OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

VACATURE Senior Communicatieadviseur – Rijksonderdeel (5899) Reageren is niet meer mogelijk! – Utrecht/Den Haag/thuis


Introductie

Voor dit Rijksonderdeel zijn we op zoek naar een senior allround communicatieadviseur voor 32 uur die aan de slag gaat met interne communicatie voor Grote Ondernemingen (GO). De kandidaat die wij zoeken is een zelfstandig opererend adviseur die op het gebied van interne communicatie hoofd en handen kan verbinden en voelt zich thuis in een omgeving met een zakelijk en academisch karakter. Het is een pre als je ervaring hebt op het gebied van interne communicatie binnen een grote organisatie. Interesse? Reageer dan nu!

Organisatie

Dit Rijksonderdeel is verantwoordelijk voor de heffing, controle en inning van de rijksbelastingen. Naast fiscaal toezicht voert de de dienst op een aantal niet-fiscale terreinen taken uit. Ze heft en int premies volksverzekeringen, premies werknemersverzekeringen en de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet. De dienst is uitvoerder van de huurtoeslag, zorgtoeslag, het kindgebonden budget en (vooralsnog) de kinderopvangtoeslag. Ze controleert de goederenstromen die het land binnenkomen op het gebied van veiligheid, gezondheid, economie en milieu (VGEM) en heft en int invoerrechten. De dienst is belast met de opsporing van fiscale en niet-fiscale fraude, mede in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Verder voert de dienst in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een aantal toezichtstaken uit op het terrein van economische ordening, zoals de controle op de deponeringsplicht van de jaarrekening.

Functie

Je gaat als allround communicatieadviseur interne communicatie aan de slag voor Grote Ondernemingen (GO). Dit is een directie van ongeveer 2.500 medewerkers en is gericht op de 9.000 grootste organisaties (non-profit en profit) van Nederland.


Je ondersteunt het management bij belangrijke strategische vraagstukken, vertaalt deze naar interne communicatie, ondersteunt de lijncommunicatie zodat leidinggevenden goed hun communicatieve rol kunnen oppakken, draagt bij aan de realisatie van communicatiemiddelen en –activiteiten (artikelen intranet, webinars etc). Daarnaast zijn er een aantal grote organisatiebrede programma’s waarvan je de interne communicatie verzorgt binnen GO (cultuur en leiderschap, meerjarenvisie).


Je werkt nauw samen met collega’s van de redactie, vormgeving, corporate. Daarnaast heb je regelmatig contact met de adviseurs interne communicatie voor de directies Particulieren. Deze organisatie zoekt een ervaren professional die vooral zelf invulling kan geven aan deze functie. Je werkt nauw samen een specialistisch/coördinerend adviseur voor GO die vooral focust op externe communicatie.

Functie-eisen

Jouw profiel:

  • Je bent een zelfstandig opererend adviseur die op het gebied van interne communicatie hoofd en handen kan verbinden;
  • Je geeft advies op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau en zorgt voor een goede uitvoering;
  • Het is een pre als je ervaring hebt op het gebied van interne communicatie binnen een grote organisatie;
  • Je voelt je thuis in een omgeving met een zakelijk en academisch karakter.

Aanbod

Een tijdelijke opdracht voor 32 uur per week. De startdatum is 7 juni 2021 en de einddatum is 1 oktober 2021 (met optie tot verlenging). Standplaats is Utrecht/Den Haag. Conform de Corona-richtlijnen werk je momenteel zoveel mogelijk thuis.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Femke Polderman 06- 57 52 68 11 of Carola van Duijn 06- 21 20 47 84 of per mail via femke.polderman@onlyhuman.nl of carola.vanduijn@onlyhuman.nl


Solliciteren kan via onderstaande button tot en met vrijdag 4 juni 08.00 uur. We kijken uit naar je reactie!

REAGEREN IS NIET MEER MOGELIJK

Solliciteren
Neem contact op via WhatsApp