OnlyHuman plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer    Accepteren
 

VACATURE Senior communicatieadviseur, Meerlanden, Rijsenhout


Introductie

De organisatie Meerlanden houdt zich dagelijks bezig met het inzamelen van afval binnen diverse gemeenten. Samen sneller circulair ten behoeve van een schone, veilige en vooral groene omgeving. Om deze boodschap intern kracht bij te zetten zijn wij per direct op zoek naar een Senior communicatieadviseur met affiniteit in deze richting. Is deze opdracht écht iets voor jou? Dan vernemen wij het graag.

Organisatie

Je kunt de krant niet openslaan of het gaat over het klimaatakkoord, grondstofschaarste, plastic soup of circulaire initiatieven. Aan ons de opdracht om in samenwerking met gemeenten concrete stappen te zetten richting een circulaire samenleving. Dit slaagt alleen als we samen met bewoners de beweging vooruit maken. Communicatie heeft hierbij een cruciale rol.

Functie

De functie
Als senior communicatieadviseur heb jij je eigen portefeuille én ben je onderdeel van het team (2 senior communicatieadviseurs, waarvan één jouw leidinggevende is, 1 projectcoördinator educatie en 1 contentmedewerker). Jouw portefeuille richt zich voornamelijk op inwonerscommunicatie en interne communicatie.
Werkzaamheden
Jouw portefeuille bestaat onder andere uit:
 • Inwonerscommunicatie. In samenwerking met de communicatiecollega’s van gemeenten ontwikkel jij campagnes afgestemd op inwoners. Jij verbindt de doelstellingen van de gemeenten (reductie van restafval) met de behoeften van inwoners (makkelijk van afval afkunnen). Jij snapt hoe beïnvloeding van gedrag in elkaar steekt en dat je dat niet voor elkaar krijgt door alleen maar te zenden.
 • Contentmarketing. Samen met het communicatieteam geef jij invulling aan de contentstrategie en maak jij concrete content voor website en social media kanalen. Je vindt makkelijk je weg in kanalen zoals Facebook, Twitter en Whatsapp,
 • Merkpositionering. Je levert een volwaardige bijdrage aan de ontwikkeling en bewaking van de merkpositionering van Meerlanden. In het bijzonder zet jij je in om het nieuwsplatform beginvanietsmoois.nl, in afstemming met gemeenten, een plek te geven binnen de Meerlanden brand en de communicatiemix.
 • Interne communicatie. Jij ondersteunt business partners in het uitrollen van beleid. Je biedt een duidelijke visie op communicatie en je ontwikkelt concrete activiteiten. Je eerste prioriteit zal zijn om in samenwerking met de KAM-manager en HRM het veiligheidsbeleid intern uit te dragen zodat het begrepen en omarmd wordt.

Functie eisen

 • Hbo/wo werk- en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar ervaring als (marketing) communicatie specialist/adviseur.
 • Ervaring met het ontwikkelen van online en offline communicatiestrategieën en campagnes.
 • Toegankelijke en verbindende persoonlijkheid, maakt makkelijk contact en beweegt soepel door alle lagen van de organisatie.
 • Energiek, creatief, doelgericht, gericht op samenwerking en een positieve instelling.
 • Uitstekende advies- en communicatieve vaardigheden en zeer goede presentatie skills.
 • Schakelt makkelijk tussen strategische, tactische en operationele niveaus.
 • Uitstekend gevoel voor maatschappelijke, politieke en bestuurlijke verhoudingen.

Aanbod

Een interessante opdracht binnen een dynamisch bedrijf.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel Keizer via telefoonnummer 070-3022020 en/of per mail via michiel.keizer@onlyhuman.nl

Reageren kan via onderstaande button tot 18 januari, 14:00 uur. We kijken uit naar je reactie!

Inlichtingen

Michiel Keizer
070-3022020

Sollicitatie

Michiel Keizer
070-3022020
Solliciteren
Chat met ons via WhatsApp