het vak, bij voorkeur in de zorgsector, zodat je de taal van de klant spreekt.
  • Mocht je beschikken over een relevant netwerk, is dat een pré, evenals ervaring in de zorgsector.

Aanbod

Deze rol is voor 36 uur per week. De standplaats is Utrecht. Ook werk je geregeld op een van de regiokantoren, verspreid door het land. Daarom is het nodig dat je beschikt over een eigen auto.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mathanja Klop en Michelle Bossers via 070-3022020 en/of per e-mail via mathanja.klop@onlyhuman.nl en michelle.bossers@onlyhuman.nl

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. Wij kijken uit naar je reactie!
Solliciteren
Chat met ons via WhatsApp